Отговори
# 480
Феми, редувам те, за да продължиш разказа си. Аз сега пуснах епизода с озвучка.

# 481
Благодаря Еми Kissing Heart

Епизода е много хубав с наситени събития и действия чак се главозамаях и ошашавииих 🤯

Вече сме към края. Нисан пее в хотела и ще има засада и престрелка и ще я ранят.

Фарук и Айтен се срещнаха и беше много емоционално и болезнено и за двамата.  Фарук е разбит и страда много миличкият. 💔

# 482

Фарук наистина е много разстроен от раздялата му с Айтен. Личи колко много я обича.

Хъдър разбра, че Кадир е неговият син.

# 483
Айдееее.... Почнаха да стрелят и всички се уплашиха и разбягаха или скриха. Нисан е ранена и това е краят на епизода и ще се вайкаме до след ваканцията.  Знаем със сигурност че ще се спаси и ще я закарат навреме в болницата. Още не му е дошло времето да умира в историята както и на Ешреф ако изобщо има такъв трагичен край на тази любовна мафиотска история и любов. Heart  

# 484
Дали ще има фраг след епизода?

# 485
Ще изчакаме рекламите и окончателно да свърши епизода. Ако има фраг за 28 - ми епизод ще го пуснат от канала.

Последна редакция: ср, 24 дек 2025, 23:01 от femmi2

# 486
От видеата, които пускат в Х изглежда, че и този епизод е бил много динамичен и интересен.

# 487

Последна редакция: ср, 24 дек 2025, 23:09 от femmi2

# 488
# 489
# 490
Рускините продължават да чакат, но и те не знаят дали ще пуснат фраг за следващия епизод.

# 491
Няма НОВ Фрагмант. Мислех че ще пуснат и няма да ни мъчат но уви.... В момента канала дава Опасни Улици след рекламите на Ешрефа и  края на епизода. 

# 492
Няма НОВ Фрагмант. Мислех че ще пуснат и няма да ни мъчат но уви.... В момента канала дава Опасни Улици след рекламите на Ешрефа и  края на епизода. 
Наистина жалко, но ние сме тренирани да чакаме и да гадаем.
Надявам се утре по някое време да излезе превод на епизода, за да го изгледам целия. Любопитно ми е какво се случи.
Нелепа случайност излъчването да съвпадне с най-семейният празник Бъдни вечер и Коледа. Но не съжалявам, семейството е над всичко, а епизода можем да гледаме по всяко време.
Феновете започнаха да се шегуват:
Цитат
Това бях аз след края на епизода, за да мога да стигна до коледна вечеря със семейството.

# 493
# 494

kanald и esrefruyadizitv
Нисан е на сцената!

Общи условия

Активация на акаунт