Естетични процедури за лице и тяло – 66 тема

• 27 959
  • 484
  •   7
Отговори
# 435
И аз бях при Д-р Георгиевски на ботокс. Слагам веднъж в година и търпя няколко месеца до следващият ботокс. Ретуш през месец при мен. Сложих септември и после октомври ретуш и не е трепнало положението. Лятото знам, че ще ме пусне, но ще търпя до есента за нов ботокс.

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 21:25 от Christina_1

# 436
Мнгоо сте красива 🙏🏼😘
И аз правя ретуш след близо месец.

# 437
Как запазвате час за втори ретуш, ако има нужда и заплаща ли се? Колко време след първия ретуш е втория?

# 438
Ами лекарят казва кога да е вторият и си запазваш.Не се плаща при повечето.

# 439
14 дни след поставяне ме викат за ретуш. Не плащам допълнително.

# 440
KРР, има ли цена вторият ретуш и каква е тя?
Не, нямя

# 441
  • София
Къде го слагате? И наистина ли няма нужда?
Слагам в чело и гневна.Един единствен път сложих в пачи крак и грам ефект не видях.
Слагала съм преди години на промо в Дерма акт още при д-р Шаркова.След това при Трендафилова и при д-р Тодор Йорданов.Всички пъти с Вистабел и доста бързо изчезваше ефекта.Винаги на около 14 ти ден са ме викали на ретуш,но не са ми добавяли.Последните два пъти слагам във Варна при д-р Каназирев корейски ботокс и ми издържа малко по дълго.Той също не ми е добавял на ретуша,а аз все се надявам да ми добавят😁

# 442
а Къде работи Георгиевски
[/quote]

Д-р Георгиевски вече работи в Ла Естела Клиник

# 443
  • София
Здравейте,
От известно време се замислям за темпъл филър за запълване на хлътванията в зоната на слепоочието. Някой правил ли е такава процедура, имате ли повече информация за нея?

# 444
Момичета, , вижте в на Регина Хатър в ИС клипче, в което показва пациентка отишла за ринопластика, като казала че носът и нараснал видимо, казала може би от възрастта, започват операцията и се оказва че в носа и има голямо количество филър! Жената никога не е слагала филър в носа си! За сметка на това е слагала много в устните и воала- мигрирал в носа.
Не съм изненадана, все повече информация има и в  чужди медии, сега и у нас, че веднъж поставен филър в лицето може са иде навсякъде, ако тази жена не беше се оперирала и тази маса се беше предвижила към синуси, очи …
Аз за себе си вървя към решение че освен ботокс и то веднъж годишно, друго няма да си сложа вече никога. Аз за всичките ми години имам само скулптурата, хиалронови филъри не съм слагала.
Преди 15 г имам под очи всъщност, рестилайн, сега ми прави проблеми, след 15 г… много често стои като бучка под едното ми око. Дразни ме много, но не се навивам на разграждане, защото не винаги е там и ме е страх са не ми хлътне много ако го махна.
От скулптра съм доволна като повдигане и самата плътност на кожата, също бях убедена че не ми е дала обем, който крайно не желаех… докато онзи ден не се видях на снимка от събитие, от близо. Ами не е ок работата, не е моето лице сякаш, като подпухнала съм, като оточна…
Не знам дали е от това, може да е от годините ми, от хормоните, но каквото и да е, аз нужда от обем нямам, не ми отива, състарява ме. На тази снимка мясах на Гала. Разстроих се като се видях, и макар мъжът ми децата да казват че не изглеждам така реално, че е от снимката, не бих рискувала отново може би след 50 когато имам загуба на обем .. нв знам.
Давам пари за процедури, слагам си нещо дето ме знам какво ще ми донесе след 15-20 г( като това под очите) и не се харесвам.
Не знам що така стана…
Ще си остарявам естествено засега … след 55 ако събера кураж- лифтинг, ако не да съм жива и здрава…

Четох и на Щонова един пост … абе мисля си че тепърва ще излизат много неща за филъри и импланти, как влияят на имунна система и на всичко…

Та такива мисли ме гонят и реших да ви споделя за Хатър, всеки да взима максимално информирано решение. Малко се говори за странични ефекти, всички си викаме дано не е на мен и така…

# 445
Джаки, същото като теб съм решила.Само биостимулиращи мисля да слагам, ботокс 1 път годишно( вече го правя) , и съвсем  малко в устните чат-пат.

# 446
Здравейте,
От известно време се замислям за темпъл филър за запълване на хлътванията в зоната на слепоочието. Някой правил ли е такава процедура, имате ли повече информация за нея?

Не е кой знае какво... бих казала, че няма кой знае какъв ефект.

# 447
За себе си установих, че масажите на лицето и фейс йога много помагат. Видимо повдигане на лицето. Трябва обаче упоритост и да се правят всеки ден.

# 448
  • София
Ох, и без др не бях сигурна за този филър на назото, сега съвсем ме разубеди. Аз като разградих очния останаха огромни ями, както бях преди и плаках много и сложих пак. Та въпросът ми е- ако искам да сложа jalupro youнg eye- противопоказно ли е като имам филър?

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 11:49 от Kanari

# 449
Момичета, , вижте в на Регина Хатър в ИС клипче, в което показва пациентка отишла за ринопластика, като казала че носът и нараснал видимо, казала може би от възрастта, започват операцията и се оказва че в носа и има голямо количество филър! Жената никога не е слагала филър в носа си! За сметка на това е слагала много в устните и воала- мигрирал в носа.
Не съм изненадана, все повече информация има и в  чужди медии, сега и у нас, че веднъж поставен филър в лицето може са иде навсякъде, ако тази жена не беше се оперирала и тази маса се беше предвижила към синуси, очи …
Аз за себе си вървя към решение че освен ботокс и то веднъж годишно, друго няма да си сложа вече никога. Аз за всичките ми години имам само скулптурата, хиалронови филъри не съм слагала.
Преди 15 г имам под очи всъщност, рестилайн, сега ми прави проблеми, след 15 г… много често стои като бучка под едното ми око. Дразни ме много, но не се навивам на разграждане, защото не винаги е там и ме е страх са не ми хлътне много ако го махна.
От скулптра съм доволна като повдигане и самата плътност на кожата, също бях убедена че не ми е дала обем, който крайно не желаех… докато онзи ден не се видях на снимка от събитие, от близо. Ами не е ок работата, не е моето лице сякаш, като подпухнала съм, като оточна…
Не знам дали е от това, може да е от годините ми, от хормоните, но каквото и да е, аз нужда от обем нямам, не ми отива, състарява ме. На тази снимка мясах на Гала. Разстроих се като се видях, и макар мъжът ми децата да казват че не изглеждам така реално, че е от снимката, не бих рискувала отново може би след 50 когато имам загуба на обем .. нв знам.
Давам пари за процедури, слагам си нещо дето ме знам какво ще ми донесе след 15-20 г( като това под очите) и не се харесвам.
Не знам що така стана…
Ще си остарявам естествено засега … след 55 ако събера кураж- лифтинг, ако не да съм жива и здрава…

Четох и на Щонова един пост … абе мисля си че тепърва ще излизат много неща за филъри и импланти, как влияят на имунна система и на всичко…

Та такива мисли ме гонят и реших да ви споделя за Хатър, всеки да взима максимално информирано решение. Малко се говори за странични ефекти, всички си викаме дано не е на мен и така…
Много съм съгласна с твоите мисли и донякъде се покриват и с моя инат до сега да не смея да поставя нищо в лицето си. Не съм съгласна само,  с това, за снимката, която си видяла и си създала някаква погрешна представа за себе си.. Една снимка, грешна светлина посока на кадъра може да даде излишен обем, да подчертае бръчки и да ни създаде такава ужасна представа как изглеждаме, че доста да ни заболи.
Повечето тук сме те виждали как изглеждаш и си страхотна! Няма излишен обем при теб!
Когато си направя снимка в неподходяща светлина, дори и с хубав грим, на снимката изглеждам доста по-силно изразени пори и сякаш дълбочина на бръчките, в същото време случайно направено видео си виждам лицето, в мимика, ми не съм толкова зле...сякаш (само тия дълбоки бръчки на челото)

Напоследък се наблюдавам и аз отблизо, неизменно излизат промени в лицето на 42 години.. (липсва ми естргена много), обаче много различно ми изглежда лицето понякога.
Аз съм ви споделяла, че съм със силно паднал клепач и явно и лицето ми понякога е поддпухнало (имам хипо) може и от това да е. За блефаро съм, но искам да изчакам някоя година, защото  ще падне пак. А и не виждам да имам кожа за махане.
Последните седмици сякаш го няма това и окото ми се отвори сякаш и се виждам по-добре, може да си въобразявам. Но се наспивам повече, спя по 8 часа и внимамвам с храната.
Също така установих, че трябва да спра с ползването на фондьотен, защото колкото и да е хубаво хидратирано лицето,  след време се набива по мимически и налични бръчки и изглеждам по-зле.
Започнах да слагам хубава хидратация и капчици коректор само на определени зони и воала, кожата ми изглежда добре, след като се прибера и се погледна вечерта. Не е мръднало нищо, изглежда равномерно.
Дори ми го казаха приятелките ми, които не ме бяха виждали от два месеца поне.
И за себе си реших, че искам само скинбустери и ботокс, друго няма да правя.
Имам си бръчици около очите, видими, заради мимиките, ама не знам за там какво решение има
Ще се опитам да си приема назолабиалните, и колкото се повлияят от бустера толкова. Вече не съм на 30 и го приемам. Ще са науча да се харесвам, каквато съм.

Общи условия

Активация на акаунт