VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 620
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 225
И аз искам Христина да ги спечели,та да си гледа детето спокойно Grinning Не ,че след това няма да ги извикат и в "Сделка или не" за още парици,но защо не и от тук да вземе малко Wink

# 226
Добро утроооооуууу!
Айде на кафе, че не мога да отлепя очите.. morning

# 227
И аз искам Христина да ги спечели,та да си гледа детето спокойно Grinning Не ,че след това няма да ги извикат и в "Сделка или не" за още парици,но защо не и от тук да вземе малко Wink
"Бедната" Христина. Вие не разбрахте ли, че всичко около Здравко и Христина е договорка. За чий са й тия пари на нея точно?! За да не бачка по 12 часа зад бара?! И с тях пак ще бачка зад бара и не по 12, ами по 18 часа. Щото е плазмодий в ръцете на Здравко, щото я тъпче и я манипулира, както си иска. И дори да спечели, все едно Здравко и неговата "Велика конспирация" са спечелили.

# 228
Христина и Здравко са едно..нали са семейство. Ако спечели Христина много се повтарят..айде нема нужда. Според мен трябва да спечели Маги или Калин.
Абе що ми се струва, че претупаха финала. Или не съм разбрала, че щеше да свършва на 30ти април newsm78

# 229
"Бедната" Христина. Вие не разбрахте ли, че всичко около Здравко и Христина е договорка. За чий са й тия пари на нея точно?! За да не бачка по 12 часа зад бара?! И с тях пак ще бачка зад бара и не по 12, ами по 18 часа. Щото е плазмодий в ръцете на Здравко, щото я тъпче и я манипулира, както си иска. И дори да спечели, все едно Здравко и неговата "Велика конспирация" са спечелили.

така е!!!много точно го каза!!!!
айде стига с тоя здравко!!!!!!!!

# 230
  • Бургас
Честно казано нямам конкретен фаворит,но ми се иска да не спечели някоя от "звездите",защото доказаха,че са забравили ,че някога и те са били обикновени хора,преди да им се отвори парашута за звезди.Като са толкова велики сами да си ги спечелят парите.Визирам "заговорничките" - К.Евро,Маги и Десислава,макар,че последните две все пак са ми донякъде симпатични.

# 231
  • Варна
Само китайчето!  Laughing
Тъпо момче, добро сърце.

# 232
# 233
И на мен ми направи впечатление, че Катето като истеряса едва се сдържаше да не се изхили. Ясно е, че има хора със сценарий, а Венетка май нищо не знае, само се досеща и много я е яд, всячески се чуди как да разгадае какви са предварителните договорки. Азис трябваше да излезе точно в петък 13, нали е фаталист и как забрани на китайчето да ходи при Венетка, че щял да се издаде. Пък и КАтето малко или много си е от "кухнята" на предаването. На мен Калин най ми харесва, ама Бай Брадър нещо хич не му обръща внимание. Десито май не влиза в конфликти щото просто я мързи. А пък с тия 50 на 50 проценти са направо прозрачни.

# 234
Или КАлин или МАги.Вьпреки че ако спечели Калин сякаш да беше спечелил Виктор от ББ1-малко е безличен.
МАги ми харесва-да и тя е с коалицията,но някак си страничеше от интригите и разправите на Катето. Показа се бз грим,домакиня и човек с мнение на място.

# 235
ЕЕЕ Калин не е толкова безличен като Виктор чак!

# 236
Или КАлин или МАги.Вьпреки че ако спечели Калин сякаш да беше спечелил Виктор от ББ1-малко е безличен.
МАги ми харесва-да и тя е с коалицията,но някак си страничеше от интригите и разправите на Катето. Показа се бз грим,домакиня и човек с мнение на място.

така ее Peace Peace

# 237

Peace

# 238

??? Христина Няма нужда от пари и съжаление Каквото сам си направиш друг неможе и да иска"

1. Тя не иска да е сама с детето!!! Да го гледала спокойно
2. Иска да е със Здравко - е ожениха се без пари с 280 кристала на Сваровски и безплатна музика на живо !!
3. Тя никога няма да се махне от Здравко - обожава земята по която той ходи има и такива жени примирете се
4. Здравко има ен-броя хотели , парцели , яхта , ресторанти и строй апартаменти -
 така че ТЕ НЕ СА БЕДНИ и ТЯ НЯМА НУЖДА ОТ НАШИТЕ ПАРИ
Както казвате ще играят и тя и  Здравко после във Един срещу всички и в Сделка или не и от там двамата ще долеят в семейния бюджет така че айде моля Ви да не ги жалим!!

Вижте малката колко чифта обущета има !!! всички знаем колко струват чифт детски обувки и колко бързо умаляват!! нали ?!
не че им броя парите , ама ...
Христина НИКОГА няма да напусне Здравко !!!

# 239
??? Христина Няма нужда от пари и съжаление Каквото сам си направиш друг неможе и да иска"

1. Тя не иска да е сама с детето!!! Да го гледала спокойно
2. Иска да е със Здравко - е ожениха се без пари с 280 кристала на Сваровски и безплатна музика на живо !!
3. Тя никога няма да се махне от Здравко - обожава земята по която той ходи има и такива жени примирете се
4. Здравко има ен-броя хотели , парцели , яхта , ресторанти и строй апартаменти -
 така че ТЕ НЕ СА БЕДНИ и ТЯ НЯМА НУЖДА ОТ НАШИТЕ ПАРИ
Както казвате ще играят и тя и  Здравко после във Един срещу всички и в Сделка или не и от там двамата ще долеят в семейния бюджет така че айде моля Ви да не ги жалим!!

Вижте малката колко чифта обущета има !!! всички знаем колко струват чифт детски обувки и колко бързо умаляват!! нали ?!
не че им броя парите , ама ...
Христина НИКОГА няма да напусне Здравко !!!

Точно така е, айде стига сте я оплаквали тая Христина Stop

Общи условия

Активация на акаунт