🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 198 855
  • 3 168
  •   2
Отговори
# 1 620
Натали и Орлин в подкаста на Мия Косата
Скрит текст:

пардон... Ния Косара

p.s. може и да сте го качили вече де, ама с толкова коментари, няма насмогване

# 1 621
Гледах Надкаст и аз.

Ние знаехме, че Виктор е пълен комплексар и психопат (междудругото като говори постоянно имам чувството, че му миришат краката) ама чак такъв мизерник, не знаехме че е...

# 1 622
И Виктор и Денис се излагат много. И май нямат намерение да спрат..ще ходят по още подкасти.

# 1 623
  • # супернатурална #
Виктор и Дениз са като скапаната версия на Мартин и Даниела. Не съм ги гледала в изявите им след излизането, но по това, което чета тук съдя, че Мартин бе надминат в оакването. А не вярвах, че е възможно. Но пък ми се затвърди мнението, че Даниела е класи над другите шафрантии, най-малкото успя да запази самообладание и да не извади и тя кофата с л@йната. С което единствена от колежките си излезе с повече позитиви, отколкото негативи.

# 1 624
Точно това си мислих и аз, те са като Мартин и Даниела само че от AliExpress. Joy
Даниела наистина показа качества, много над другите в нейната категория, заслужава си милионерите.

# 1 625
И Виктор и Денис се излагат много.
Имаш предвид Дениз.  (Денис е момчето, по което си падаше Блага... дето не й предложи пръстен накрая).

# 1 626
Само и мустака да махне, не знам след всичките ринопластики, екстеншъни, фасети и т.н. мъхът на горната устна да стои...
Точно това си мислих и аз, те са като Мартин и Даниела само че от AliExpress. Joy
Даниела наистина показа качества, много над другите в нейната категория, заслужава си милионерите.

# 1 627
  • # супернатурална #
Денис показа пълна липса на професионализъм-такава недискретна и креслива мадама до себе си никой милионер няма да търпи. Ще ги бленува и тя милионите като Виктор.

# 1 628
Виктор и Дениз са като скапаната версия на Мартин и Даниела. Не съм ги гледала в изявите им след излизането, но по това, което чета тук съдя, че Мартин бе надминат в оакването. А не вярвах, че е възможно. Но пък ми се затвърди мнението, че Даниела е класи над другите шафрантии, най-малкото успя да запази самообладание и да не извади и тя кофата с л@йната. С което единствена от колежките си излезе с повече позитиви, отколкото негативи.
А Виктор е много далеч от Мартин. Мартин има много негативни черти, но не е стиснат към жените.
Ходи на шопиг с тях,плаща, носи покупките, букети подарява, ресторанти и сепарета плаща Smile

# 1 629
  • Street of Dreams
Taка е и най-елементарното качество на Даниела беше, че поне умее да показва благодарност и уважение. На мъжете не им трябва много. Хайде, дано на всички мами тук, които твърдят, че Виктор бил стиснат, техните мъже да са по-щедри. Макар да не ми се вярва, освен ако не пишат ежедневно от Сейшелите. Simple Smile

# 1 630
Моят поне не пази касовите бележки за подаръците, които ми е правил, че да ги лепне после на халваджийския тефтер и да вика ''Shame! Shame!'' по под касти. Ако ще го натякваш после, по-добре не подарявай нищо.
Taка е и най-елементарното качество на Даниела беше, че поне умее да показва благодарност и уважение. На мъжете не им трябва много. Хайде, дано на всички мами тук, които твърдят, че Виктор бил стиснат, техните мъже да са по-щедри. Макар да не ми се вярва, освен ако не пишат ежедневно от Сейшелите. Simple Smile

Последна редакция: пн, 15 дек 2025, 23:23 от RoseofVersailles

# 1 631
  • # супернатурална #
Ами...пестеливостта се води за добродетел, докато да пръскаш пари по к$%ви си е жив порок, така че не знам колко е за упрекване точно в тази ситуация Виктор. Той май си има достатъчно други кусури.

# 1 632
Красимир май имаше 'най-точна и трезва преценка' за ситуацията, като беше изчислил колко би му струвала Шермин и че не може да си я позволи и колко би му струвала Киара. Sweat Smile

# 1 633
Тези двамата Виктор и Дениз бяха по-интересни след предаването, отколкото вътре LaughingLaughing
Интересно ми е, че за Виктор няма 1 положителен коментар от никъде, дори да има тролове, има и много истински хора, които го коментират негативно. И аз, като един от тях, сега чакам в Чакала да отвърне за "Смръдльо" от писмото преди 5 месеца /сигурна съм, че го помни, даже го е записал в тефтера/. Наистина този екземпляр не буди никакви емоции на симпатия и мъжко привличане, няма една жена да е написала, че го харесва. С изключение на Кристина, но пък тя щом размахва QR код по заведенията и ходи след него докато той размахва касови бележки - всичко й е простено.
Дениз при всички положения си има фенове. И като сравним нейните с тези на Виктор - 0, тя е в печелившата ситуация.
Слушах я внимателно и й повярвах за всичко, касаещо Виктор. Сигурна съм, че се измъчила.
За другите неща - ами мне.
За едно съм съгласна с него - не е нормално, когато имаш "годеник", както тя се изрази,  че го е чувствала, да отидеш сама на рожден ден на приятел от мъжки пол в Монако полугола. Ако си сериозна, както каза, че е била, или отказваш - или го взимаш с теб.
И другото, за което се изпусна във връзка с размахването на сметката от Виктор. Каза, че си е платила виното и цигарите нарочно, защото е очаквала да й размахва сметка, но спомена, че има момичета, които никога не са си плащали сметките и няма да си ги платят и в крайна сметка там има 30 мъже, които да си поделят тази сметка. Ами странно ми стана. А тя го каза като нещо съвсем нормално - някакви мъже да платят сметката на някакви жени, защото те така са свикнали. Дотук с "чистия" имидж Simple Smile
Но са ми забавни и ще ги изгледам Smiley

# 1 634
Това риалити май почна, след като уж свърши. Колко ли ще продължи?

Общи условия

Активация на акаунт