Търсене и размяна на кодове/отстъпки/ваучери - Тема 27

• 37 491
  • 734
  •   2
Отговори
# 510
Здравейте моля някоя добра душа която разполага с време да ми пише и да ми обясни какви са тези кодове за букинг и за какво се използват Благодаря !!

# 511
  • София
Здравейте моля някоя добра душа която разполага с време да ми пише и да ми обясни какви са тези кодове за букинг и за какво се използват Благодаря !!
Изпозлвайки код за резервация в Букинг, получавате(около две седмици след реализиране на нощувките) 10% от стойността на нощувките, но не повече от 100 евро, като кредит в портфейла, не като реална сума по банкова карта.
Имат смисъл тези кодове, ако след това пак имате резервация в Букинг и да ползвате сумата, която стои в портфейла ви.

# 512
Привет, и аз търся код за букинг, ако някой има наличен, ще съм изключително благодарна 🙏

# 513
  • София
Има ли действащ код за about you?

# 514
  • София
Има ли действащ код за about you?

Ballan20 дава 20% за поръчки над 100лв.

# 515
Моля за код за букинг

# 516
Здравейте! 🙂
Някой, който е абонат на А1, би ли могъл да ми услужил с код за Комсед. Много ще съм благодарна! 🙏

# 517
Здравейте! 🙂
Някой, който е абонат на А1, би ли могъл да ми услужил с код за Комсед. Много ще съм благодарна! 🙏
Пращам на ЛС

# 518
  • София
Здравейте! 🙂
Пращам на ЛС

Здравейте, къде се виждат тези кодове за Комсед от абонатите на А1?

# 519
Здравейте! 🙂
Пращам на ЛС

Здравейте, къде се виждат тези кодове за Комсед от абонатите на А1?
Влизате в приложението, долу има меню, влизате в А1клуб, после избирате Оферти от партньори, после от менюто "Всички оферти" , избирате "За деца" и там има за Комсед и други. И дава възможност за генериране на код.

# 520
Привет, и аз търся код за букинг, ако някой има наличен, ще съм изключително благодарна 🙏
Самоцитирам се, за да благодаря за предоставения код на starlet999

# 521
  • Гражданин на света
Здравейте, имам наличен код за букинг за резервация миниму 100 лв.

П.С. Даден на ivka1972

Последна редакция: чт, 08 яну 2026, 11:18 от eleonor4eto

# 522
Здравейте, имам наличен код за букинг за резервация миниму 100 лв.
Здравейте, имам нужда от код ако още е наличен ще ми го изпратите ли на лично ☺

# 523
  • В подножието на Сините камъни
Здравейте, нужен ми е код за букинг, даже два, но и на един ще се радвам. Раздавах в несвяст до преди две седмици, но сега ... нямам, а ми трябвя.

Получих, благодаря много на "eleonor4eto"

Последна редакция: чт, 08 яну 2026, 14:45 от ivka1972

# 524
  • София
Имам свободен код за Booking, бях резрвирала с него, но се наложи да отменя резервацията и изглежда, че е активен все още.

Даден на mamaMonika

Последна редакция: чт, 08 яну 2026, 15:38 от Pepeliashkaa7

Общи условия

Активация на акаунт