Пазаруване от About you - ТЕМА 44

• 58 561
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
YASMIN20 също ще е от 06.01.

Появи се фактурата в самата поръчка в сайта няколко часа по-късно след имейла. Може и някаква техническа неразбория да е била моментна.

# 406
Излизат ми 36 продукта в любими, но не ми позволява да добавям още. Махнати са много марки, последното ми връщане от 9-ти ноември още не е възстановено. Както е тръгнало, ще се преориентирам изцяло към други сайтове.

# 407
На 29.12 върнах, днес гледам имам втора фактура, демек наредили са парите.

Чакам тонки за детето, за меня сникърсите на Бачето, и една пола на точки за лятоска...

# 408
За много години! Успешни покупки и по-малко нерви с връщанията.

Погледнах си любимите - и моите са много намалели. Не съм поръчвала нищо от цял месец Simple Smile
Миналия ден гледала-недогледала изпаднах в еуфория от ниските цени, но бързо осъзнах грешката си - гледала съм цените в евро, които бяха сложили отпред още преди 01.01 Joy

От раниците и чантите на Desigual съм доволна, имам няколко и ги нося с удоволствие. Леки, практични, с интересен дизайн и цветове. Нямам оплаквания от тях.

# 409
  • София
Може ли предложение за дебело детско зимно яке като марка? Дребната е 104 номер. Преди съм взимала на United Coloura of Beneton, но няма нищо в момента в тяхната секция…

# 410
Скоро купих хубаво яке за малката Minoti, сега не намирам марката в сайта.

# 411
Зависи много какъв ценови клас желаете.Аз примерно взимам дебелите якета от Зара на разпродажба 30 лв. и се носят мах. две зими.Децата в тази възраст растат много бързо и затварянето на големи суми за дрехи е излишно,освен ако не ги препродавате после или имате на кой да дадете.
Може ли предложение за дебело детско зимно яке като марка? Дребната е 104 номер. Преди съм взимала на United Coloura of Beneton, но няма нищо в момента в тяхната секция…

# 412
  • София
Ми до 60лв съм давала. Подарявам после на близки с малки деца.

# 413
Тотално бъгнаха... Пращат ми мейли за отказани от мен поръчки, а аз не съм ги отказвала, чезнат 200 неща от любими, чезнат марки, просто думи нямам, удариха дъното

# 414
Благодаря за кодовете, дано не увеличат и цените заедно с тях. Оставям едно палто Max and co с горе-долу добра цена: 196 eвро с купон, само S: Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://www.aboutyou.bg/p/max-co/prehodno-palto-tarocco-28159126 … _campaign=product

Тази тениска също е хубава и качествена, weekend Max Mara, 27.92 e, само xs: Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://www.aboutyou.bg/p/weekend-max-mara/teniska-multib-269698 … _campaign=product

# 415
Имам две поръчки от вчера. Обработени са, не са ми ги отказали за сега.

Иначе такъв бъг имам с емаг, поръчка от 26.12, платена успешно, после уж анулирана. Направих втора на с щото, не платих този път, тя си стои валидна обаче.
Ще изчакам до утре. Сега не работят, нищо че имаше и работни дни за нас, за тях от коледа до утре е мъртвило.

# 416
Имаше доста бъгове в началото. На Дейзито също и отказаха поръчки, понеже уж цената в евро, а я таксуваха в лева. Примерно пише 38 евро, а на сметката накрая - 38 лева. Явно са се усетили този път по-бързо и затова анулират. Поръчвайте наново, ако може и е все още изгодно.

# 417
Моята чанта Desigual е носена сумарно не повече от 2-3 месеца, и и се обелиха долните ръбове. Чудя се дали да не я пусна  за рекламация:

# 418
Не се чуди, не се чуди. Направо тези снимки им прати!

# 419
Лично аз съм правила рекламация на раница Desigual с подобен дефект и ми я признаха без проблем.

Общи условия

Активация на акаунт