Пазаруване от About you - ТЕМА 44

• 58 653
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
Аз поръчах на мм тази вълнена блуза, май хванахме и някакво малко намаление, но и сегашната и цена е много добра:
https://onlyyou.bg/mazhko/mazhko-belyo/mazhko-valneno-i-termo-be … a-spiko-tamno-sin
Състав: вълна 85% , еластан 15%
От години с дъщерята си купуваме на тази фирма, много сме доволни.

# 316
Момичета, кецовете на Патриция Пепе отговарят ли на размерите си или са уголемени?

Една идея са уголемени.

# 317
  • София
А зимните обувки на Tommy как са като размер? Умалени ли са? И качеството добро ли е или е тип Guess, Liu Jo, които напоследък са тотал щета Tired Face? От години не съм купувала нищо на марката, но сега ги загледах, че имат топли боти и ботушки. Ако някой има, ще се радвам да сподели Simple Smile

# 318
На Tommy си отговарят като размер.Спрямо Guess са доста по добро качество.Използват естествена кожа и хубави подметки.Имах от About you този модел,който носих 3 години.Тази си взех същия модел в черно от Бестсикрет.Естествена кожа и имат дебела подплата отвътре.

# 319
  • София
Да, от друго място ще ги взема. About you отдавна вече не е това, което беше и цените са бая надути.. Жалко за което Sad Ако има нещо намалено в сайта, то или е брак, или нещо, което никой не иска и гледат да го разкарат.
Maya Zhelyazkova, благодаря за отзива Heart

# 320
  • Стара Загора
Здравейте, налага се да направя връщане. Поръчката съм я платила с карта, но не съм я запаметила в сайта. Къде в профила трябва да отида, за да попълня IBAN и да възстановяват сумата?

# 321
https://www.aboutyou.bg/a/bank-data

Имената на латиница се пишат.

# 322
  • София
Здравейте, налага се да направя връщане. Поръчката съм я платила с карта, но не съм я запаметила в сайта. Къде в профила трябва да отида, за да попълня IBAN и да възстановяват сумата?
Те си знаят номера на картата и ще възстановят сумата по нея, независимо, че я няма в профила. И това се отнася за всички сайтове, от които съм пазарувала. Принцип ми е никога да не вписвам карти. Номер на сметка се пише само при плащане с наложен платеж.

# 323
Внимавайте много, защото вече евровата цена е водеща.
В лева е в скоби.

# 324
Аз нямам в евро.
Всичко е в лева.

Оп..в кошница като мина на плащане, излиза еврото...ама нещо объркано..не отговара на цената от предната стъпка.
Всъщност в кошница ми показва 27 лева, а после става 27 евро.
Кашичка пак.

# 325
# 326
  • Пловдив
При мен още преди кошницата излиза цената в Евро като водеща, както каза Аеро. Левовата цена е в скоби.

Последна редакция: пн, 29 дек 2025, 17:56 от marzeliva

# 327
Тета, ти нали не си си обновявала приложението? Нормално е при теб да е различно.

Тези с обновените app-ве сме в първа цена в euro. Излиза си банер за кратко , че вече има нова валута.

На мен са ми пуснали 30% на определени стоки в Жени, но нищо интересно. Не съм пускала поръчка от известно време и явно ме ухажват.

# 328
Изчезнали са ми повече от половината неща от любими и ги няма и в сайта. На Ragwear примерно си бях запазила едни якета, няма ги вече в сайта.
При вас така ли е?
Пп - актуализирах приложението, но няма промяна.

Последна редакция: пн, 29 дек 2025, 09:27 от liiya

# 329
  • Бургас
И моите любими са наполовина. Точно якетатата ми ги няма /и не само те/.

Общи условия

Активация на акаунт