Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 32

• 41 741
  • 502
  •   9
Отговори
# 480
  • sofia
Похвалвам едни козметични кърпи за махане на грим. По погрешка ги бях купила вместо обичайните тампони за грим, те пък взеха, че ми станаха любими.

Тези кърпички са велики Simple Smile не пускат влакънца , като тампоните , големи са , нежни - страхотни
С тях съм непрекъснато - от години . Една ютубърка AGLU ги препоръча и ги пробвах - от тогава сме неразделни Simple Smile

# 481
От години ползвам това, и за бяло и за цветно пране

# 482
От години ползвам това, и за бяло и за цветно пране

От този не съм доволна, но еквивалентът му в Лидл се справя много добре за мен.

# 483
  • Пловдив
Темата на следващия лайф:

# 484
  • оттам, откъдето започва България
Не е моето този серум, закупен след споделени мнения.
Отчитам го като необмислена покупка.

# 485
И аз подкрепям мнението ти 1:1, не е моето. И въобще не ми харвсва как мирише.

# 486
  • София
На мен ми харесва ,че бързо попива без да лепне и да е мазен. Използвам го в офиса.

# 487
  • оттам, откъдето започва България
Аз също го ползвам на работа, тъй като често си мия ръцете с течен сапун на пяна. За съжаление на мен ми лепне и това ми е много неприятно.
След като мине лепкавото усещане следва чувство за изсушаване/опъване на кожата.
Може би не съм обърнала внимание, че това не е крем за ръце, а серум, който се ползва еднократно за деня.

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 11:56 от Ранобудна

# 488
Ранобудна, абсолютно права си, серум е и не се слага многократно като кремовете.
Бях си го взела за миналогодишното море и си го изхарчих, нощно време намазвах ръцете с него и идеално се хидратираха.
През останалото време кремове слагах.

# 489
  • Пловдив
Този талон нов ли е?

Днес го забелязах.... Обхваща много категории на различни марки.
Ще се възползвам!

# 490
  • Сливен
Нов е

# 491
Да хубав е новия талон,само се чудя защо са ми изтрили всички продукти от кошницата 🤔
Обикновено си слагам всичко необходимо и го ползвам като списък на място в магазина. През уикенда ще ходя и бях си сложила доста неща а сега няма нищо,а не ги помня всички. Много тъпо!

# 492
Като постоят известно време и не ги поръчаш, изчезват, не е особено дълго. Това не е от сега ами от доста време съм го забелязала. Мернах май някаква опция за списък за пазаруване но не съм гледала подробно.

За работа и за след често миене на ръце съм вземала лосиони за тяло които изрично се водят че попиват бързо. Не знам в ДМ има ли нещо такова което да е и с помпа че ми е най-удобно, аз бях си взела от Лили от тяхна марка такъв и ми вършеше работа. Мия, подсушавам, мажа и докато го разнеса вече си пипам хартии без проблем. Не е кой знае какво както с хубав крем, но при положение че скоро пак ще се измия... все тая, трябва ми да не са ми прекалено сухи ръцете между измиванията, че направо изпускам неща на моменти.
Аз в крайна сметка си взех бързопопиващия лосион на Балеа за който питах за мнение тук, но още не мога да споделя кой знае какво. Имам да доизмазвам друг и искам да разкарам тубата първо, да не ми се пречка. Пробвах го точно на ръцете, наистина бързо попи, ще го видя за тяло как ще се държи откъм хидратация.

# 493
Аз ползвам този крем от години

# 494
  • Deutschland
Много е препоръчван и pnp със солен карамел. Аз имам също техни кремове, но само в туба. Тези с помпа няма как да ги нося в чантата.

Общи условия

Активация на акаунт