За обувките с любов! – 1

• 1 171
  • 25
  •   2
Отговори
# 15
Ако не ги покажеш, няма да спя тази вечер.
Аз купих едни уж за приспенд в Ермес и не ги свалям цял месец вече, но искам нещо по-така за празниците, не ежедневки.
Babri, днес ми удариха колата след сутрешния скуул рън, но утре отивам!

# 16
  • София
Ето ги нА Simple Smile Съвсем изчистени, но аз такива харесвам. Лошото е, че сега се сетих, че имам почти същите на Валентино, ама поне знам, че са ми удобни като модел. По-рано забърсах едни по-хулигански на Vic Matie (тоталният ми фаворит за боти/ботуши) Heart Eyes

Ноо като падне снега (обикновено лед и киша/кал) задълже вадя Док Мартънса, който имам сигурно от 5 години. Явно попаднах на модел, но, Бога ми, извадих ги да ги почистя и са буквално като новички - нямат грам ожулване, crease и пр.  Отвътре целите са с пух, дори и на стелката, а кожата е мека, но дебела. Абее, ако сте в търсене на наистина добри зимни обувки - това е! Препоръчвам с две ръце (два крака) Grinning

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 20:23 от ShokolaDkaa

# 17
Доста са красиви!
Ще се организирам да си адресирам проблема с краката и другата зима, ще се разбия от боти и ботуши.

# 18
ShokolaDkaa, благодаря, че сподели. Аз съм хвърлила око на челси ботите с пух на Док Мартенс, от по-меката кожа, за студено и мокро ежедневие. Вместо само да се чудя и да избирам, май да ги взимам и да се кротвам до пролетта. Simple Smile

# 19
  • София
Взимай! Уникално топли са, не се пързалят на никаква повърхност - дори и на чист лед. Аз съм с много капризни крака, а и виииинаги ми е студено, но тук има и удобство, и топлина. Това е моделът - https://www.drmartens.com/eu/en_eu/1460-serena-faux-fur-lined-le … -black/p/21797001
Аз съм пълна ненормалница на тема обувки и имам на почти всички марки, но по-топли и удобни зимни обувки не съм виждала. Заслужават си всяка стотинка! Мислех да си взема нови, но на моите наистина нищо им няма и просто няма смисъл. Замислих се за кафяви, но се познавам и знам, че ще си нося черните Joy
П.П Имала съм и други модели на марката и тц... Груби, тежки и неудобни са ми.. Оръсих се по-миналата година за бруталния модел Jagger, който много ме кефи като визия Нооо това чудо не става за ходене - все едно си в менгеме с тухли четворки отдолу, хах Така че препоръчвам конкретния модел. Вероятно и челси-тата с пух ще са като моите, но не знам..

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 21:38 от ShokolaDkaa

# 20
Аз ги имам в бордо. Никак не стават за ходене. От колата до вратата и с минимум крачки.
Док няма да ми свиди да ги поочукам, докато шофирам. Това ми е критерий при избора на ежедневни обувки. Ако искам нещо по-така, ще го нося само за разходки или ще се преобувам Simple Smile

Това искам
https://www.drmartens.com/eu/en_eu/2976-leonore-faux-fur-lined-b … -black/p/21045001

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 22:59 от Linofrina

# 21
  • София
Супер изглеждат. Кожата е подобна на моите и гарантирам, че няма да се очукат, дори и да искаш Simple Smile Пухът не стърчи така като се поносят и почти не се вижда, което на мен ми харесва, защото не ме кефи иначе.

# 22
Тези са по-универсални и много ми харесват за всякакви съчетания и поводи, обаче са за по-меко време.
https://www.drmartens.com/uk/en_gb/flora-arcadia-leather-chelsea … ry-red/p/32218600

На другите пухът не стърчи. Мерила съм ги и когато се носят с дънки, той изобщо не се вижда.

# 23
  • София
Да, и на мен с дънки не ми се вижда пухчето, което е +. Напоследък толкова съм се пренаситила от скъпи и неудобни обувки, че минах на тотален basic. Същото и при дрехите... Levis 501 skinny (любимите ми дънки евър) и The North Face Nuptse black (но стария едишън, че новите как ги окепазиха, направо не ги е срам!). Та така..
Похвали се като дойдат и добиеш впечатления, но съм почти 100 % сигурна, че ще си доволна.
Показаните челсита много ми харесват и на мен, но са за есен/пролет, а и са ми една идея по-плитки. Предпочитам да са малко по-височки, защото краката са ми много слаби и отгоре зее Sad

# 24
Nuptse е тотално развалено. Колежка има от стария вид, нищо общо с това, което се предлага в момента. На нейното му е извадила душицата от носене, личи му, че е старо, но е напълно здраво и в приличен вид.
Ще помисля кои челсита да взема и ще се похваля. Есенно-пролетните са по-красиви, а другите по-практични.

# 25
  • София
И моето Nuptse е старо, но е много пазено и си е като новичко. Сегашните са тотален боклук. Поръчах миналата година и само като взех пратката си викам - явно нещо са объркали, защото е много малък и лек пакетът. Но не - то вътре някакъв шушляк Grinning Върнах го след няма и 2 минути, хаха. Ужас! Всичко съсипаха Sad

Общи условия

Активация на акаунт