💜"Далечен град"💜 - сезон 2 / тема 2

• 10 444
  • 32
  •   38
Отговори
# 15
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Снощи изгледах епизода , Много ми хареса! Имаше си доста романтика и то не само между ДжихАл .
Много ми хареса как чисто психологически накара Ипек да се откаже от сватбата с ракриването на истината за бебето на Зерин. Така Кая излизи "сух от водата" . Горкия така се беше отрязал от "радост" за предстоящата сватба. Знаех си аз, че само истината че Кая и Зерин ще имат дете ще накара Ипек да се откаже от тази фикс идея, че рано или късно Кая ще я обикне. Джихан й го каза кратко и ясно: Кая ще обича Зерин до смъртта си!

Алия многократно вече спомена, че не го е познавала истински, още от видеото до брат му. Разбра се и че е крил голяма част от живота си с нея в Канада, а и по време на катастрофата. А с насилието върху нея (психологическо с влизането й в стаята и физическо с дърпане на ръката й) и това повтаряне "моя жена", "мой син"... явно я изненада, гледаше го като непознат. Това навежда на мисълта, че пред Алия той се е прикривал.
Обаче има един човек, който според мен го познава и то много добре. И това е майка му Садакат. Всичките й притеснения и усилия да изгони Алия, да я развежда с Джихан, страховете й, че ще настъпи война между двамата братя, показват, че тя е знаела какво може да се очаква от него. За което си е виновна тя, защото е възпитавала по-малкия си син за глава на клана Албора.

Катя, много съм съгласна с теб .

Кефи ме как Алия изобщо не му остава длъжна на Боран и си го реже, както си може . Изкефи ме и как когато взе да дърпа Алия и да й казва че няма да отиде на площада с Джихан, той се появи и го блъсна. Не може да търпи никой да й посяга, та било то и собствения му брат .

Най-голямата услуга която е могъл Боран да направи на Алия е това, че я е накарал да отиде в Мардин и съответно "великото му и умно завещание" - да накара Джихан да се ожени за Алия . Той сам с големия с интелект се вкара в положението в което сега се намира и никой друг не му е виновен!
Хайде по-скоро да си взима сега личната карта, че да може най-накрая Алия да се разведе с него . Той с нетърпение чака Алия да се разведе с Джихан и отново официално да е негова жена, ама ще има да чака .

Рейтинга отново е в рамсите си! Доволна съм . Чакам следващия епизод.

# 16

Синем получи наградата "Жена на годината" на GQ Türkiye. Има хиляди видеа и снимки от събитието.

Синем:
„Първо да се приведа в приличен вид. 😅😅
Много благодаря — преди всичко на семейството на GQ Türkiye.

Откакто навърших 30, едва сега започвам истински да осъзнавам през колко трудни дни ми се е наложило да премина като жена. И в същото време разбирам колко невероятно е всъщност да бъдеш жена — въпреки всичко.

И точно в такъв момент да получа подобна награда…
В личната ми история, в една година, която за мен е особено важна, това признание ме прави наистина много щастлива.

Разбира се, в момент, в който преминавам през собствено преосмисляне, в ръцете ми попадна толкова силен и красив персонаж — героиня, която играя с огромно вдъхновение и чрез чиято история успях да се срещна и да се свържа с вас. Това също ме прави невероятно щастлива.

Да виждат работата ти, да я ценят и признават — това винаги е огромна мотивация.
И затова съм искрено благодарна на всички вас.“

# 17

Мен тези двечките, съпругите, са ми много неприятни, и много ме дразнят като започнат с техните приказки, че са от екипа. Ми не, не сте от екипа. Това, че съпрузите ви играят в сериала, не ви прави част от екипа. Навсякъде гърми, че Синем не е отишла на премиерата на Озан, защото съпругата му е поставила условие тя да не идва. Ако наистина е вярно, а поред мен има поне доза истина, Букет ли е Китка ли е падна много ниско. Да, със сигурност не и е приятно, и може да ревнува, но да се беше оженила за счетоводител, така щеше Озан да е вечно неин. Като гледам снимките, започва да прилича на Алия, сигурно ползва нейната гримьорка.

# 18

Мен тези двечките, съпругите, са ми много неприятни, и много ме дразнят като започнат с техните приказки, че са от екипа. Ми не, не сте от екипа. Това, че съпрузите ви играят в сериала, не ви прави част от екипа. Навсякъде гърми, че Синем не е отишла на премиерата на Озан, защото съпругата му е поставила условие тя да не идва. Ако наистина е вярно, а поред мен има поне доза истина, Букет ли е Китка ли е падна много ниско. Да, със сигурност не и е приятно, и може да ревнува, но да се беше оженила за счетоводител, така щеше Озан да е вечно неин. Като гледам снимките, започва да прилича на Алия, сигурно ползва нейната гримьорка.

Камея Hug и да беше счетоводиштел Озан пак няма гаранция, че ще е вечно неин . Ако човек няма доверие в половинката си, все тая каква му е професията според мен .
А и двамата са щастливи с партньорите си! За разлика от други дизита и партньори, за Синем и Озан не съм видяла и прочела да ги шипват постоянно заедно

# 19
Синем беше качила стори в деня на премиера, че много съжалява, че няма да е там и още нещо мило, не помня какво, като беше тагнала и Озан и Букет, та не виждам логика да го прави ако наистина е имало някакъв натиск, но знае ли човек.
Иначе Букет особено и мен по някаква причина ми е неприятна. На Ферит (Демир) жена му се натиска още повече според мен, но не ме напряга чак толкова. Laughing

На няколко спойлера попаднах, като силно не вярвам в достоверността им, ноо:
Скрит текст:
Садакат щяла в някакъв момент, не много далеч във времето, да заеме страната на Джихан, защото щяла да види истинското лице на Боран...интересно ще ми е да се сети, че има и други деца, които също заслужават поне една капка любов към тях. Боран до края на сезона сме щели да си го гледаме Disappointed Relieved което очаквах честно казано, все пак той е главният антигонист този сезон, не очаквах по средата да намерят нов. Българите след Нова година ще ги чакаме. Имат си планове хората явно. Sweat Smile

# 20

Камея Hug и да беше счетоводиштел Озан пак няма гаранция, че ще е вечно неин . Ако човек няма доверие в половинката си, все тая каква му е професията според мен .
А и двамата са щастливи с партньорите си! За разлика от други дизита и партньори, за Синем и Озан не съм видяла и прочела да ги шипват постоянно заедно

Ти не си видяла какво е в туитър, постоянно го шипват и се подиграват на Букет и Берк.
Даже са стигнали до това да обвиняват тези които раздават награди че нарочно не дават на Синем и Озан заедно че да не ги снимат един до друг и т.н. Лудост е.

# 21
Синем беше качила стори в деня на премиера, че много съжалява, че няма да е там и още нещо мило, не помня какво, като беше тагнала и Озан и Букет, та не виждам логика да го прави ако наистина е имало някакъв натиск, но знае ли човек.
Скрит текст:
Иначе Букет особено и мен по някаква причина ми е неприятна. На Ферит (Демир) жена му се натиска още повече според мен, но не ме напряга чак толкова. Laughing

Скрит текст:
Садакат щяла в някакъв момент, не много далеч във времето, да заеме страната на Джихан, защото щяла да види истинското лице на Боран...интересно ще ми е да се сети, че има и други деца, които също заслужават поне една капка любов към тях. Боран до края на сезона сме щели да си го гледаме Disappointed Relieved което очаквах честно казано, все пак той е главният антигонист този сезон, не очаквах по средата да намерят нов. Българите след Нова година ще ги чакаме. Имат си планове хората явно. Sweat Smile

Синем изглежда интелигентна жена, какво друго да направи? Да излезе и да каже- "да, не съм поканена, защото Букет е ревнива и не ме иска". Пуснала е стори, по скоро заради Озан, не  заради  Букет. Иначе, ако не беше пуснала нищо, съвсем щеше да гръмне всичко.  Но, според мен има напрежение между Синем и Букет, и има  нещо което не знаем. Дано не рефлектира върху сериала. Защо  Озан е добър човек, но си мисля с  най голямо съжаление, че е под чехъла на Китката. Тя, ми изглежда по властната.

# 22
Скрит текст:

.

Ти не си видяла какво е в туитър, постоянно го шипват и се подиграват на Букет и Берк.
Даже са стигнали до това да обвиняват тези които раздават награди че нарочно не дават на Синем и Озан заедно че да не ги снимат един до друг и т.н. Лудост е.

Вай бе това си маниакална обсесия направо . Тия хора личен живот нямат ли .Аз затова и рядко влизам в  Х! Направо се чудя тия хора работа и занимания нямат ли, та са тръгнали да си навират така носовете в чуждите

# 23

Букетчето беше сладка, докато не показа колко ограничена и смотана особа е. Като татуировка е залепена за Озан и върви като мрачна сянка около него. Има визия и вероятно добро образование, популярност, предан съпруг и стабилен брак, не разбирам защо демонстрира поведение на пиявица. Съпругата за Ферит не ми е направила впечатление, но видимо не му диша токова във врата, като Букет. Той поне се забавлява с екипа и често има клипчета от сетовете. Обаче, Озан, вероятно не си показва носа без тъмната сянка около него.
Много е досадно!

# 24
Пуснали са трейлъра за сериите, които снимаха за Go Türkiye.
https://youtu.be/OnADc67mzis?si=MHdD37pKeuJxt8pJ

Едит: Аз от доста скоро ги следя. Като цяло миналия месец започнах сериала, но просто много бързо се зарибих и го изгледах та нямам твърде много наблюдения над тях като цяло. Иначе Камея имаш право, просто не се бях замисляла. Simple Smile

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 14:42 от davisgirl

# 25
Скрит текст:

Скрит текст:

Синем изглежда интелигентна жена, какво друго да направи? Да излезе и да каже- "да, не съм поканена, защото Букет е ревнива и не ме иска". Пуснала е стори, по скоро заради Озан, не  заради  Букет. Иначе, ако не беше пуснала нищо, съвсем щеше да гръмне всичко.  Но, според мен има напрежение между Синем и Букет, и има  нещо което не знаем. Дано не рефлектира върху сериала. Защо  Озан е добър човек, но си мисля с  най голямо съжаление, че е под чехъла на Китката. Тя, ми изглежда по властната.

Най-нормално е Букет да си защитава и да ревнува мъжа си който от 1 година набра супер популярност и със сигурност фенките му са в пъти повече. Отделно няма какво да се лъжем Синем е много красива жена която е във връзка с Берк, но нямат брак все още. Това има страшно голямо значение. Отделно Озан и Синем прекарват страшно много време заедно на терен и постоянно има камери навсякъде и всеки чака и търси сензация. Отделно тук има намесено дете. не дай боже ако стане нещо кой мислиш че ще го отнесе. Синем. И всички таблоиди , списания, вестници ще я оплюват и ще и развалят кариерата ако хипотетично се развали това семейство. Така че аз я разбирам Букет. Да не е първата , няма да е и последната жена на известнен актьор в Турция която да ревнува мъжа си.

# 26
Някъде по групите в ФБ, четох, че Букет пуснала снимка на нея и Али-Озан, и отдолу написала, че никой не ги обича, така както обичат Алия и Дениз. Не знам дали е вярно, но ми се струва много пошло и грубо от нейна страна. В следствие на което, майката на Кузей/Дениз, е спяла да качвва снимки на които са Кузей и Озан, за да не се дразни госпожата. А, въпросната Букет я спрягат за доста интелигентна и начетена, със солидно образование и произхожда от доста  богато семейство. Но, май нищо не е научила.

# 27
Цитат
Най-нормално е Букет да си защитава и да ревнува мъжа си който от 1 година набра супер популярност и със сигурност фенките му са в пъти повече.
От кого да го защитава? Той, Озан похитен ли е?

# 28
абе не знаеш какви луди хора има на тоя свят Grinning

# 29
Нов фраг!

https://www.kanald.com.tr/uzak-sehir/fragmanlar/uzak-sehir-42-bolum-fragmani-2

Далечен град 42/2
Скрит текст:
-Алия,извинявай.
-Къде е Алия?Защо я няма?
-Не пожела да дойде тук.
-Аз съм жив,тук съм.Сега всичко ще се промени.За да анулираме брака им ще започнем дело.
-Аз лично ще подам в съда чрез Ерол.Но Боран,знай това,че ако аз искам да изживея останалия ми живот с Алия,тогава ще тръгна против всички!
-Аз до края на живота си ще обичам Зерин.Не мога да обичам никоя друга.Не мога да я изтрия от сърцето си.
-Ще се върнеш!Ще се върнеш!Алия,чуваш ли ме,Алия?Нищо не е свършено!Сега всичко започва!Алия!

Общи условия

Активация на акаунт