, Много ми хареса! Имаше си доста романтика и то не само между ДжихАл Много ми хареса как чисто психологически накара Ипек да се откаже от сватбата с ракриването на истината за бебето на Зерин. Така Кая излизи "сух от водата"
Обаче има един човек, който според мен го познава и то много добре. И това е майка му Садакат. Всичките й притеснения и усилия да изгони Алия, да я развежда с Джихан, страховете й, че ще настъпи война между двамата братя, показват, че тя е знаела какво може да се очаква от него. За което си е виновна тя, защото е възпитавала по-малкия си син за глава на клана Албора.
Катя, много съм съгласна с теб
Кефи ме как Алия изобщо не му остава длъжна на Боран и си го реже, както си може
Най-голямата услуга която е могъл Боран да направи на Алия е това, че я е накарал да отиде в Мардин и съответно "великото му и умно завещание" - да накара Джихан да се ожени за Алия
Хайде по-скоро да си взима сега личната карта, че да може най-накрая Алия да се разведе с него
Рейтинга отново е в рамсите си! Доволна съм

и да беше счетоводиштел Озан пак няма гаранция, че ще е вечно неин

което очаквах честно казано, все пак той е главният антигонист този сезон, не очаквах по средата да намерят нов. Българите след Нова година ще ги чакаме. Имат си планове хората явно.