Пъзели 71

• 6 386
  • 227
  •   1
Отговори
# 210
Леле, откога не мога да намеря време да пиша...

Първо, в озон има заредени 3 нови пъзела с картини на Я. Йерка - ако има и други фенове. Май още стоят на pre-order, но при мен вече пристигнаха Sunglasses

Реших предимно коледни пъзели, не успях да мина колкото ми се искаше,  останаха още. Приключих сезона. Показвам заедно с пущъзелчетата от advent календара, който правих.

Естествено, колкото бройки изчистих - още повече купих. Ужас Wink

# 211
Moana
1000 части
Ravensburger

Аз от тоя пъзел видях само зеленето Satisfied

# 212
  • Варна
Бухтичка, много е красив. Покрай внучката, много харесва филма, и аз взех да го харесвам. Simple Smile

# 213
Аз малко late to the party, ама да си покажа празничния Равенс от 1500 части.Grinning

Желая на всички страхотни пъзели през новата година!

# 214
Привет!
Вмъквам се в темата ви само в студените месеци, когато ми се занимава с пъзели. Този сезон започвам с реденето чак сега и като цяло нямам муза за редене, тъй като предпочитам вертикалните пъзели 500/1000 части, а избора на такива е по-ограничен. Записвам се с един компромисен Винтидж магазин за мъжка мода, 500 части, Corner piece.

# 215
  • София
Снежанка и седемте джуджета, Ravensburger, 1000 части

# 216
Bottled Biomes
500 части
speedpuzzle.eu

Този ми беше първият пъзел за годината, започнах ударно на 1-ви януари с едно редене за време на този пъзел, който е създаден за състезание. Във всяка бутилка има скрити пъзел парчета, но тук може би няма да се видят всички. На този с луната са бодлите по кактуса примерно.

# 217
  • София, България
Бухти, много е хубав!

# 218
Да, те почнаха да си печатат техни пъзели за състезанията и са сполучливи. В момента използват онова изрязване като на предшните Black Sea от 500 части и качеството е добро.

Over the Water
500 части
Trefl Prime

# 219
  • Варна
Новите попълнения Simple Smile

# 220
Малко свежест и топлота,от мен! 
Скрит текст:

# 221
Love Without Limits
1000 pieces
Ravensburger

Много беше приятен и лесен за редене този, май ми е любимия пъзел на Wicked досега Smiley

# 222
Cobble Hill 1000 части - Адирондакски птици

# 223
  • София
Roo Roo, много свеж пъзел.

# 224
На мен много ми харесаха двата каубойски Трефл, жалко че не съм ги видяла когато ги е имало, сега не ги откривам.

Общи условия

Активация на акаунт