Отговори
# 105
Добро утро и хубав ден!

# 106
Здравейте, дами!

Започвам с рейтинга, пък после ще ровя за инфо. Излезе ли превода на епизода веднага и него ще кача.
Харесват ми зелените стрелкички нагоре, ↗
Сериалът „Мечтата на Ешреф“ продължава да е лидер на деня и показва нарастващ интерес от страна на зрителите, което е похвално.

Където и да ви отведе днешният ден, отидете с усмивка.
С пожелание за много любов, успех и усмивки днес!

# 107
Привееет на всички

Супер сме с рейтинга  и сме в зеленко. Hands Clap Въпрос на време е да стигнем 10 - ката. Dart Hands Muscle

От Продукцията се радват и отбелязват " Благодарим на всички наши зрители".

Ето и конкуренцията. На сариала на Салих му остава още 1 епизод до финал и го спират.  

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 13:13 от femmi2

# 108

Подозрение към Ешреф, рейтингите скочиха до върха!

11 декември 2025 г., четвъртък 11:34 ч.
Kanal D
В хитовия сериал на Kanal D „Ешреф Руя“ както напрежението между Ешреф и Нисан, така и рейтингите скочиха.
След като Нисан научава, че огърлицата, която Ешреф ѝ подари, съдържа проследяващо устройство, се изправя пред най-големия си страх. Обзета от подозрението, че Нисан може да е „предателка“, Ешреф започва да следи всяко нейно движение. Моментът, в който двамата, несъзнателно преследвайки един и същ човек, се изправят един срещу друг на гарата, е спиращ дъха.
„Ешреф Руя“, който накара зрителите да се чудят „Дали Нисан е хваната от Ешреф?“, отново оглави рейтингите във всички категории.

„НИКОЙ НЕ Е ПО-ЦЕНЕН ОТ ЕШРЕФ“
Думите на Ешреф „Името ти ще си остане „Изгорен Кадир!“, след като взриви мястото, където Кадир произвеждаше наркотици, оставиха трайно впечатление в епизода. Опитът на Динчер да си върне Нисан беше посрещнат с гнева на Ешреф. Изявлението на Нисан „Няма никой по-ценен от Ешреф в живота ми“ подлуди Динчер. Докато напрежението нарастваше с лишаването от свобода на Фарук, Ешреф лично изпълни наказанието срещу Касап с фалшив план за смърт. Изненадата на епизода беше, че Гюрдал научи, че ще стане баща.

САМОЛИЧНОСТТА НА СТАРЕЦА ПРЕДИЗВИКА ЛЮБОПИТСТВО.
Състезавайки се сам със себе си в сряда вечер, „Ешреф Руя“ запази традицията си с епизод, в който темпото и напрежението никога не спадаха. Докато самоличността на Стареца беше все по-оспорвана от зрителите, сериалът се класира на първо място в категорията „Всички личности“ с рейтинг на гледаемост 9,20 и дял на гледаемост 24,60. В категория AB рейтингът на гледаемост беше 7,34, а делът на гледаемост - 22,91; а в категорията 20+ABC1 рейтингът на гледаемост беше 9,45, а делът на гледаемост - 24,58.

# 109
Ешреф има много култови и запомнящи цитати и реплики.  Споделяла съм  такива и в заглавната страница на темата преди но с тоя лимит се съобразяваш. Ще помисля да сложим пак , както и от интервюта също. В момента има и не съм пропуснала в заглавната стр.

Ето и класация прясна топ 10 на Адба за актьори и актриси. На добри позиции сме. Hands Clap

# 110
Мечтата на Ешреф - Епизод 25 (БГ Субтитри)

https://playtube.tv/watch/%D0%BC%D0%B5%D1%87%D1%82%D0%B0%D1%82%D … 5cVDZF0fGbnG.html

# 111
Благодарим за бързия превод Flowers Hibiscus

"Ешреф бей"

" Нисан ханъм"

Това е нашият Общ дом 💕 🏡

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 14:23 от femmi2

# 112

🎬 "Мечтата на Ешреф"

- Не беше такава преди, не ми правеше такива изненади.
- Може би е защото ми липсва нещо?
- Може би.
- Липсваше ми.
- И на мен.

# 113

Паралели 🥰

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 14:43 от femmi2

# 114

EşSan - страхотна екранна двойка! Nature Fire

# 115
Страхотнииии 🥰 🤩😘🤗🤗 Повече от страхотни са. Уникален вайб и енергия.🔥  Засенчват дори и Холивудските двойки и актьори. 😛

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 16:10 от femmi2

# 116
Така беше и с Джан Яман, и с Енгин Акюрек, и с Бура Гюлсой, и с Фуркан Палалъ...

# 117
С Джан Яман имаха доста опасна химия бих казала. Не съм гледала изцяло сериала с Енгин Акюрек така че не мога да изкажа категорично мнение. Да си призная не харесвам кой знае колко Енгин. По това, което съм чела и виждала са хубава двойка. С другите също. Най си харесвам Демет в сериалите с  Джан ,  Юсуф Чим и Чаатай.  Двамата завладяха екрана и имат много общи фенове и рядко чета нещо негативно от тях и има уважение и успехите са общи и рейтинга  и на на екипа също. Иначе има и такива, които са на  друго мнение  и има критики по Чаатай  или Демет и сериала. Нормално е но когато се обижда грубо и злобно не е добре.

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 17:42 от femmi2

# 118
Така беше и с Джан Яман, и с Енгин Акюрек, и с Бура Гюлсой, и с Фуркан Палалъ...
Съгласна съм с теб, tigasa. Гледала съм Демет с Джан и Енгин и се възхищавам на умението ѝ да си химичи с партньорите. Неоспорим талант е, актьорските ѝ умения са завидни, затова и с Чачо се получи такава прекрасна екранна двойка.
Много ми харесват двамата като партньори.
Старая се да не забравям, че „Eşref Rüya“ е преди всичко екшън и драматичен сериал, но много ми се иска на екрана да виждам по-често Нисан и Ешреф, да се набляга преди всичко на тяхната история, чувства и взаимоотношения, а другите сюжетни линии да са на по-заден план. И понеже това няма как да се получи - гледам това, което ни поднася Етем като сценарий. Разбира се не забравям и да го критикувам често...

# 119

Общи условия

Активация на акаунт