Консултант по красота

• 231
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте, момичета!
Имам нужда от вашето съдействие. Искам да направя нещо за цялостния си външен вид, но не съм сигурна откъде да започна. Знаете как има жени, които с годините изглеждат все по-добре.  Просто сякаш са открили правилните цветове, формата на веждите, подходящата прическа, правилните процедури… и всичко им „ляга“ естествено.[/b]

Интересува ме дали има специалист, който да прави цялостна консултация за визия – човек, който да ти каже какво подчертава чертите ти, какво не работи добре, какво би ти отивало повече, без да се налага да обикаляш различни клиники и отделни консултанти за всяко нещо поотделно.

Съществува ли такава професия и ако да – как се нарича и къде мога да намеря такъв консултант?

Буквално ми се иска да ме погледне и да ми каже “Ти със сигурност ще изглеждаш по-добре, ако…., “Ти имаш нужда от…”, При теб ще работи тома и това…. Дори и някой от вас ако разбира от мода, от черти, готова съм да работим заедно.

Благодаря предварително!

# 1
Има такива консултанти, но разбира се, това е услуга, която се заплаща.

Мои приятелки ходят при Руми от Колоритен:

https://coloriten.com/%D1%83%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B3%D0%B8/

Аз я познавам лично от друго място и е прекрасна дама. Надявам се, че ще ти свърши работа.

# 2
Мила, благодаря за отговора. В някакъв момент бих направила консултация с дамата основно за избора ми на цветове и съм наясно, че се заплаща.

Аз нямам проблем с гардероба и стила.Проблемът ми е, че не знам дали съм с правилна форма на веждите, какво да направя с устните си, за да ги подчертая, коя е формата, която най-много ще ми отива, цвят на устни и т.н. Подходящи процедури за моята кожа.

Разбира се, наясно съм, че за всеки един проблем поотделно има специалист, но се интересувам дали има човек, който е консултант по-цялостен външен вид - след поглед и консултация на чертите ти (основно на лице), да има знанията и преценката точно за тази форма, цвят и т.н кое ще ти отива. Не знам как по-добре да го обясня, за да бъда разбрана правилно. Може би като дам конкретен пример:

Преди може би година-две съм засичала едно момиче в Тик-Ток. Наскоро ми излязоха нейни видеа и искрено се зарадвах на начина, по който изглежда,  някак просто е намерила рутината, която ѝ отива.

Боядисала си е косата в червено- определено цветът е нейният! Лицето ѝ сияе и е променила формата на веждите си. Резултатът от тези на пръв поглед малки промени, работи страхотно за нея. Самата ѝ кожа стои много хидратирана, поддържана, външният ѝ вид изглежда просто здрав!

Общи условия

Активация на акаунт