Любители на кучета - 156

• 21 010
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Арчи яде Есеншъл. Доволна съм, пък и той също. Е, и мезета от масата отмъква. Rolling Eyes

# 511
Сутринта едно парче баница с праз беше отмъкнато зад гърба ми от Бергичка, ама сърце не ми даде да й се разсърдя Simple Smile
Иначе яде Nature`s Protection за кастрирани кучета.

# 512
  • София
Реа, има една паста за зъби с вкус на фъстъчено масло. Бебето буквално полудява за нея.

# 513
На тръгване:

# 514
Така и така сте подхванали темата с храната,да ви питам-давате ли на вашета кученца дехидратирани органи и меса?Моят косматко полудява по тях!

# 515
Аз не давам, но тепърва се информирам какво и що е най-добре да се дава Grinning

Момичета, аз вчера водих Джак за втора ваксина и там ми казаха, че имал херния Rolling Eyes (пъпчето му е доста изпъкнало)
Било често срещано при малките, но ако не се оправи го чакала операция.
Какво мислите?

# 516
Зара и Матей

# 517
  • Враца
Матей, какъв голям , здрав мъж е станал! Бъбрече! Heart

# 518
Днес в планината бяхме с Нъки,Руби и Локи/ синът на Нъки/ И една снимка не им направихме с Лори.То не беше тичане,боричкане,щуреене... На всички пожелавам една добра Нова година да дойде.Да сбъдва мечти,да е спокойна и здрава!Нека съхраним през нея ,това местенце за нас и нашите любимци- като уютно и приятелско поприще!

# 519
  • София
Снимки на Нарчето от последните няколко дни.

Тук от механата, която сме си направили няколко семейства в общо помещение в мазето. Нара вече е честа посетителка. Joy

# 520
  • София
Много сладко кученце е Нарчето. И якенцето и е супер.

# 521
  • Бургас
Прекрасна ще стане, но няма смисъл да я обличаш. Тя е "истинско куче" Simple Smile

# 522
Ех, че сладки сабаки! Heart
Матейчо дет се вика израстна пред очите ни! Къв зачатък беше, а вече е голям, смел и силен мъж!

Нара си падна на стопани щом и по блокови механи ходи, баш като нашия Вачко-сладурков!

# 523
  • София
Такава кал и гнус става в София, че поне коремчето да не трябва да мият всеки път.

# 524
  • под тепетата
Бабини сладури! Всички да се чувстват намачкани и нацелувани!
 Реа, Берга напира ли пак за двора или е уморена от пътуването и кротува вътре?

Общи условия

Активация на акаунт