🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 40 467
  • 760
  •   127
Отговори
# 240
То ще излезе, че драпаха да са на финала заради пръстените, а не за друго, то в крайна сметка си е нещо като парична награда.😀

# 241
дами, аз съм малко назад с епизодите, може ли някой да ми преразкаже защо Габи толкова бурно реагира на предишното запознанство между Криси и Калоян и какво стана след това.
Габи се ядоса, че не са ѝ казали, беше по мое мнение много пияна и много ги обижда и двамата.  Петър го заигра обиден и забрани на Криси да комуникира с Габа, която я нарече тъпа тъъът дето не помни с кой кога е спала. На другия ден Габи е говорила с Левент да ѝ даде роза, дадоха кадри. След това вечерта като се разбра, че има само пет рози и изведнъж омекна, извика си Калоян и каза, че той бил виновен, ама тя щяла да си преглътне егото, защото те много са преживели. Grinning Grinning Grinning Радо ѝ разкри схемата с Левент, ама Калоян взе, че не го отрази това и се събраха.  Малко му стана гадно, обаче, Габа като сто пъти каза, че се влюбила в него без да ѝ е тип и даде шанс на Блага и Денис, но в крайна сметка Райна пък даде на него и Габа златни рози и затова ги гледаме сега.

Много благодаря!

# 242
Айде Габи пак недоволна, че няма пръстен и няма да може да се похвали. След такива скандали и упреци преди 2 дни, че и пръстен очкава.

# 243
Калоян е с другата хиена  - Маги Томова. Няма късмет горкия.

# 244
  • Пловдив
Не се оказах права, но пък ми харесаха Габи и Калоян, бяха много искрени! Въпреки всичко бих се радвала да са заедно, интересно ми е двама толкова различни хора дали имат бъдеще. С Дениз и Виктор сигурно няма да позная, пръстен май ще има....

# 245
Виждам Виктор да върви към плажа и си казвам : О, Боже, Ханибал Лектър иде!
Този си е завършен психопат! Само му вижте погледа! Брррррр!

# 246
  • София /Абсурдистан
Щеше да е добре по някое време да покажат и сватба.

# 247
Дениз и Виктор не са лоша двойка.

# 248
Оф, гадно ми е за Дениз... Наистина. Само на нея повярвах.

# 249
Не съм ви чела докрая, ама Дениз като каза "да", поклати глава като за "не".
Айде да каже "психоложката" сега, като лъже някой кои са основните психосоматични жестове.

# 250
Дениз изглежда адски влюбена, даже повече и от Киара. Отиват си много с Виктор, жалко, че са се разделили.

# 251
Ох, сладки са Дениз и Виктор. Жалко, че не са просъществували като двойка.

# 252
И сега като свърши предаването ще има .. ми то да предложиш/приемеш предложение за брак в предаване не е истинскo., Grinning иначе много лесно приемат.

# 253
  • София
Не мога да се зарадвам на Дениз и Виктор, много са ми фалшиви.

# 254
Оф, гадно ми е за Дениз... Наистина.
И на мен. Това е отвратително преживяване. Да ти предложат и след това да те унижат публично по подобен начин… Виктор е леке.

Общи условия

Активация на акаунт