Winx mami club

• 33 561
  • 365
  •   1
Отговори
# 30
  • На края на света !
Това е един клуб на феи ,които си имат и приятели или гаджета както искаш го приеми но в класа на дъщеря ми момченцата също ги харесват.

# 31
# 32
Оххх, сетих сем беееее....ама някак си...са ми едни бонбонени, та по това време гледаме ТОм и Джери-не помня къде. ooooh!

# 33
# 34
И аз го четях, първо ми беше кеф, после малко по задължение и после спрях. Доколкото знам напоследък е станало по интересно от момента когато не ми се четеше, но пък и доста по скъпо... Егмонтовска работа.
Поне си успяла да се откажеш, аз по навик продължавам понякога да го вземам като го мерна в Пикадили. Наистина е поскъпнало доста обаче, а и подаръците са пълни боклуци. Дневникът ми се разпадна още докато се опитвах да го отворя, а ципът на портмонето се развали при първото отваряне.

# 35
намерих блузки по 10 лв. , купих 2 - прах ги в пералнята за сега се държат Simple Smile

# 36
  • UK
Бухтичка: Ако поискам мога да ги прочета, Василев си ги има всичките и само трябва да му ги поискам, и сигурно някой път ще го направя. Ама не са ми интересни май... Wink

# 37
Бухтичка: Ако поискам мога да ги прочета, Василев си ги има всичките и само трябва да му ги поискам, и сигурно някой път ще го направя. Ама не са ми интересни май... Wink
Аха, е то и на мен не ми е толкова интересно вече. В началото като го взмемех го изчитах цялото от началото до край. Сега прочитам по няколко страници и го оставям. И така цяла седмица  Crazy Ама навик, трудно ми е да се откажа. А и понякога кориците много ми харесват.

# 38
  • UK
Ах да ти се оплача, Василев е изтрил половината архив на БРАВО и сега ми трябва и не мога да ги намеря и ще го убивам. Има от 2006та ама на мен ми трябва от 2004та...

# 39
Съжалявам, ако можех бих ти помогнала. Купувала съм си повечето броеве на Браво откакто започна да излиза, но повечето са заминали на боклука.

# 40
  • На края на света !
НИЕ НЕ ЧЕТЕМЕ СПИСАНИЯТА НО МАЛКАТА Е ИЗГЛЕДАЛА ВСИЧКИ СЕРИЙ НА ВСИЧКИ СЕЗОНИ ТА И АЗ ПОКРАЙ НЕЯ.КОЛКОТО ДО БЛУЗКИТЕ ИМАМЕ ЕДИН АНЦУГ ВЕЧЕ ВТОРА ГОДИНА СИ ГО НОСИ И МУ НЯМА НИЩО.

# 41
  • UK
Съжалявам, ако можех бих ти помогнала. Купувала съм си повечето броеве на Браво откакто започна да излиза, но повечето са заминали на боклука.
Изхвърляла си списания? Оо
Леле... Мен понеже списанията са ми мания, а и плакатите, и не съм си  купувала БРАВО почти цялата 2005та и исках да видя какви плакати съм пропуснала. А ти си ги изхвърляла... Леле... Оо

# 42
анцунг ? От къде го купи?

# 43
  • На края на света !
Нашия тати е в Италия и знае слабостите на малката.Но в интернет предлагат доста дрехи.Има дори костюмите на феите.

# 44
Ако не те затруднява кажи ми адреса на интернет магазина с костюмите  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт