Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 32

• 52 685
  • 629
  •   4
Отговори
# 615
Някой изпробва ли новите продукти от Syoss има и други артикули от серията.

# 616
Бях писала миналата седмица за серума обаче, че не ми харесва въобще, но той е за увредена коса, а моята не е. От тези продукти нямам, показаните. Преди дни си купих термозащитния спрей и го използвах два пъти. Не ми утежнява или изсушава косата. Добре я усещам с него. За защита все още не мога да споделя как е. Косата е мека след него, но моята по принцип си е мека. Купих и лака за коса от същата серия. Много е слаба фиксацията, почти не се усеща. Дава лек блясък. Лесно се премахва дори с пръсти като се разреше косата.

# 617
  • София
Препоръчайте суп шампоан без Batiste. ☺

# 618
  • София
Got2Be. Не ми оставая бял слой.

# 619
И аз наскоро си купих от тези стъклени съдове, но до 200 градуса според мен не е окей за еър фраер.
Защо? Моят е Косори с двата реотана и е с макс 205 градуса. Обикновено ползвам по-ниски на bake, когато правя нещо в съд.
Еми и моят е същият и аз го ползвам на 205 винаги. Но тези стъклени не бих ги ползвала, защото нагряването е ударно. По скоро заради това. Но си е лично мнение.

# 620
Препоръчайте суп шампоан без Batiste. ☺
На Балеа не са лоши според мен, аз също не съм голям фен на Батист.

# 621
Мога да препоръчам на 100% на марката на Лили - велнеа. По-конкретно лилавия за обем.( Нищо, че не е за тази тема )

# 622
За мен не са много различни на Балеа, Велнеа и Сиен от Лидл, вземам каето ми е по-наблизо в момента че не ми е редовно използван продукт и никога не знам кога ще го свърша и ще купя пак.

# 623
  • София
На мен на Велнеа ми оставя потресаващ бял каст.
Знам, че с повечко разтъркване и престояване може да се неутрализира евентуално, но прекалено много усилия.

# 624
  • оттам, откъдето започва България
Другата седмица в Лидл са намалени на Cien.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 625
Желето за стилизиране на Балеа подходящо ли е да държи леко фиксирани краищата на косата? Да не бухват от влажен въздух?

# 626
Този кафявият не оставя бели следи, даже има лек кестеняв цвят, когато го нанесеш.

Другата седмица в Лидл са намалени на Cien.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 627
А някой знае ли каква е разликата между сухия шампоан за блондинки и този с червената капачка? Само в аромата ли? Блондинка съм, само този вид съм използвала.

# 628
Ами би трябвало да е за червенокоси, предполагам, но е като този за блондинки.

# 629
Няма сух шампоан за червенокоси в dm. Ако става въпрос за този сух шампоан: https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-suh-shampoan-glamorous-mom … 066447439205.html, той е с аромата на Baccarat Rouge (цялата серия Glamorous Moments е с него). В онлайн магазина си пише кои сухи шампоани са с цвят, останалите са стандартни (бели) и с различни аромати.
Желето на Balea си е най-обикновен гел за коса, който не става твърд на допир като изсъхне. Не е финиш продукт, а стилизант, аз го ползвам, за да си заглаждам бебешките коси като нося висока конска опашка.

Общи условия

Активация на акаунт