Пазаруване от About you - ТЕМА 44

• 58 465
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Според сина ми са умалени като NIKE.

# 541
Активен инфлуенсърски код има ли в момента ?

# 542
20Denitsa Има и още в предните страници.

Дейзи, отмъкнах едни Адидаски за половинката. Благодаря. Да видим какво ще дойде. Може би са развъртяли цените Аеро, защото и едно рокля сега е надолу. Но е много тъпо да правят такива номера. Мислех си, че след продажбата може и да вдигнат нивото на обслужване и да не стават гафове, но стават по-зле.

Аз се отчетох с едни дънки, но май ще са ми много дълги и за лятото на малката един гащеризон на  Jordan. Пак ще я бъркат за момче, ама дреме ми.

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 00:06 от Пълнолуние

# 543
  • До морето...
Много се зарадвах на линка за ботите на Карл...Бяха точно моя номер за 130 лв.Сложих ги в кошницата, и докато избирах още нещо да поръчам, ботите изчезнаха изцяло.Пишеше Страницата не може да бъде намерена ....Поредния техен номер..Няколко часа по-късно се появиха с повече номера за 230 лв вече...И се отказах ..Не ми се коментира постоянно изчезващите и появяващи артикули на по-високи цени ...Доста разочароващо от известно време..

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 04:39 от Rox

# 544
Вчера сложих клинче и две тениски за по 3-7 евро и днес да добавя до безплатна доставка, цените удвоени.
Правят явно някакви глупости с превалутирането, видите ли изгодно, не се чудете.

# 545
Мисля, че жалби към комисиите ще помогнат. Докато си траем и им се връзваме, ще си продължават с номерата.
Специално сега е момент, в който много се следят за подобни заблуждаващи потребителя практики, най-вече свързани с еврото и лева и глобите са мноооого солени.

# 546
Не мисля, че е доказуемо и винаги може да се измъкнат с бъг. Подобен сигнал бях пуснала преди до КЗП пак за АУ и без отговор. Но не се усетих да е до ЕПЦ или както се наричаха. Но който има време да пуска да видим какво ще стане. И аз мисля, че  не е редно да се случва това, но …

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 10:21 от Пълнолуние

# 547
Аз да кажа,че получих потвърждение за връщане от събота и сумата вместо в лева е в евро( стойността на лв),та ми се струва доста ще почакаме.

И при мен е така. И аз получих потвърждение за връщане още но 02.01 и сумата вместо в лева е в евро. По сметката парите трябваше да са на 08.01 като краен срок, но до момента няма превод. Не знам как и кога ще  се оправи този батак.

# 548
И аз съм в кюпа със закъсняващо възстановяване. Чета нещо за 14 дни, но да съм подготвена, това 14 работни или календарни дни са? Или не е упоменато? Ако някой скоро е ровил по условията, че аз се "загубих" в стари и нови условия. Моето потвърждение за връщане е от 29.12.2025г.

# 549
  • Варна
И аз съм в кюпа със закъсняващо възстановяване. Чета нещо за 14 дни, но да съм подготвена, това 14 работни или календарни дни са? Или не е упоменато? Ако някой скоро е ровил по условията, че аз се "загубих" в стари и нови условия. Моето потвърждение за връщане е от 29.12.2025г.
Аз съм със същата дата на потвърждение, че парите са наредени, но ги няма.

# 550
Винаги се броят календарни дни.

# 551
И аз съм от 29.12 със съобщение за възстановена сума и изтекли 14 дни. Днес по телефона ми казаха чакайте до 16.01…за ЕЦП качих фактурата и коригиращата фактура, достатъчно видни са датите, описах и как всеки път различен срок ми казват от кол центъра.

# 552
Активен инфлуенсърски код има ли в момента ?
20VIKT

# 553
Проверете си дали имате написана банкова сметка в профила, защото при мен се оказа, че тя липсва. Току-що проверих. (Въпреки, че я бях вписала. Много добре си спомням.)
Сега не знам дали да им напиша писмо, че банковата сметка е вписана или да чакам те да я видят.

# 554
Вече не знам колко пъти я писах, включително пак в края на декември по тяхна препоръка…

Общи условия

Активация на акаунт