🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 45 989
  • 818
  •   53
Отговори
# 750
Не съм гледала подкаста с Натали, но правилно ли разбирам, че е казала, че е играла театър, Тихомир също е знаел и само Орлин не е бил наясно?

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 13:52 от sette

# 751
Само да вметна за кандидат психоложката Дениз, че "смръдльо" и ""сръдльо" са две съвсем различни думи с коренно различно значение. След" малката пръдла" явно Виктор доста се е впечатлил от изискания й речник и за разлика от нея е разбрал думата, която употреби за него правилно.. Важното за критиците на изказа на Натали е, че Дениз звучи пределно ясно и категорично, на нея всички й смърдят 😀

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 14:04 от Catfish

# 752
Интересно, Натали каза, че не живеят заедно, а Орлинчо твърди, че откак са излезли, разбирайте вече 6 месеца, тя се е пренесла в жилището му в София и живеят заедно, като той често пътувал по работа до Монтана. Явно и жилището му е хубаво Simple Smile

# 753
Ако е употребено, както аз си мисля, това е уличен жаргон, а не неразбиране на думата. Simple Smile
Дълбоко се съмнявам, че в писмо, което чете пред него -  ще го нарече миризливец.

# 754
Дениз се изложи много с това писмо. И в началото като написа, че Виктор е смръдливец и накрая като написа, че някоя е пръдла Simple Smile

# 755
Не се включвам много този сезон, но Ви чета и гледах внимателно сезона. Срещнах мнения, че много жени  завиждат на красотата на Натали. Хора, красотата не е само очи, лице, тяло. Тя е съвкупност от цялостно излъчване, поведение и енергия. Натали е ужасно досадна, глуповата и семпла като човек. Всички мъже я харесвали, защото била красива! Не, мъжете я харесваха, защото имаше вид на лесна! Аз и Орлин не харесвам особено, прекалено високо самочувствие има и в отношението му към нея се чувства едно превъзходство. За мен не са подходящи един за друг и не ги виждам заедно. Но пък кой знае, може и да ни изненадат този път с истинска любовна история.

# 756
Аз съм сигурна, че  е написала сръдльо, а той така го разчете. Ама знам ли, може да си е тяхна си шега.

# 757
  • Be realistic - plan for a miracle.
Скрит текст:
Хванах отчасти Тихомир в Преди обед. Личи си, че много му е писнало от Виктория. Беше доста остър, когато говореше за нея и даже си я нарече злобна. Стана ми много смешно и малко жално за момчето, защото Виктория продължава да го хвали и величае (поне в Надкаст) как бил най - хубавият, най - умният, най - близкият й по време на предаването. В същото време си държи на нейното, че тя била най - доброто за него, но той е млад и не разбира. Grinning
Мисля, че му е дошло до гуша от нея и си личи, че е доста травмиран и че не може да я понася. Само като й чуе името и видимо се възпалява горкият.

Тая Виктория така и не схвана, че ако малко му се беше подърпала и да се държи като жена със САМОЧУВСТВИЕ, знаеща цената си, той можеше и докрая само на нея да дава рози. Вместо това тя реши почти да се просва върху него със "сега ще си мълчим ли", а през останалото време да му седи на Ф да му обяснява агресивно "ти жена като мен в живота няма да срещнеш никога".
Просто тотално сбъркан начин на взаимодействие с мъжете има тя.
Агресията ѝ е винаги go-to поведение и с мъже, и с жени. Много, ама много е озлобена за преживяното в детството и ранната младост и отмъщава с грубиянски изблици, тропане с краче, обиди, евтини провокации... всичко това тя нарича "искреност". А в очите ѝ се чете чутовна празнота и болка от празнотата...

# 758
Натали си каза в прав текст, че според нея Тишо тръгна с филма, че я харесва само и само да се отърве от Виктория, която съм сигурна, че го е тормозила и след предаването някакво време.

# 759
Тихомир в ПО отрече тази версия, че е тръгнал към Натали, за да се отърве от Виктория. Каза, че си е харесал Натали още в самото начало, но първо заради Радо, а после и заради Лъчо, е стоял в началото настрана от нея.
Виктория е страшна напаст и аз мисля, че е търсила Тишо и навън. За мен един от култовите й моменти, беше когато искаше да загражда Денис. Седна до него с надеждата той да я заговори, обаче той си лафеше с други и дори не я погледна. Тя много се издразни, че не й обръща внимание, след което отиде при него и му каза заповеднически "трябва да поговорим!", а Денис мигаше на парцали и изплашено тръгна с нея. После на срещата им тя го разпитваше на коя жена мисли да даде роза и коя харесва, а той тактично избегна директен отговор  и тогава Виктория надменно и изнервена го пита "докога ще си играеш с търпението ми Joy?!"  Денис едвам преглъщаше и се чудеше "какво по дяволите иска тази от мен" .

# 760
Галена също се изказа много негативно за Виктория.

# 761
Реално погледнато за тия по-младичките нямаше към коя друга освен Натали да тръгнат, дори и да не беше толкова хубава. Алтернативата беше Цър Пър (боже така и иде да я наричам с името на романа на Джеймс Клавел, ама не искам да съм гадна), Гергана Стаменова, която, тук ще си позволя да бъда груба, но трябва да сложат нейна снимка в речника на българския жаргон срещу думата "мастия" или Блага, която е... Блага. От другите Филипа прилича на леля, Габи Бижу е опасно за живота да я доближиш, Кристина е като камък и си беше с Петър, Дениз ако тръгнеш към нея Виктор ще ти продъни ушите от филосовстване какъв си гей... Нямаха избор.

# 762
Но така обяснено е по-логично защо го е употребила, да. Макар че той изглеждаше обиден като да е наречен миризливец Laughing
За мен "смръдльо" и "сръдльо" са две различни неща, но може би лексиката не ми е силна страна...Laughing

# 763
Аз мисля че Тихомир не лъже, че е харесал Натали. До колкото си спомням, когато влезнаха (с онзи който го изгониха заради бутането на Габриела от стола) той се беше насочил да говори с Натали, обаче в последствие отиде при Виктория, и там каза че Натали, Киара и Виктория май са му най-симпатични.. нещо такова

# 764
Крисито рекламира ресторант. А сякаш рекламира музея на мадам Тюсо...

Общи условия

Активация на акаунт