С какво ви дразнят свекървите? - 170

• 25 009
  • 412
  •   2
Отговори
# 75
И това за взимането на детето - даже и майка ми все повтаря кога ще порасне и да спре да суче да я взима. Ами няма да е скоро. Даже й се скарах да спре да го повтаря все.

Не се притеснявай, като дойде времето, ще започне да се дърпа. А ако ѝ изсипеш и една камара претенции, правила и условия, направо ще побегне с писъци.
Тогава ще се оплакваш, че бабите не искат да си гледат внуците. Simple Smile
Шегувам се, но във всяка шега има и някаква доза истина.

# 76
Моята свекърва тържествено се обажда на сина си и казва :днес няма да готвите ,ще ви изпратя боб. Изпраща точно 1 купичка и половина. Ние сме с две деца на по 10 години,мъжа ми само той яде за двама .
Ами ,да звънне мъжа ти и да я пита:За кой е тов боб по точно🤪..
Ако ,не се усети да й обясни.

# 77
марулета, в защита на бабите трябва да си призная, че пешкирите ги купувах аз Simple Smile В своя защита ще кажа, че като нови бяха красиви, бяха и добре опаковани, а мен така ме тресяха хормоните, че изкупих всичко, което някой някъде в интернет беше написал, че е безусловно необходимо за добруването на наследника. После засипах и бабите с бебешки мърч. Те от своя страна са възпитани и дадоха всичко от себе си, за да се направят на приятно изненадани Simple Smile

Та това за пешкирите го написах именно заради своя лош опит със стоки, които успяват да се продадат единствено заради красивата си опаковка и факта, че се търгуват в бебемаркети.

Преди искрено си вярвах, че синът ми ще има хубави (какво по дяволите съм си мислела!?) играчки в неутрални цветове и ще обитава подредена стая, декорирана като за фотосесия. Реалността е, че колкото по-шарен, дрънчащ и пищящ пластмасов боклук е дадена играчка, толкова повече време прекарва с нея. В една друга тема се похвалих с един проклет пластмасов морков, който пее "Happy birthday" на китайски. По 2000 пъти на ден. Да, аз го купих. Бабите купиха плюшени тихи играчки.

# 78
Моята свекърва тържествено се обажда на сина си и казва :днес няма да готвите ,ще ви изпратя боб. Изпраща точно 1 купичка и половина. Ние сме с две деца на по 10 години,мъжа ми само той яде за двама .
Ами ,да звънне мъжа ти и да я пита:За кой е тов боб по точно🤪..
Ако ,не се усети да й обясни.
В интерес на истината я беше попитал или директно казал,че е твърде малко. Та тя отговорила е С.(Тоест аз ) ,нали не яде .
 А това не е вярно ,обичам и ям боб. Повече не е изпращала боб.

# 79
Е явно за сина си само е готвила. И за децата да си опитат.

# 80
Просто се грижи за фигурите ви, да не преяждате Joy

# 81
Признавам,че малко "пораснах",и това вече не може да ме ядоса ,в по-младите ми години със сигурност щях да съм бясна . Тя вече е доста възрастна ,всичко й е трудно,но е успяла да създаде връзка с децата ,искат я и я търсят. Благодарна съм ,че приема децата около себе си,когато не са на училище. Боба е бял кахър.
В годините на много неща съм се ядосвала ,за които в момента и окото ми няма да мине,от позиция на времето го разбирам ,нервите ми няма да се върнат,просто се научих да си подбирам битките.

# 82
Честно казано, мразя да ме засипват с храна, която не може да се изяде, и бих предпочела да е твърде малко, а не твърде много

Така че, по малкото зло Grinning

# 83
Моята пък слага обилно боб, туршии, капия в буркан.
Мъжа ми не обича капиите изобщо, налага се аз да ги ям, щото ако не ядем ни се сърди. Например същата вечер ми се хапва пица, но не мога да ям и да готвя, щото трябва да ям това, което ми е сложила свекито.
А боба, който ни изпраща е с мас, аз пък много не обичам така, понякога не можем да изядем целия и се налага да хвърля останалото, знам че е грях и Бог да не остави никой гладен, но не можем да ядем цялата храна. Хиляди пъти и казваме, но тя си знае нейното, щяли сме да ядем, капиите колко хубави са били, туршията също отивала много с манджите. Аз пък не падам много по туршии, отказ не приема.
А като хвърля храната останала мъжа ми се сърди, това е било сложено от майка му.
През лятото сложила спанак, лук, чушки в една торба, аз от работа съм ги забравила в шкафа, някои са омекнали и пак аз станах виновна, че не сме яли зеленчуците, но аз не мога всеки ден спанак да готвя, а и тогава от умора всеки ден не можех да готвя, през лятото в някои сектори има повече работа, хапвахме бърза храна като кебапчета например. Можеше с лука салати да правя, но на мъжа ми "миришел" устата. Пред майка си обаче не казва така, взима си по много, после не ги яде, после аз ставам виновна, че се изхвърлят.
Нямам никакви познати, които приемат храна, а колкото пъти се опитах да дам храна на животни, толкова ми увисваха в главата що съм хранила улични животни, що не съм ги прибирала вкъщи. Вече ме е страх да дам храна, а аз не оставям храна с пластмасови чинии или картонени.

# 84
Това на Вуду е буквално моят кошмар, мразя ужасно да трябва да се изяде еди какво си.
И така да караш някой да яде каквото си мъ дал...ужас и ужас
Мъжът ти хич не е прав.

# 85
Коледно настроение 😁

Наминавам да ви се "похваля" как родата на половинката ми тази година надмина себе си. Признавам си, че успяха да ме изненадат.
Та... те ще празнуват Бъдни вечер в жилището на брат му. Ще има роднини и от двете страни на семейството домакин. Знаеха, че мъжът ми ще празнува с мен, но брат му си позволи да го покани да отиде и той при тях "поне за 1-2 часа", а мен и децата ми (както споделих в предишната тема, разведена с 2 деца съм и се запознах с моя човек след развода) не, че не ни искали, но нямало място. 😁 Той, разбира се, отказа и сега майка му е сърдита, че няма да им играе шофьор, който да ги води до жилището на брата и после да ги връща. А всъщност съм сигурна, че е ядосана не толкова за конкретната вечер, а за това, че не им играе по свирката и избира нас. Е - да са живи и здрави. Той е казал на родителите си, който ги е канил (брат му), той да си ги кара.

От своя страна с този мой пост пожелавам весели и споделени празници на всички! Нека бъдем добри! ✨

Последна редакция: вт, 23 дек 2025, 07:46 от Fortuna Spirit

# 86
Е, тук наистина роднините са "надминали" себе си. Всичко останало в темата бледнее пред тази простотия. Как може да няма един човек със здрав разум, който да се сети, че на такъв свят ден не може да се разделя семейството. Глупост ли е, демонстрация ли е. Хайде, ако има един изкуфял, поне друг да каже, че не може така, грехота е.

# 87
  • София
Fortuna Spirit, ужас, тия хора са издълбали дъното брутално. Добре, че мъжът ти е на място.

# 88
Fortuna Spirit
Поздравления за теб и бившият ти мъж че поддържате толкова прекрасни взаимоотношения . Малко хора могат да си го позволят къде от злоба , къде от какво ще кажат роднините .

# 89
Какъв бивш мъж? Става въпрос за настоящия, чиито родители брат не харесват жена му понеже идва с 2 деца.

Общи условия

Активация на акаунт