Пъзели 71

• 7 217
  • 268
  •   3
Отговори
# 255
  • Тополовград
Ravensburger  500 ЧАСТИ.

# 256
Ето да се отчета и с другите ми два пъзела от състезанието

The Journaler's Desk
1000 части
Trefl

Този е на Ейми Стюарт и много ми хареса, много е приятен за редене. Този на Ларс с гледката от неделя също ми харесва много.

Antique World Map
1000 части
Trefl

Картата е красива, но си ни измъчи. Никога не съм била фен на картите и няма изгледи това да се промени.

# 257
  • гр. София
А кой е четвъртият пъзел от състезанието - птиците, шаренията, картата и ......?

# 258
Четвъртия го е публикувала Евето на предната страница. Санторини се води май, вода, къщички и две животни долу.

В Озон има малко нови пъзели на Шмид. Така като гледам трябва и още да качат. Намалението нещо не ги е хванало. Надявам се да се коригират.
Включително са издали 5 на Росина Вахтмайстер ако някой ги събира.

Tiana
1000 части
Ravensburger

# 259
  • София
Моят красив цветен велосипед, Bluebird, 1000 части

# 260
  • гр. София
Да, благодаря! Сетих се, с едно куче.

# 261
  • Варна
Изобщо не ме грабнаха новите на Шмид. Как пък нито един не ми хвана окото... Напоследък съм нещо разочарована от изображенията на известните марки. А неизвестни и/или нискокачествени пъзели не искам да купувам само заради хубавата картинка.

# 262
Аз пък си отдъхнах честно казано Smile Трябва малко да се поспра с поръчките докато не разчистя малко.

Но като цяло нямам никакви проблеми да си харесам пъзел. Имам над 200 в любими, периодично се опитвам да ги редуцирам, но като почна да ги гледам пак си ги харесвам Satisfied

# 263
  • София
И аз нещо не успях почти нищо да си харесам. Харесала съм си 2-3 пъзела и толкова.

# 264
  • Варна
В Любими в озон имам по-малко от 20 броя, това много рядко се случва.

# 265
Tea time: Garden for birds, 1000 части, Trefl

Нещо този път много ни затормози този пъзел. Голяма шарения, голямо чудо.😃

# 266
От уикенда имам два наредени.

Единият е на Castorland - Замъкът на Пепеляшка

Точно преди година го купих и чак сега стигнах до него. Много беше лесен. На фона на понижаващото се качество на почти всички марки, Касторланд вече започнаха да ми се виждат направо добре, поне държат едно постоянно средно ниво. Взех си и един техен от 1500 части, хареса ми картината, а и ми е любопитно да видя мини частите им им как се редят.

https://www.ozone.bg/product/pazel-castorland-ot-1500-chasti-italian-alley/

Вторият е на Gibsons, пак е част от комплект 4x500

От намалението засега не мога да си избера и аз нищо. KS Games са на добри цени и като се загледам внимателно в тях ми харесват, но някак не е така да ме запленят веднага и да ги купя без да се замисля. Подозирам, че не ме грабват, защо не ми харесват кутиите им - някак много скучно изглеждат, а и никак не харесвам квадратни кутии (както и квадратни пъзели). За сравнение, кутиите на Шмид много ме съблазняват и имам усещането, че можех да си спестя купуване на поне 3-4 техни пъзела, ако нямаха толкова хубави кутии.

# 267
О, аз съм забелязала, че даже цветът на кутията ми влияе на това дали ще ми хареса даден пъзел. А Равенсбургер са пускали един и същи пъзел с различна на цвят кутия и определено го усещам различно.
Касторланд аз не редя по принцип, но сега си поръчах два на Йерка, което също беше изненада, защото и на него не съм му особен фен и не съм редила нищо негово досега. Но някак си имаше нещо в тях, което ме привлече и трябваше да ги имам.

Pocahontas
1000 части
Ravensburger

И с това завършвам поредицата със замъците и принцесите. Много му харесаха и между другото чак сега като го пиша осъзнавам, че Покахонтас нямам никаква къща, поне някаква колиба си мислех, че могат да й сложат. Но това е нейният дом - гората.

# 268
О, аз съм забелязала, че даже цветът на кутията ми влияе на това дали ще ми хареса даден пъзел. А Равенсбургер са пускали един и същи пъзел с различна на цвят кутия и определено го усещам различно.

Според мен за Ravensburger и Schmid цветът e особен важен, защото изображението не обхваща цялата кутия, както например е при Black sea и Enjoy, където дори и страничните части са обхванати от картината. Бая се разпрострях по темата Grinning Но се радвам, че не само на мен кутията ми влияе на възприятията.

Общи условия

Активация на акаунт