Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 32

• 37 111
  • 472
  •   2
Отговори
# 465

Tова е изчерпаният колаген, за който писах. Аз го пия за коса, кожа, нокти и сухожилия. Лично казано след седмица непиене и веднага се усеща разликата. Разбира се аз добавям и вит. Ц.

Както и да е. Просто писах, че е изчерпан, а не да коментираме има или няма ползи от него.

Как приемаш въпросния колаген? Разтворен само във вода или прибавен към смутита, кафета и т.н.?

Сутрин на гладно разтворен във вода с витамин ц, от скоро добавям и креатин. Този се разтваря една идея по-бавно, но го усещам по-добре.

# 466
Имам един, на Webber, от 4 години го мъча и не мога да го допия. Качвам кг и го спирам. На гладно ме боли корема от него.

# 467
  • Mostly in my mind
Поли, каква разлика усещаш?

# 468
Здравейте. Как мога да получа талон, за 15% BIO?

# 469
  • Русе

По назад искаха мнение. Аз прецених да си взема крема ,а не спрей. Плътен е ,в началото оставя лек бял филм ,но попива бързо. Аз лично го ползвам вечер с ретинол. Съвместими са . Но го ползвам от седмица. Така , че единствено забелязвам регулиране на омазняването, тена и стопира развитието на пъпките. Определено ми харесва. Икономичен е нанасям го на цялото лице.

# 470
За момента виждам само спрея.

# 471
Имам един, на Webber, от 4 години го мъча и не мога да го допия. Качвам кг и го спирам. На гладно ме боли корема от него.

Аз не качвам кг-ми, но имам същия проблем със стомаха, ако го пия на гладно. Започнах да го добавям към закуската, но се зачудих дали има ефект така...

# 472
Здравейте. Как мога да получа талон, за 15% BIO?
Беше за гледалите dmLIVE в сряда.

Общи условия

Активация на акаунт