Отварям нова тема тъй като в другата, която намерих нямаше много информация. Смятам, че ще бъде полезна за всеки настоящ и бъдещ стопанин.
В края на месеца ми предстои да взема моя малък господин. Хората с тази порода, бихте ли могли да ми дадете съвети с каква храна да го храня? В момента той се захранва с Concept for Life, тази, която се води майка и бебе, също и още суче от майка си. Посъветваха ме да продължа със същата храна, но само за котенца. Четох, че храната на Hill’s и Brit също са добри? Вие с какво хранихте вашите мъници, какво е полезно за тях? Вярно ли е, че трябва да се избягва в храната да има зърнени култури? Колко често ги хранихте? Трябва ли да се контролира храната им и може ли постоянно да има в купичката си гранули? Давахте ли някакви допълнителни добавки и продължавате ли? Къпете ли ги и кога да пръв път го направихте? Бих се радвала на всеки един съвет! Благодаря предварително!🤗
Като цяло това е коте, като всички останали от другата тема, където не са ти отговорили. Няма нищо по-специално по поддръжката му, просто визията на ушите е по-различна.