Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 32

• 27 367
  • 345
  •   4
Отговори
# 60
За пластмасова туба не си го представям, тя не стои както я огънеш, за разлика от металните.
Имам някакво което е от 2 части - такова същото което захваща долния ръб на тубата, но влиза в друга част която пък придържа вече навитото и няма къде да се разгъне обратно - ей това вече бива и за пастата за зъби.

# 61
Точно за туби за боя за коса го взех, но не съм го тествала още. Моята фризьорка използва такова и от нея се навих да го търся. Предполагам че и за туби с паста за зъби и кремове ще става.
В нашето ДМ ги видях преди няколко седмици тези джаджи. Даже мисля, че на етикета се води, че е точно за опаковки от боя за коса. Не взех, защото и аз не съм сигурна, че ще стане и за паста за зъби (може би само за такива в метална туба - ако има такива все още).🤔
Ако видите такава джаджа за паста за зъби в ДМ или в друг физически магазин, свиркайте!😀 Че не мисля скоро да поръчвам от Алиекспрес, Тему и прочее.😉
Вчера минах през мола набързо и влязох и в ДМ за един гланц за дъщеря ми и за дълбокопопистващия шампоан на Балеа. Кифато поисках да си използвам приложението, ето какво ми се показа, какво означава?🤪

Та минах на касата без да сканирам нищо.
ДПШ (шампоанът) много ми хареса след едно използване. Тубата е добре направена, но не може да стои легнала с отворена капачка, докато си мия косата - това не ми харесва, защото излиза от продукта лека-полека (не ми е удобно с пяна по ръцете или с мокри ръце постоянно да отварям и затварям опаковките на шампоани и балсами). А няма къде/как да облегна тубата с капачката нагоре. Нанасям по два пъти от шампоана, но и по един път да беше, пак с ръце, в които има шампоан, не ми е удобно да затварям опаковки. Иначе самата туба си се затваря много добре. Този шампоан преди не беше ли в друг вид опаковка?🤔

# 62
Аз бях взела такава джаджа от Тему, но не ми свърши работа за тубата за паста за зъби. Ние ползваме Елмекс, а тя е някак си по-твърда. За боя за коса ще свърши работа. За друг вид тубички - зависи от материала.

# 63
Аз ползвам различни пасти за зъби, редувам. Имам и по повече от една отворена по принцип.😁 Някои да с широка капачка и могат да стоят изправени на нея. Има обаче едни с меки, "лигави", опаковки, ужасно се огъват. Съответно и съдържанието в тях...Те са ми най-дразнещите по принцип.

# 64
Имам такова нещо от Тему. Не съм впечатлена. Пак си остава сериозно количество в тубата. От доста време вече режа тубите и така обирам остатъка.
За боя за коса не е удачен вариант обаче.
Аня ❤️, благодаря, имах отстъпка за РД и можеше да комбинирам, но не е драма. Нямам нещо наложително от Ebelin.

# 65
Следващият лайв ще е чак догодина:

# 66
Най-добрия метод ,за да се използва нещо докрай е да се среже тубата. Така не остава нищичко. Мразя да не мога да използвам нещо до края. Ще се изненадате колко продукт има още,ако срежете тубата.

# 67
Да, скоро на майка ми показах отрязана туба от крем за ръце, имам за цял месец да се мажа. Понеже тя изхвърля туби без да ги изстисква докрай, а мен ме подиграва, че съм била стисната, понеже съм ги режела. Heart Eyes Ами то е голямо разхищение нейното.

# 68
От Тему съм купила няколко такива и съм много доволна.

Скрит текст:

Опаковки на кремове, особено по-скъпи, режа, но на пасти за зъби - не.

# 69
  • София
Пастите хубаво ги притискам и навивам и ги лепя с тиксо тубичките. И така застава, иначе се разгъва.
Иначе, имам много такива бройки за боя. И пластмасови, и метални. Наистина изстискват повече.

# 70
Моля за мнения за първа електрическа четка за зэби! Отказах се от Oral b. Сега се чудя за dontoden актив или соник.

# 71
  • пустинята Гоби
И двата варианта са ок, Филипс са с по-издържлива батерия. Тук се препоръчват и Оклийн, аз се бях засилила да я купувам, но прочетох негативни мнения и се отказах. Ползвам Филипс в момента.

# 72
А каква е разликата между звукова и електрическа четка? Има ли доволни от Xiaomi като марка?

# 73
  • пустинята Гоби
Ултразвуковата извършва повече и по-леки движения, по-щадяща за венците, по-добре мие зъбите. Аз не съм ползвала електрическа, децата имаха такава преди да им купя и на тях ултразвукови. Това е в общия случай, на моите деца четките бяха на ДМ, не съм виждала и пробвала четки на Орал Б или някакви други. Само Филипс и ДМ.

# 74
  • София
Четката на ДМ е много добра и сравнима с тази на Филипс. Ползвам съм и двете.

Общи условия

Активация на акаунт