Пазаруване от About you - ТЕМА 44

• 56 440
  • 739
  •   26
Отговори
# 705
"Преведени" пари имам уж преди седмица, но в сметката ги нямам.
Това нищо не значи.

# 706
"Преведени" пари имам уж преди седмица, но в сметката ги нямам.
Това нищо не значи.
Налични са вече в сметката ми.Дано скоро всички чакащи пари ги получат Hug

# 707
Супер.
Моите са върнати преди НГ, та скоро няма да ги видя по сметката.

Държа на написаното че какво пише в профила няма общо с действителността.

# 708
Има ли активен код за аутлета!

# 709
И аз още чакам пари "върнати" на 7ми, а междувременно получих пари потвърдени за връщане на 13ти.
И при мен изчезват любими, да не говоря, че 30бр така и не се върнаха от първоначалното изчезване и даже не знам кои са за да ги търся.

# 710
  • София
Някой може ли да препоръча някакви супер еластични дънки? От години не съм попадала на такива, а тези, който имам са с по 2% еластан.

# 711
Том тейлър са обикновено доста еластични.

Направи ми впечатление, че всички куриери при позвъняване ми казват: Здрасти, аз съм!
Е, четох някакъв виц за прекалили с онлайн поръчки, смях се и после осъзнах, че вицът е за мен.
Втоеи чифт Кемъл актив получавам, супер са. Малко боядисват, но не пропускат вода.
Чакам за мен два чифта Еко.

# 712
  • София
Тези сините май са моите неизпратените или поне приличат. От друг профил ги пуснах, та сега не мога да сравня. Но днес ми ги даваше изчерпани. Младежът бе сигурен че няма да се появят в сайта. В имейла ми пишеше че са в склада при тях, за това питах ако е вярно това, значи има шанс да се появят..той каза не, няма, ако тр.да съм честен.
Иначе дойде кода за 20%. Важи за всичко и е с валидност 30 дена.

Едит...баш те са, проверих,  но аз бях поръчала 39.5, а тези са 39.

Може ли линк, че не ги намирам...

# 713
Днес са ми превели дребна сума от връщане на 06.01. Нямам друго, не съм и поръчвала, нещо няма интересни неща за мен. Такива цени са напоследък, да догоним "запада"..., но не и по заплати, че хич не ми се харчат пари в този сайт. Ама, кой както му е изгодно, има избора да или да не пазарува.
Изчезнала ми е една красива рокля от любими, не помня дори марката. Егати, тия ще ме накарат да метна в поръчка нещо интересно и веднага да го откажа, та поне да имам следа от него някъде си...🤔

# 714
Линк на сините имаше назад няколко поста над моя..мисля Дейзито го пусна. Имаше 39 и 41 номер само тогава..

# 715
# 716
  • София
Благодаря, много са хубави. Жалко, че ги няма в момента, но ще дебна Grinning

# 717
# 718
  • Пловдив
И са върнали Некст.

# 719
Препоръчвам имам я в черно:
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://www.aboutyou.bg/p/lauren-ralph-lauren/roklya-munzie-2334 … _campaign=product

Смъкни приложението сега:

https://app.adjust.com/hdfs9w4?deep_link=appaboutyou://p/lauren- … a-munzie-23340199

Общи условия

Активация на акаунт