Отговори
# 90
Не, Ешреф не е след Нисан, но и той отиде, за да намери същия човек, за който Ърмак каза, че е убил журналиста и е взел папката.
И така свърши.

А Гюрдал се обади на Гонджа и без да иска чу по телефона, че тя е в болница. След това звънна на Ърмак, която му каза, че Гонджа е бременна.
И на Гюрдал, и на Мюслюм, който чу увиснаха ченетата.

Прави бяхме, че епизодът ще свърши на гарата. Нисан видя Ешреф, но той дали я видя не разбрах.

# 91
Благодаря Еми Kissing Heart за разяснението. Не бях сигурна дали е след Нисан, щото и колието го няма и той като я забеляза сред хората на гарата се изненада. Останах с впечатлението че я видя и намери и Нисан се шашна от това и каза Ешреф ме откри това са думите й от фрагмана.

# 92
Аз не можах да схвана как Нисан разбра, че в колието има проследяващо устройство, а не подслушвателно.

Ще има ли фраг, момичета?

# 93
И аз не разбрах някои неща много се разсейвах но ще си наваксаме при превода.  

Фраг ако спазват че напоследък пускат след епизода трябва да има такъв. Още дават реклами по канала и новият епизод още не е свършил докрай.

# 94
Аз не можах да схвана как Нисан разбра, че в колието има проследяващо устройство, а не подслушвателно.

Ще има ли фраг, момичета?
Нисан се срешна с Чийдем, която доведе специалист с машинка  и той откри само проследяващо в огърлицата.

# 95
Пипи , Мерси за обяснението с Огърлицата и фрагмана на ЕП 26. Уаууу ,  бомба гиби е Нисан е в опасност и отвлечена от онзи тип и Ешреф ще побеснее и ще бъде още по неконтролируем и ще избухне.  Ще я спаси с цената на живота си и ще убие всеки заради  Нисааааан. ❣️ 

В този епизод нищо не се разкри от тайните  и нещата още се усложняват и заплитат.

# 96
Деметка гледа като Жокера на снимката от фрагмана. ВЪХ!

# 97
Деметка гледа като Жокера на снимката от фрагмана. ВЪХ!

Много я бива Деметка в тези погледи  и да е буйна и лоша и от нищо да не я е страх.  

# 98
Eşref Rüya

Епизод 26, Трейлър

Нисан е на мушка!

Нисан: - Колко време стана, Афра? Не исках да идвам тук, докато не намеря убиеца ти.
Кенан: - Сираците са неспокойни. Неутрализирахме бащите, но децата са на път да се разбунтуват, да знаеш.
Айтен: - Дойде моментът да си тръгна от тук. Довиждане.
Фарук: - Няма да свириш!
Кадир: - Какво ще правим?
Единият от сираците (така и не му научих името): - Може да вземем заем.
Кадир: - 50 млн. долара?

Мъж: - Лихварите дават пари, но срещу обезпечение.Например, хотела.
Кадир: - Ешреф-Мешреф, не може да се състезава с баща си вече.
Нисан: - Пусни ме! Нямаш си идея с кого се забърка. Няма да те оставят жив. С кого работиш? С Динчер ли?
Еркан: - Бях там, точно, както когато сестра ти умря.
Ешреф: - Нисан!

Катя, за пореден път хиляди благодарности за експресния превод.
Този фраг ми хареса. Нагнетява още повече напрежението след последната сцена от епизода.

# 99
Тенкю на всички пчелички.

Имаме дежавю отново но ми хареса и сте прави че напрежението се нагнетява още повече.

Този епизод не беше лош но не си го представях така. Липсваше ми нещо .... Поне сина на Хъдър да разкрият кой е и да не го проточват повече.

Утре сутринта ще разберем какво е било мнението на драгият турски зрител.

Приятно ми беше и мерси за компанията отново тази вечер.

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 00:32 от femmi2

# 100
Лека нощ!

# 101
Феми, не ми се иска да изказвам мнение за епизода, защото не съм гледала началото. Но това, което успях да хвана определено ми хареса.
Динамика, напрежение, екшън - нищо не липсваше. Дори ми допадна и начина, по който Ешреф и Нисан се надлъгват.
Наистина нямаше разплитане на нито една тайна, но аз не бързам и така ми е по-интересно. Дори не се усети натрапчиво разтакаване на действието. Всичко беше премерено и добре балансирано.
Единственото ново поне за мен (може и да съм пропуснала в предходни епизоди) беше болестта на Динчер. Не знаех, че и той пие хапчета и най-вероятно лекува психическо разстройство.
(Не съжалявам, че си тръгнах по-рано от РД, защото бях нетърпелива да изгледам поне част от епизода. А моите приятели, които много добре разбират залитането ми по турските красавци дори ме докараха до вкъщи.)

Цитат
Той няма представа какво го очаква за това. 💥
#EsrefRuya

# 102
Значи Етем ви научи на търпение  и "бързай бавно" и всичко ще се нареди. Има време така е и всичко върви по план. Той не е от тези, които си променят мнението и съобразяват и ще е Чудо ако размисли и краят да не е трагичен и нещастен или объркващ и нелогичен.   

То и аз изпуснах някой неща и не разбрах всичко и като го изгледам с превод може повече да ми хареса.  Определено предишния бие по емоции и напрежение и динамика.

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 01:06 от femmi2

# 103

И рускините се вълнуват:

Някой скоро ще бъде смлян на кайма😅😅😅
Ешреф ще го нареже на парчета и след това ще изпрати всички части от тялото му в подаръчна кутия на роднините му.😂
Ешреф днес направи ядрена експлозия близо до Галата, просто за забавление. 😂Никога не е виждал Нисан в такова състояние.
Ако види толкова много кръв, ще взриви целия град. 😹Дори не се шегувам.
Значи сега трябва да чакам цяла седмица, за да видя как Ешреф го нарязва на парчета?😩
Ще му разкъса вътрешностите и ще ги увие около врата. Без майтап,
😆ако искаш да умреш, можеш да намериш по-малко болезнен начин.🤣

# 104
Ох не мога хиля се с глас Joy много са забавни и как цветущо описват на какво е способен ЕШРЕФ бей заради любимата си. Този си подписа смъртната присъда от раз и не знае с кого се забърква. Scream Дори Нисан му го заяви в прав текст и изобщо не се шегуваше. Ще му пръсне мозъка и накълца на парчета и дори и града ще взриви и преобърне и прочисти, като се наложи.

Общи условия

Активация на акаунт