Естетични процедури за лице и тяло – 66 тема

• 29 273
  • 507
  •   3
Отговори
# 270
Момичетааа, от 12- ти януари д-р Трендафилова се връща на работа - йеее Simple Smile

Аз имам сериозно стягане в линията на челюстта след две Скулптри. Едва щипвам кожа там. Много уплътнена и стегната. Мисля да не правя трета. Засега съм супер удовлетворена от резултата.

# 271
Горката д-р Трендафилова, какво я чака... По-точно колко хора я чакаме само в тази тема. Много се радвам, че се връща.

# 272
Някой би ли споделил страница или някакви координати  на тази Ванеска

# 273
Леле, точно за рождения ми ден. Презаписвам часа от Хаджийска при Трендафилова Grin
И се сетих - аз ползвам намаление за месеца на рождения ми ден, нали? Някоя от вас, която е ползвала, как ги информира?

# 274
Аз си ползвах отстъпката за РД при плащането на рецепция след процедурата, нямаше никакъв проблем. Не съм ги уведомявала предварително.

# 275
А каква беше отстъпката? 30% ни всичко ли? Дали включва и козметични процедури?

# 276
Да, 30% на всички процедури, вкл. козметични, не важи за пластична хирургия. Последно ползвах лятото миналата година, не знам дали нещо не се е променило междувременно.

# 277
  • София
Чудесна новина! И аз съм рожденичка този месец и щом Трендафилова отново е на линия пак ще се възползвам . Ще сложа 3 - та Скулптра.

# 278
  • София
А дали е възможно като не е споменато за РД и вече е платено, да се направи отстъпка допълнително в рамките на същия месец?

# 279
Мисля, че да, отстъпката важи до края на календарния месец.

# 280
А дали важи и за пакетите или само от единични цени? Примерно, ако взема пакет Скулптра и филър за 1200 лв май беше, дали ще важи 30% от него? Едва ли, но не пречи да помечтая Grin

# 281
Щеше да е яко, ама тц Smile При мен съвпадна с големите намаления, тогава приложих рожденическата отстъпка за процедури, които иначе в промоция бяха с -25%.

# 282
  • Sofia
Аз днес ползвах 30% отстъпката за РД, направих ботокс, Хармоника (за първи път ми е, само Радиес съм слагала) и Рестилейн витал бустер. Важи за целия месец на РД, но не се прспада от вече намалени процедури. В края на месеца ще направя още един Рестилейн.
Надявам се тази Хармоника да повлияе малко контура, да видим... Много се чудех между нея и Скулптра, но изглежда Хармоника се разгръща малко по-бързо и затова се спрях на нея. По-нататък ще пробвам и Скулптра сигурно.

# 283
Привет момичета,

Споделям, на 42г съм и в последно време ми се струва, че започват да ми се виждат мустаците Simple Smile
Питах докторката която ми слага ботокс и прочее и каза че се виждат само на светлината на нейния кабинет, но не са за махане. Лазер абсурд да ги хване, но аз все повече си ги виждам и не знам какво да ги направя.
Сигурно ако ги скубя ще започнат и да бодат в началото докато порастнат за ново скубане..😅

Някоя по- добра идея?

# 284
Леле не мога да повярвам и аз записвам час за скулптра при д-р Трендафилова! Страхотна новина 🥰🥰🥰

Общи условия

Активация на акаунт