Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 32

• 41 904
  • 502
  •   1
Отговори
# 495
Е да, аз изрично написах че за работа ми е много удобен лосион с помпа, намирам му място да ми е под ръка като съм си седнала вече, защото ако трябва да стана и да го извадя примерно от чантата си, няма да го ползвам редовно.

# 496
  • Сливен
Количката ми е стояла пълна ,без да пазарувам.Това с изчистването и е много тъпо.

# 497
Не мога и да им хвана кога и защо, понякога са ми стояли неща по много време, но като цяло не разчитам че все ще стоят. Може и да е при някой ъпдейт на приложението, знам ли ги и аз. Не ми е правило чак такова впечатление понеже и в други онлайн магазини ми се е случвало. Там слагам неща без и да разчитам че ще ми ги "пази" дълго.

# 498
Тези кремчета нa PNP много ги харесвам, но моята кожа не е суха. Подарих на приятелка със суха кожа и каза, че никаква работа не върши при нея.

# 499
Всичко мажа аз, стига да мирише вкусно Joy

Този комплект бях купила, мислех да е за подарък, ама май ще си го ползвам аз. Едната помпа нещо не сработи в началото и леко се бях притеснила как ще греба с лъжичка Laughing

# 500
Тя помпата сдава багажа на второто слагане на  pnp. Добре, че има вече и малки разфасовки.

# 501
О, тогава няма да го подарявам. Да не ме сиктирдосат Joy

За такива цели пазя опаковките на лосионите и душ геловете от календара на Балеа, пресипвам си в тях лосиони и кремове от разни неудобни разфасовки.

# 502
PNP кремовете вече са развалени и не са това, което бяха преди години когато ги ползваха маникюристките.
Показания с помпата и аромат на бисквитки нямаше нищо общо с началото когато съм го ползвала. Това ми беше любият крем, миналата година или предната купих едно шише и не повторих повече. Нито аромата е същият, нито хидратира както преди, нищо не правеше, а и след намазване ми се получаваше кир ефект, май го купих и с неработеща помпа и трябваше  да ровя, че да си сложа изобщо много ме беше яд

Общи условия

Активация на акаунт