🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 55 370
  • 975
  •   25
Отговори
# 840
Калоян е един чехъл.Говори бааавно,муууудно,ще се разреве.
Не кака,ами леля му трябва,да му дава наклон в живота.Наистина в него няма никакъв тестостерон,Хени правилно го определи!

# 841
Явно е пътувала с Туджаров от/към бТВ.

# 842
Той пък скочил от трън та на глог, какво ще прави Маги с мъж по млад от нея с повече от 10 години.

# 843
  • Be realistic - plan for a miracle.
Тя Маги на акъл е около 16-17, така че е напълно окей Grinning

# 844
Определено е обидена и наранена Габи, всяка жена би била на нейно място. Подхлъзващото тук е поведението на "кротушкото" Калоян, който изглежда добро и честно момче, а всъщност си е вървежен сваляч. Габи каза, че още след сватбата на брат му е усетила промяна в него и го е попитала ребром - има ли някаква промяна у теб, но той категорично е заявил, че е влюбен в нея и всичко е наред. После, когато са се прибрали в София вече е станало ясно, че той няма чувства към нея. Чули се нещо, ма дали са се видяли, не стана много ясно, той явно не е бил активен изобщо. Каза, че след сватбата се е видял с момичето, с което си е говорил там, но сега не е с нея, а с друга жена, не даде подробности. Габи още има чувства към него, каквото и да говори.
Абе нямал тестостерон Калоян... и за това в рамките на шест месеца е сменил минимум три жени! 😀
Не му слушайте бавният говор, много е заблуждаващо това, в свалките явно не ги бави жените.

# 845
Eeеe , най-после малко екшън в Преди обед 😆  Подкастът с тях ще ги гледам със сигурност😉

# 846
Калоян, който изглежда добро и честно момче, а всъщност си е вървежен сваляч.
Е, сваляч. Той просто си е красив и не му трябват много усилия, та се влюбват в него.
Ама това флегматично говорене просто...  да откачи човек.

# 847
Изобщо не харесвам Габи, просто не мога да я гледам, но това което е направил Калоян е гадно.
Значи още на сватбата е имало разговор.
Вярно че станаха скандали там ама трябваше да и го каже в очите не да я изкарва луда, защото явно просто е искал да свърши предаването за да не и го казва там.
Можеше по-рано да и каже за момичето не да се чуди и първо да излиза с нея.
Ми не е много коректно, и да вече не е с нея, странна работа а и се хванал с Маги
Според мен и там няма да е дълго а тя както иска да има семейство ще е хубаво да се хване с някой който е поне в 30те години

# 848
  • Пловдив
Противно на всичко, мисля че тя го е харесвала по нейния си начин и егото със сигурност е наранено, очаквала е да е с нея и след предаването и да я търси той. А според мен Калоян се отказа от нея след грозните скандали кой да остане на финала. Онова скриване в храстите... Но и факта, че е срещнал някой на сватбата и е мисли за момичето при завръщането си, показва че явно неговите чувства към Габи не са били силни. Но и тя  не трябваше да го обижда така, защото търпението има граници. Тъжно ми е, че двамата не са намерили път един към друг, но е и истина, че световете им са различни, гледайки Инстаграм -а на Габи тя е много "чалга", а той точно обратното. Но и Калоян със сигурност не е толкова невинен, вървежен мъж е той, просто не е агресивен в свалките, бавен е като изказ, спокоен и неконфликтен. Но пък постъпи сравнително достойно в предаването, не даде пръстен и не се натискаше за финал. А извън него може би наистина е трябвало да даде веднага обяснение на Габи.
Съгласна съм с мнението, че тя е била хлътнала и още според мен си има чувства. За Маги споделих, не му трябва и тя, оставям възрастта, дори визуално изглежда по -голяма от него,но си мисля, че му трябва някоя не толкова направена девойка, готова да сподели хобитата му, а същевременно и нежна и грижовна. Дано намерят с Габи щастие в живота!

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 11:57 от alice_ in_ wonderland1

# 849
Да бе, представяте ли си да и беше казал, какъв огън и жупел щеше да се изсипе отгоре му. И то няма къде да бяга, в едно тясно пространство е натикан с нея и приятелките и.

# 850
Габи направи панаира, пак ! Joy
Калоян на сватбата се запознал с някакво момиче. Като се върнал, му дошли в повече скандалите и започнал да мисли за другата. След като се прибрали в бг, се срещнал с девойката от сватбата и на третия ден признал на Габи, че е излизал с друга. Обвинява Габи, че тя не проявявала инициатива да се срещнат. Габи го контрира, че е искала да се видят, но са имали забрана. Разочарована е не защото той я е зарязал, а защото я е лъгал, че е влюбен в нея, докато е мислил за друга и е излизал с друга. Каза, че насила любовта не става и тя няма против да се разделят, но Калоян трябвало да й каже, че не иска да са заедно, вместо да я мотае. Тя е вярвала, че може да се получат нещата между тях и е искала да е с него. Тя твърди, че той е лъгал за много неща. Калоян малко се чудеше как да се оправдае. Не изкарал много време с момичето от сватбата. Сега бил с друга, но не искал да споделя нищо за новата си връзка, защото Преди обед не било жълто предаване и не било мястото. Габи го контрира, че в Инстаграм няма проблем да си разкрива коя му е новата. Тя доста го хапеше, но като цяло запази самообладание и се държа прилично. Габи много добре изглеждаше. Яд ме е, че стана очакваното и че не се е получило между тях. Честно казано, противно на всяка логика, ми се струва, че Габи е била наистина влюбената и искаща да е с него, а Калоян се е преструвал.

# 851
Габриела още му се кефи, то е очевидно, а Калоян си е от една специфична порода "тихи води". Другите лаят, скачат, правят се на големи мъжкари, тая порода си траят и трупат бройки на поразия. Че е хубав, хубав е и жените 100% му се лепят, но и той не стои с ръце в джобовете, бъдете сигурни.

Вярно е, много добре изглеждаше Габи, с хубава коса, грим и с по-малки устни.

# 852
Изцяло съм на страната на Габи в случая. Ако толкова му беше дотегнало от скандалите, можеше да се раздели с нея много по-рано и да не я търси след скандала заради Кристина. Очевидно е преувеличена нейната реакция срещу въпросната закуска, но тя си каза - усещала е, че той се е запознал с някоя; пила е алкохол; обидила се е, че Петър знае, а тя не; тъкмо е прочела картичката за родителите си. Като сложим и месец и половина изолация, не е неочаквано да ескалира така.
Не разбирам защо не ни показаха тези неща, а ни занимаваха с очевидно изфабрикувания "триъгълник".

# 853
Браво на Калоян, че се е отървал. Не виждам нищо нередно в поведението му, цирковете и лабилността на Габа никой нормален мъж не може да ги изтърпи. Очевидно е срещнал друг човек, казал й е след предаването, вместо да се покрие, не е играл роли на финала да й предлага пръстени. Достойно представяне и възпитано поведение, от което тя е на светлинни години. Даже много я търпя.

# 854
Излиза, че Калоян само се прави на умряла риба, но хич не ги бави. Пуснаха го да излезе за една вечер от предаването и веднага е хванал нова. Хич не й завиждам на бъдещата му жена, на всеки банкет и излизане ще трепери с коя се е запознал.
Габи си е пооправила устните и лицето и наистина изглеждаше много добре.

Общи условия

Активация на акаунт