🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 3 224
  • 97
  •   82
Отговори
# 75
Момечета, отвратително беше това с денката манекенката. 🤢
Прави бяхте.
Сериозно ли и Шерминатора има такива? 🤔

# 76
С това темпо, до довечера в 20ч сигурно ще стане време за тема #15, та поне там да си обсъдим различни от Дениз и живота й, ситуации.

# 77
Красьо също никой не го уби с камъни, че опука три жени за месец по телевизията. Измислиха му се десетина умилителни прякора и дотам. Най-не обичам жени да морализаторстваме срещу други жени,  защото "имат минало", в това сме несравними.

# 78
Връзвам панделата, ама нямам червена, като на Цър Пър, та ще е зелена и чакам осАм часА, че не се издържа вече. Поне в началото ще го хвана, после ще доглеждам на запис сигурнО. 😅
Абе ще си взема и една торбичка за кво беше, за хляб ли, лафчето на Левент, дето ме съсипа, моля кажете го, ако има и видео с него дайте насам да се посмея. 🤣

# 79
Най- моралната и най-строгият съдник от всички ни е Дениз. Моля да не й отнемаме първенството 😏 Сто на 💯 всички имаме "тежко минало" с няколко младежки флирта 😀 Не можем да сме целите у бело като нея. Жената е била на работа, препечелвала е с тежък физически труд, а не да флиртува така безмислено 🙄

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 17:03 от Catfish

# 80
Красьо също никой не го уби с камъни, че опука три жени за месец по телевизията. Измислиха му се десетина умилителни прякора и дотам. Най-не обичам жени да морализаторстваме срещу други жени,  защото "имат минало", в това сме несравними.

Ами вземете прочетете мненията ми за Краси  и тези на другите потребителки.
Нещо започнахте да губите спора и измествате темата.
За не знам кой път ако не знаете какво е двоен стандарт прочетете.
И се информирайте какво сме писали за Красимир преди да говорите без факти

# 81
Аз също ще гледам на запис. Не искам децата ми виждат, че гледам тия работи. 🫣🫠
Големият ми син бая трудно повярвая, че Данчето Айгюлска ми е набор. Какво правела там, защо не си гледала децата  ме попита. 😅 Чу ме да се хиля и дойде... е, хвана ме в крачка. Ама аз отричах да доказване на противното. 😅😅😅
Та, ще гледам, щом легнат децата 🫡

# 82
  • Street of Dreams
Натали се сваляше на всеки мъж, който я погледне от началото на сезона.
Може ли някакви конкретни примери, че Натали се е сваляла на всеки мъж, който я погледне?
Аз помня само че мнозина се пробваха, но никой не успя - от един даже буквално избяга (Радо), когато й каза, че е идеалът му за жена.

# 83

Чета, чета от самото начало аз, виждам също, че вие сте тук от 20 дни, та не знам..

Но, да сменим темата - за първи път ми е тотално безинтересно да гледам финал на сезон, сякаш няма никаква интрига този път.

# 84
  • в сърцето на един мъж...
Може ли някакви конкретни примери, че Натали се е сваляла на всеки мъж, който я погледне?
Аз помня само че мнозина се пробваха, но никой не успя - от един даже буквално избяга (Радо), когато й каза, че е идеалът му за жена.

То нейното е малко като - оная кокошка дето се чудила - бързо ли бягам, или не, че да може да ме стигне петела...

# 85

Чета, чета от самото начало аз, виждам също, че вие сте тук от 20 дни, та не знам..

Но, да сменим темата - за първи път ми е тотално безинтересно да гледам финал на сезон, сякаш няма никаква интрига този път.

Явно не четете всичко, щом сте написали това за Красимир и не сте видяли мнението ми относно него и неговото поведение което не е било похвалено, а се опитахте така да го изкарате

# 86

То нейното е малко като - оная кокошка дето се чудила - бързо ли бягам, или не, че да може да ме стигне петела...

...Ако бягам бавно, ще ме помисли за лесна.
Ако бягам бързо, ще му избягам.
Що не взема да се спъна? 🤣

# 87
  • София
Чудя се аз защо ми излизат толкова малко мнения, а то имало хубава, нова тема.
Мисля, че този епизод ще е доста разтягане, защото ще има приказки и обяснения, а като знаем всички колко са фалшиви... Чак ми се искаше Виктория да я бяха оставили да предложи на Тишо.

# 88
Всички участници са хвани единия-удари другия, просто някои стари познайници леко са си показали муцуните от тинята и викат "дръжте крадеца". Сичкото иска да е известно, ако може без мозъчни напъни или някакъв вид трудова дейност.

# 89
  • в сърцето на един мъж...

...Ако бягам бавно, ще ме помисли за лесна.
Ако бягам бързо, ще му избягам.
Що не взема да се спъна? 🤣

Ми като й гледам дилемите - направо в тая посока се върти Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт