🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 46 877
  • 820
  •   51
Отговори
# 765
Ох, каква е тази фризура?

# 766
На мен ми харесват буклите, грима и като цяло визията, ама верно погледа е на като на статуя. Както беше казал Петър - "видях една скала и ми напомни на теб".

# 767
  • Be realistic - plan for a miracle.
Мъжът ми оприличава Крисито на ей тоя велик персонаж Grinning Grinning

За незапознатите - Дженифър Кулидж в "Two broke girls".

# 768
Леля Криси си е царица на ретроприческите.

# 769
Косата на Кристина е гъста и лъскава.
По-плешивите с тънки и редки коси , монтират екстеншъни.

# 770
  • София
Габи Бланко в тредс е писала, че имало някой, който много миришел на пот и не се стояло край него, към края на ноември още е бил вътре. Интересно кой ли е. Гледах стори на Петър, който имаше две видеа едно след друго на покрива на вилата, да не му е сантиментално защото тях е видяла Натали?

# 771
В Надкаст Орли определя колебанието на Натали като гротеска, но това било роля. Следвала е сюжетната линия на злодея. След предаването тя била изненадана, че той се е свързал с нея, мислила е, че са заедно само заради играта. Хмм, странно ми е, защо ли е имала такива мисли? А той се самоласкае и вярва, че Натка  не е срещала човек като него и с неговия начин на мислене. Един вид е уникаТен. Потвърди ми мнението, че момичето е с две лица, защото се е държала по различни начини, когато са двамата насаме и когато са с други хора, пред околните се е държала като дива, в смисъл, не като дивачка, а като прославена певица. Натка също не е била очарована от образа си в предаването, защото е молила родителите му да не го гледат. Мдаам, значи и на самата нея поведението ѝ не ѝ се струвало нормално и невинно. В реалния живот Орлето нямало да позволи тя да му дава смесени сигнали, бла, бла, бла  и се отказвам да го слушам, щото ужасната му дикция и клишетата ми идват в повече. Но ако някой направи резюме, ще се радвам да прочета. От това, което чух не съм изненада и мисля, че съм  разсъждавала над видяното в правилна посока и не съм наричала черното- бяло и бялото- черно.

# 772
Орлин не е имал връзки и това си пролича по разказа му, че Натали с него е една, мила и любвеобилна, а  когато навън са с други е по студена с него. Не е казал, че има две лица. Нормално е поведението ѝ. Явно не обича навън да е върху него или да показва близост с партньора си на публични места. Досега не съм видяла човек, който да е един и същ и вкъщи  и навън.
Харесаха ми обясненията му. Намекваше за персонажи, роли , злодеи и неизлъчвани кадри.  Завоалирано, че е постановка. Единствено не ми хареса, че на няколко пъти натъртваше , че произлиза от различно семейство. Ще каже човек, че е от кралското семейство и е със синя кръв.

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 17:45 от Anvelope

# 773
Той си е като аристократ. 7 мандата кмет...ако може, ще завещае титлата татето

# 774
Крисито рекламира ресторант. А сякаш рекламира музея на мадам Тюсо...

Като мумия е. На колко години всъщност е Криси?

# 775
Той си е като аристократ. 7 мандата кмет...ако може, ще завещае титлата татето
Ще рече човек, че е кмет на Ню Йорк, а не на Монтана.

# 776
Когато слушам Неделчо, все едно е замръзнал в 19-ти век. Жена не трябва да се усмихва, камо ли да флиртува с друг мъж. Никакви шегички и закачки с друг мъж, това е непременно равно на измяна. Надали би издържал жена му да работи предимно с мъже и да пътува в командировки с тях, понякога и за по-дълго време. Със сигурност ще я побърка.

# 777
Ако Габи бижу, Кристина, та и Дениз се държаха като Наталчето, щеше да им диша праха. Ето, на работа имаме две колежки, равностойни като визия, едната се държи нормално и обрано, другата постоянно флиртува, върти очите и се пише много комуникативна с колегите мъже. Ами, познайте коя се оплака, че Еди кой си я хванал за задника?
Аха, заслужила си го е. Изнасилените момичета и те сами са си виновни — не са се държали подобаващо. В едно е права Шармин — в България част от населението има талибански разбирания за отношенията между мъж и жена.

# 778
Мен ме издразни Неделчо, че се опитваше да интригантства. Орлин му казва, че ѝ има доверие и навън тя е друг човек , обясняваше ситуациите в предаването, а Неделчо не спря да го върти ама ако тя те лъже, откъде си сигурен че тя не флиртува с други и т.н. Неопитния Орлин добре му каза за доверието и ,че женската любезност не винаги е флирт. Неделчо ми направи лошо впечатление.

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 18:58 от Anvelope

# 779
Според мен Надкаст се изчерпаха.
Последните им подкасти изобщо не мога да ги гледам.
А този Туджаров само хейти жените във форума, нищо че са масово по-млади и от двамата, а винаги влиза тук за да се информира, но иначе нали.. Joy

Общи условия

Активация на акаунт