Привееет , в нашият екшън дей и денят на сериалната ни прекрасна ,красива , талантлива вдъхновяваща , и зашеметяваща двойка и любимци.

Колажът е от нашата приятелка Куин в Туитър.

току виж пак "загрижени" някои ще дойдат и направят забележка в темата както имаше такъв случаи та чак смешно и невъзпитано да даваш акъл кой какво да пише или харесва или не харесва. Руските групи си нямат друга работа и си измислят разни неща и и интервюта дори.
Тихите води са най дълбоки. Красавица е но не може да ме впечатли или плени и като двойка не ми харесват няма химия има нещо дразнещо и фалшиво дори не са ми естествени и не мога да го обясня....
Наскоро си говорихме по тоя въпрос с една дружка и тя е на същото мнение. Няма какво да се лъжем, ако не беше всеизвестното и гадже нямаше да се вдигне такъв шум и реклама на театралната й постановка и шампанско да се лее. Нека да изпитва гордост Чачо и да я аплодира не е забранено. Щом му харесва той разбира от тия неща пък и е неудобно, като е в публиката да не ръкопляска. Нормално е да я подкрепи това е първата й изява в театъра. Досега никога не е крил връзките си или авантюрите и летни забежки дори и е правил шоу и е купонясвал и не му е пукало кой какво ще пише и мисли или одобрява и или не. Живота си е негов и изборите грешни или не като на всеки човек на тоя свят има и пороци и слабости. Но се надяваме да си поживее още и да не сглупи, щото още не е толкова остарял. Човек се променя малко или много и в работата си дори и мисленото ти е по различно.

ще донесе линкове и ще се оправим двечките и редуваме на онлайн вечерта. Епизода ще е вълнуващ , напрегнат и емоционален и ще завърши отново загадъчно най вероятно от жп гарата, където Ешреф тича по Нисан и я намира. 

Тук съм и чакам с нетърпение новия епизод. Озвучката явно ще започне в последните минути. Но чакането е тук https://turoktv.com/mechta-eshrefa-2025-vse-bnv08hgjxdg/ Като започне ще обновя линка. Приятно гледане и коментиране, Етем знае как да ни предизвиква и лази по нервичките!
Те https://turoktv.com/15172-mechta-eshrefa-seria-25.html 

Препоръчани теми