VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 156
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 1 110
  • Paris
Ау, хитруша селска, със селския хитрец- голяма стратегия.
Криви сметки, обаче!!!

# 1 111
мммм, нещо голямо разминаване се получава...

с кое  Blush

Ами с това, че сама си гледала детето; че била от не знам колко време сама с детето в Сливен и т.н., и т.н.

ааа,да,
и разчитат на това,че не гледаме задълбочено  ooooh!

# 1 112
  • София
ъхъ

# 1 113
Криви сметки, обаче!!!

дано да си права Praynig

# 1 114
  • София
Криви сметки, обаче!!!

дано да си права Praynig

Ще е права, ще е права Simple Smile
Не сме чак толкова големи будали!!!

# 1 115
  "Това пък откъде го знаеш ? За диетата "от: WomanitKa

Самата Христина го каза в разговори поне 3 пъти досега а пък повода беше вчера Маги и каза че е отпрала Гъз а като е влезнала е била супер и тогава пак го каза че до  преди да влезе е била  3 месеца на диета !!!!!!!!!

# 1 116
ааа,да,
и разчитат на това,че не гледаме задълбочено  ooooh!

То може и да не се гледа задълбочено, ама се пише задълбочено във форума на бг-мамма.......
Нас май никой не може да ни сложи в сметките си, а?

GERBER приятно ми е да те засека отново тук  bouquet

# 1 117
  • София
GERBER приятно ми е да те засека отново тук  bouquet

Маме, аз за малко, че отивам да чета Simple Smile Малко остана Simple Smile

# 1 118
  • Бургас
Ами аз още в началото ви казах,че доста време се е подготвяла за влизането си във ВБ,ама никой не ми обърна внимание. Whistling и не е само диетата ...

# 1 119
Само да кажа как са истинските гласове за момента без шанс да я бутне от  ПЪРВОТО МЯСТО победителя в Вип Брадър е  Sick Христина
доста зад нея е Калин ,
 следван от Деси , Китайцето, Маги , Катето и Пишо

# 1 120
Малиий, тая Хриси е трета и в анкетата тук  Shocked

# 1 121
  • Mediterraneo
penasim, не откриваш топлата вода... Естествено, че всичко е режисирано и нагласено. Аз се изумявам, че има хора, които вярват в обратното...
А, че детето е с памперс и пие от шише... Това вече го казваш просто, за да не мълчиш. Детето е 2 или три месеца по- малко от моето. А моето си го гледам аз, въпреки че продължава да е с памперс и да пие от шише...
Ай вече укротете се. Че и с к`ви огромни букви си го изтипосала, не се излагай, плийз...

# 1 122
  • Стара Загора
Ей сега във форума на Вип Брадър четох, че Христина била казала, че когато е извън шоуто виждала дъщеря си в събота, понеже през седмицата детето било при нейните родители, а заради сватбата и влизането в шоуто била 3 месеца на диета.Верни ли са тези неща newsm78

# 1 123
  • София
Ей сега във форума на Вип Брадър четох, че Христина била казала, че когато е извън шоуто виждала дъщеря си в събота, понеже през седмицата детето било при нейните родители, а заради сватбата и влизането в шоуто била 3 месеца на диета.Верни ли са тези неща newsm78

Ми, май са верни Simple Smile

# 1 124
  • София
Ами аз още в началото ви казах,че доста време се е подготвяла за влизането си във ВБ,ама никой не ми обърна внимание. Whistling и не е само диетата ...

И кво друго, хахахаха?   Wink

Общи условия

Активация на акаунт