Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 32

• 30 300
  • 384
  •   9
Отговори
# 375
На мен скоро ми пуснаха някакви талони за плодови барчета, мокри кърпи някакви и Джонсанс.

# 376
Да, сега Precious girl като каза се сетих, че аз имах такива талони. Ама толкова не съм им обърнала внимание, че съм забравила.
Само този за мокри кърпи съм използвала - края на ноември е било това.

# 377
Защо и какви талони деактивирате, нещо съм пропуснала ли, благодаря !

# 378
По препоръка от личния ми лекар, взех този крем за суха кожа. Ползвам го за ръце и крака. Много силно овлажняващ е, в началото стои мазен, но попива сравнително бързо. Откакто го ползвам, нямам нацепени ръце и кървене. За тяло също става, но там се мажа с червения Дав.

Този крем къде да го търся? При кремовете за ръце може би? Или при кремовете за крака?

# 379
Крем за тяло се води

# 380
Да. Още нещо, за което мрънкам.
Само веднъж получих талони с бейбибонуса и то пак за някакви си 15% но техни марки и 20 на Нук … На техните марки по-малък процент отколкото на чуждите. Смях в залата. 🤣 Аз на Вук имах 20% от участие в едно училище за родители. Мерси им

# 381
Открихте ли заместник на известния молив за устни на S-he 🌺

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/alverde-naturkosmetik-moliv-za-u … 067796183627.html Тези мисля, че може и да са хубави, открих подобен на моя любим цвят от моливите на She, но по принцип не харесвам Алверде, та все още не съм си купила. Пък и имам поне 3-4 молива на She в резерв, та не бързам. Някоя дама, ако е ползвала молив за устни на Алверде, моля да се включи с отзив.

# 382
Защо и какви талони деактивирате, нещо съм пропуснала ли, благодаря !

Вече има опция за деактивиране на талоните. Ако ти се наложи, по някаква причина.

# 383
  • Deutschland

Има и вариант за ръце в туба. Аз обаче взех голямата опаковка, защото и мъжа ми ще се маже.

# 384
На мен този крем не ми допадна. Оставя ми мазен, вазелинов филм, който не попива.

Общи условия

Активация на акаунт