Отговори
# 60
Касапина се обади на Ешреф и го заплашва чрез Фарук.   

# 61
Охх, този г-н Ешреф звъни непрекъснато на Нисан, за да я проверява къде е и дали му казва истината.

# 62
Непрекъснат контрол от господин Ешреф

# 63
Пребиха и журналиста, който даде папката на Фарук. Взели са всички документи. Ърмак подгони, моториста, но дали ще разбере кой е...

# 64
Прокурорката се обади на Нисан.

# 65
Прокурорката каза на Нисан, че мъжът, който уби секретарката на Динчер вероятно е свързан и с убийството на Афра, защото е забелязан от камерите близо до мястото на престъплението.

Отмъщението към Касапина започна...

# 66
Това е добра следа от прокурорката.

Аййй , кой убиха и закопаха в гроба ? Изпуснах и се разсеях.

# 67
Аха, ето един вероятен начин да оцелее и Ешреф накрая! Joy

# 68
Аха, ето един вероятен начин да оцелее и Ешреф накрая! Joy
Добра идея, да направят и мнимо погребение на Ешреф. Stuck Out Tongue Winking Eye

Даде фира Касапина...

# 69

Нисан е още с Огърлицата. Червеното така и отива.... 🔥 

# 70
Предполагам, че Нисан ще обмисля много постъпките си като знае за възможно подслушване.

# 71
Предполагам, че Нисан ще обмисля много постъпките си като знае за възможно подслушване.
Няма подслушване, само проследяване на местоположение и тя знае

# 72
Ешреф ще ходи на гости при Нисан и иска тя да му приготви вечерята. Хем я дебне, хем я командва. Grinning
Но Нисан ми хареса, търпеливо следва своя план, дори успя да се добере до Еркан и му се обади по телефона.
Хитра е нашата красавица. Преметна много готино секретарката и видя номера на Еркан.

# 73
А нисан знае ли колко е опасен тоя, че си прави среща с него? Не ми харесва това рискуване.

# 74
РЕКЛАМИ Money

Абе не е живот така подслушване , проследяване , контрол и ревност, подозрения.

Трябва да си мериш всяка дума и движение и да си хитър да се измъкваш.

Аз ако съм ще проверя дали не е сложил и в общия дом някоя камера или бръмбар по стаите.

На тузарско място е купил къща  🏠 MoneyСега няма да има толкова тълпи, като преди и ще снимат по спокойно. Може и заради това да са го измислили че беше направо лудница но и с това свикваш и е част от славата и подкрепата.

Общи условия

Активация на акаунт