Пъзели 71

• 6 700
  • 246
  •   2
Отговори
# 195
  • София
Обичаш ли ме?

# 196
  • гр. София
Този Прасчо е много сладък Simple Smile

# 197
Cherry Pazzi 1000 ч

# 198
  • София, България
Потвърждавам за прасето, уникално е!

# 199
  • София
Ето и хипопотама след прасето

Свободни са ако някой ги хареса.

# 200
  • Тополовград

TICOCOO  1000части.

# 201
  • Варна
Много е красив Simple Smile

# 202
  • София
Не знам дали е споделено , но има промоция в Комсед

# 203
  • Варна
Тези пъзели Тукоко много искам да започнат да ги предлагат в озон.

# 204
  • София
Аз успях да взема един от групите Simple Smile да видя кога ще стигна да го наредя.
И един светещ вълк от мен ( не е моя тип, но приятелка си накупила и не било нейното Simple Smile )

# 205
Аз съм скептична към марката, имат хубави изображение, но всичко ми изглежда AI. Ако имат нещо рисувано и са с прилично качество бих ги пробвала.

The Magic Tree
500 части
Trefl

Отдавна исках да пробвам пъзелите от европейското, но в озон все не ги зареждаха и бях много щастлива като го забелязах в Джъмбо този съвсем случайно Smiley

# 206
Красиви са Tucocoo, чудила съм се дали да не поръчвам, но все нещо се отказвам. Имам усещането, че като краен резултат са хубави, но ще са ми тягостни за редене.

От мен пълната серия на Glorious Gardens, 4×500, Ravensburger:

Много бяха добре за разведряване след работа 🥰

# 207
Делта, тези градини са много красиви, ако им търсиш нав собственик, аз да се предложа.

Аз се опитвам малко да намаля обема да нередените още пъзели и отметнах няколко

Нощен клуб на Ван Гог, смущаващо добро изрязване, очаквах голям гърч, но беше съвсем приятен пъзел

Другите са предимно загадки , които вече сте виждали.
 И при мен те да водещата бройка миналата година, и тази май се очертава същото.

# 208
И най-сетне наредих и пъзела от световното. Не е лесен наистина, но аз си предпочитам такъв тип изображения и ми беше по-приятен от тигрите предния път.

Puzzle Community
500 части
Ravensburger

# 209
Делта, тези градини са много красиви, ако им търсиш нав собственик, аз да се предложа.

Весе, взе ги едно момиче вече Sad Но те и в Озон са все още на много добра цена:
https://www.ozone.bg/product/pazel-ravensburger-ot-4-x-500-chasti-slavni-gradini/

Препоръчвам ги наистина, отдавна не съм редила така, с ищах.

Общи условия

Активация на акаунт