💜"Далечен град"💜 - сезон 2 / тема 2

• 106 054
  • 356
  •   4
Отговори
# 345
  • София
Привет!
Преводачката на "Далечен град" Сабина сега каза, че в понеделник серията ще започне в 19:45 ч.

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 23:23 от Gugutka52

# 346
Момичета, толкова много ми писаха на лс, а тук пишем 5-6-10 човека. Значи трябваше да сложа условие-пращам линк само след обещание да коментирате с нас. 😁 Шегувам се, но явно има доста фенове на ДГ, които просто четат.
Редактирам се да добавя:
https://www.facebook.com/share/p/1HhFrTUvLX/?mibextid=wwXIfr

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 12:19 от Anyyyone

# 347
  • София
Има приятен откъс от новия епизод...

https://turkrutv.net/dalekiy-gorod-48-ceriya.html

няма нужда от превод

# 348
Здравейте!

Моля, дайте линк към руската озвучка, защото тези линкове, които съм запазила не ми вървят нещо, а  тези от 1-ва страница също.

Ох, успях на единия линк да се включа.

Приятно гледане!

# 349
# 350
# 351
Интересно, как ще завърши женската операция.
Е, видяхме. Остава да разберем от кого разбра харизматичният?

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 21:34 от Katya_I

# 352
  • София
Отказвам се за мисля и премислям бъдещо действие...
Видеото е изтрила Алия...да не разтройва сина си...
Алия направо изостави Джихан сам на пътя...

# 353
Мдаам, таман си мислех да я оправдая, защото беше подложена на ужасен натиск. Това действие обаче е неоправдано. Изключително глупаво...

# 354
Този фраг направо ме срази. Дори си мисля да спирам да гледам.
Алия се вижда от последните две серии , че не е тя, няма я тази борбена канадка, която не се пречупваше.
Та с откровението си и споделянията с Джихан , успя да да се влюби в него и него да влюби в себе си.
Сега виждам съвсем различна Алия. Дали тази модерност, която носеше нещо не се паресва на драгия зрител?
 Не знам, ще видим утре рейтингът.
Тя като ,че ли и Садакат вече иска развода на Боран с Алия. Чак н мога да повярвам, че заминаването на Алия не беше клопка с Боран. Доколкото разбрах Бора чу от Наре, когато тя каза на Джиха, че Алия е заминала за Сирия и т.н.
Джихан ми беше доста еднакъв в тази серия, освен когато яздеше с Алия. Но пък палтото му в карамелен цвят беше топ, много му отива.
Сцената между Садакат и Алия с прощаването беше трогателна и бяха страхотно изиграни чувствата на раздяла от Садакат.

Фидан отново беше доста забавна. Голям е сладур.
Ипек и нейната "невинност" ме дразни много. Искам да излезе и нейният заговор с Демир.

Хареса ми сцената как Джихан наблюдаваше от екрана Алия в ареста и после как проследи дали се храни и съответно двамата си разбираха през камерата и екрана, без да се виждат реално. Това беше добра хрумка.

Но Алия, ах , Алия направо ме хвърли в тъча.  Ще спра да я разбирам май. Дано да има други доводи за развода, но за сега не виждам такива, освен, ако Вургун не помогне. Нейното поведение води до много мисли, които, ако ми дойде отвътре ще споделя, защото има нещо с този развод, което я тревожи. Не може да победи с това, че двамата с Джихан се обичат , както до сега тя развяваше като основен факт. Може би Боран я заплашва с нещо от общото им минало и я манипулира. Ще излезе нещо. Оттук насетне ща чакаме вече развръзки.
Както казват хората- нещо трябва да се обърка, за да се оправи.

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 23:54 от Dimana-nova1

# 355
Все повече ме налита чувството, че ни пробутват модела, според който ако една жена иска да бъде истинска майка, трябва да се откаже от себе си. Демек Садакат № 2. Със Зерин същото...

# 356
Кофти фрагман, но след лошото идва хубавото, да се надяваме, че хубавото ще е  в тази 49-та серия🙏❤️‍🔥
💥🆕🆕🆕💥
"ДАЛЕЧЕН ГРАД"
Първи фрагман на 49-ти епизод💥
💢💢💢
ДЖИХАН:-Боран,ти изтри това видео нали?
БОРАН:-Не съм го изтрил аз, но съм много доволен от това.
ДЖИХАН:-Ти ли го направи това,майко?
САДАКАТ:-Не знам нищо за това, нито съм замесена.
ДЖИХАН:-Ти нямаш нищо общо с това. Той няма нищо общо с това и той няма нищо общо с това... Синко,кой тогава е извършил такова подло деяние?
ДЖИХАН:-Какво ще стане,когато Боран разбере, че си изтрила това видео?
Мислиш ли,че няма да разбере? Ще разбере.
Ще разбере и ще си помисли, че е успял да влезе в сърцето ти.
Той така или иначе
не искаше развод. Това само ще го окуражи допълнително.
Ще му даде още повече надежда.
Защо изтри това видео?
АЛИЯ:-Пусни ми ръката... Виж!
ДЖИХАН:-Боран ще започне да се сближава още повече с теб.
Това също ме ядосва (дразни) .
АЛИЯ:-Моля те,не ме притискай
повече!
Толкова съм отчаяна,казвам ти!
Бяхме дълбоко наранени,Джихан.
И двамата бяхме тежко ранени,но не искам и синът ми да пострада!
Идвамата сме много уморени,Джихан.
Нека си дадем малко пространство за известно време.
https://www.instagram.com/reel/DURS-0fjC_c/?igsh=MXJ5bmVnOXc3MGE4NA==
💢💢💢💢

💢💢💢💢

💢💢💢💢

💢💢💢

💢💢💢

💗💗💗💗💗💗💗
Единственото нещо, което се усмихна в тази 48-ма серия беше омлетът😊

💢💢💢💢

💢💗💢💗

💢💗💢💗

Общи условия