Моля,помогнете ни!

• 324
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте! Писала съм вече и може би , някои от вас ще си спомнят историята ми. Единадесет години съм жертва на домашно насилие, едва тази година успях да се измъкна. С детето бродихме от град на град и началото ни беше адски трудно. Не мога да се справя обаче, бащата ( доказан наркоман и с психично разстройство ) , иска да вземе правата над синът ни. Гледат ни под лупа от всички страни, кожата си съдирах за да не му липсва нищо но този месец ,изпаднахме много лошо. Имаме две неплатени сметки да ток и ще ни го изключат . Моля за помощ, съгласна съм да предоставя в замяна цялата си покъщнина или да работя (мога всичко ) . Не лъжа, ще предоставя абонатен номер ,на който пожелае. Моля , помогнете ми. Изгубила съм всякаква надежда , гърча се като червей но оправия няма. Нямам сили и пътя пред мен избледнява. Моля , спасете ни. Отдавна изгубих стойността си като човек, вечно съм била боксова круша. За това може би открих утеха тук. Насочете ме, моля подайте ни ръка! Поклон пред вас !

# 1
Съжалявам за това, през което преминавате!
За да не Ви вземат детето обаче, трябва да си намерите работа и да се погрижите да сте подсигурени.

Пробвахте ли да се обърнете към организации, които оказват подкрепа на жертви на домашно насилие? Предполагам, че могат да съдействат да започнете и работа.

# 2
А вие работите ли?  На каква възраст е детето?

Общи условия

Активация на акаунт