Времето бързо минава, НОЕМВРИйчето на половин годинка става

• 7 856
  • 280
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Веси банановото пюре на коя марка е? Аз търсих, но не намерих, а си мисля, че Митко ще го хареса.

Що направо не му смачкаш банан с малко мляко? Той не се обработва топлинно, защо да купуваш готово пюре?

# 271
  • sofia
Мони, на Хип. Доста е сладко. И Ганчев има банан, но не съм го пробвала него.
Рени, на Теди смесено с кърма не му хареса. Предпочете го по-гъсто и чисто, а и е по-лесно да му го вкараш в устата  Simple Smile
А каша още не съм давала. За брат му съм употребила общо 4 кутии каша, които таткото много хареса Mr. Green така и не прояде каша големия.
София, сурови плодове се препоръчват след 6-7 м. Мъжа ми беше давал на Теди суров банан и резултата беше зелено ако, на по-чувствително стомахче може и колики да докара.
Батко му по това време ядеше сурови плодове, но той е рано захранен.

# 272
  • София
Да, знам за суровите плодове, ама пише за банана специално, че може и да е първа храна изобщо. Но, наистина, става дума за късно захранване, след 6 м. Сигурно и аз тогава ще го дам. Днес, обаче намерих пресни моркови при бабите и ще му направя пюре от морков, може пък да го хареса.

# 273
  • София
Благодаря за отговора за банана. Щом сурови се дават след 6 м. ще му купя пюренце Hug

Сега разглеждах сп. Мама - публикували са снимките на 3 наши бебета. На моя Митко - бандитко, на Теди на Деничка и София на Гери. Много ми стана гот като видях цели 3 ноемврийчета накуп в списанието!

Последна редакция: ср, 25 апр 2007, 19:09 от мама МОНИ

# 274
Честито на медийните звезди!!!
Страшен отбор сме, наистина!!!

Хора, да ви кажа за това пусто захранване толкова противоречива информация има, че смятам да я карам, както разума и чувствата ми диктуват... даже след 20 дни при педитата смятам да отида с 2 коренно различни листовки за захранване- едните са ми от Гербер, другите от една фирма за АМ, да не ви казвам, че педитата ми дадоха 3та листовка, в която ми казват- 2 пъти на ден пюре и каша, но без изобщо нищо да се говори за количеството... мдааа.. идиоти има навсякъде...

Супер хавлия с прасешка глава купих за Даннито, ако ми дойде муза, ще го щракна, да видите какво сладко малко прасенце е в нея...

Това е засега от нас... днес ми рева и на кашата и на пюрето и само ще се кърмим май-май...

Цалувки и да пускате новата тема да се заплюваме!!!

# 275
  • у дома...
Мамета, дайте идея за нова тема?

# 276
Лелееееееее, Мони, ама аз като казвам, че съм куха лейка, никой не ми вярва smile3555...Днес една мама ми даде да прегледам сп."МАМА" и аз видях само Митко-бандитко...СРАМ, СРАМ Embarassed
Относно пюретата - на тази възраст трябва да изяждат между 160-200гр. зеленчуково пюре, в което се слага 1/2 жълтък и се редува с месно пюре feeding
Наде, кашата се дава най-много два пъти седмично, защото много надува Simple Smile Между другото ти ли ще пуснеш новата тема или аз да я пускам?!? newsm78

# 277
  • у дома...
Дени, може и ти да я пуснеш - нямам нищо против. А кашата може да надува, ама не и Хулиганка! Тя повече от 400 гр. за месец и нещо не качва. С клизма може и 500 да ги направи.  Confused А неможем да я изхраним...

# 278
Мамета, разконспирирах Митко на Мони и Теодор на Деничка в новия брой на МАМА. Много са сладки малчуганите, пу-пу  Hug
А нас пак ни няма, дали не следят и да не слагат вече публикувани бебета, че аз пращам всеки месец, само тази от първия месец бяха публикували  newsm78 Ще чакам пак следващия брой  Mr. Green
 Heart Eyes

# 279
Хм... така да подметна- що не направите една папка в снимка.бг с публикуваните по списанията снимки, че да видя и аз печелившите,а? А?

Аз си пийвам еспресо с мляко и сладолед вътре, лапам бисквити с бял и кафяв шоколад, гледам за Спондж Боб с  квадратните панталони и се наслаждавам на 45те минути спокойствие, в които Даннито спи следобяд...

Опитвах да измисля заглавие за новата тема, ама мерената реч не ми се отдава твърде много, затова предлагам "Пролетна тема на НОЕМВРИЙСКИЯ отбор ", което съм сигурна, че няма да бъде одобрено  Laughing!!!

Айде със здраве!!!  Heart Eyes

# 280

Общи условия

Активация на акаунт