Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 32

• 37 641
  • 464
  •   1
Отговори
# 450
То си е и логично щом изрично се активира всеки един талон, да има контрол от нас и в другата посока. Радвам се че го направиха най-сетне. Не винаги са успявали да ми махнат активиран талон на касата, имала съм случай когато просто не излизаше на екрана изобщо, видях го с очите си. Или пък човек може погрешно да активира някой. Трябва си.

Сега да питам за за отзив за техен продукт който заглеждам
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-losion-za-tyalo-leichte-p4066447366044.html
Блазни ме това че го водят че попива бързо. Цената му също си е добра, че и ще ми е намален с талон. Но ми се ще ако мога и да имам отзив от някой който го е ползвал. И то скоро да е било, че изглежда че по някое време са го променили.

# 451
  • Варна

Tова е изчерпаният колаген, за който писах. Аз го пия за коса, кожа, нокти и сухожилия. Лично казано след седмица непиене и веднага се усеща разликата. Разбира се аз добавям и вит. Ц.

Както и да е. Просто писах, че е изчерпан, а не да коментираме има или няма ползи от него.

Вчера видях колагена на Миволис в същите цветове опаковка , но е в 20 еднократни / дневни /  пластмасови дози . Цена , около 32-33 лв. Явно това ще бъде новата разфасовка. Мисля, че пишеше и че съдържа хилауронова киселина.

# 452
Два различни продукта са.
Имаше и още един, в бяла кутия, пак на сашета.

# 453
  • Sofia
Който ги е пробвал да каже струват ли си? Добри ли са и има ли ефект? По-конкретно за проблеми със стави/сухожилия?

# 454
За първи път си поръчах колаген от ДМ, два вида-един на прах и този, ефект не мога да кажа дали има, но вкусът му е брутално сладък. Имайте го предвид, ако решите да взимате. Взех и на прах за проба, но него още не съм опитала.
Скрит текст:

Ефект върху много силна болка в стави и сухожилия съм видяла от тези два вида. Не оставам без тях, на татко също поръчвам, защото имаше проблем с коляното. Но, трябва време, поне 3 месеца прием, за да се усети подобрение, също прием и на още няколко добавки, за подсилване на действието. Пия ги няколко месеца и после почивам. Задължително комбинирам с MSM. Споделям личен опит, не препоръчвам, не убеждавам, не ми се влиза в спорове за ползи и вреди. Продуктите ги поръчвам от Iherb.
Скрит текст:

# 455

Tова е изчерпаният колаген, за който писах. Аз го пия за коса, кожа, нокти и сухожилия. Лично казано след седмица непиене и веднага се усеща разликата. Разбира се аз добавям и вит. Ц.

Както и да е. Просто писах, че е изчерпан, а не да коментираме има или няма ползи от него.

Как приемаш въпросния колаген? Разтворен само във вода или прибавен към смутита, кафета и т.н.?

# 456
Как приемаш въпросния колаген? Разтворен само във вода или прибавен към смутита, кафета и т.н.?

Сутрин на гладно разтворен във вода с витамин ц, от скоро добавям и креатин. Този се разтваря една идея по-бавно, но го усещам по-добре.

Последна редакция: нд, 25 яну 2026, 10:45 от Moderator1

# 457
Имам един, на Webber, от 4 години го мъча и не мога да го допия. Качвам кг и го спирам. На гладно ме боли корема от него.

# 458
  • Mostly in my mind
Поли, каква разлика усещаш?

# 459
Здравейте. Как мога да получа талон, за 15% BIO?

# 460
  • Русе

По назад искаха мнение. Аз прецених да си взема крема ,а не спрей. Плътен е ,в началото оставя лек бял филм ,но попива бързо. Аз лично го ползвам вечер с ретинол. Съвместими са . Но го ползвам от седмица. Така , че единствено забелязвам регулиране на омазняването, тена и стопира развитието на пъпките. Определено ми харесва. Икономичен е нанасям го на цялото лице.

# 461
За момента виждам само спрея.

# 462
Имам един, на Webber, от 4 години го мъча и не мога да го допия. Качвам кг и го спирам. На гладно ме боли корема от него.

Аз не качвам кг-ми, но имам същия проблем със стомаха, ако го пия на гладно. Започнах да го добавям към закуската, но се зачудих дали има ефект така...

# 463
Здравейте. Как мога да получа талон, за 15% BIO?
Беше за гледалите dmLIVE в сряда.

# 464
  • вкъщи
Аз ползвам крема с цинк от 4-5 дни сутринта. Мазен плътен филм,после почиствам.Наистина изчезнаха разни зачервявания и кожата изглежда избистрена. Нямах никакви очаквания,обаче верно действа някак си добре на кожата.

Общи условия

Активация на акаунт