VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 615
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 90
Веско и Тинка се разбраха като джентълмени. Тя му се извини,че го е нарекла барненски кавал, той прие

# 91
Много ме кефи Веско! Евала!

# 92
  • София
Тази Вена пък с това "цяла България е за теб Тишо" и после "Хриси Цяла България е за тебе"
 Изтърка се тази змийка hahaha hahaha hahaha

И така все натъртва на това, че била болна, като че ли е болна от нещо страшно.

# 93
Интересно утре вечер Крум Савов какви въпроси ще и забива , ТОй коментира по рано тази вечер , че никак не я харесва

# 94
  • Варна
венета е на всяка манджа мерудия

# 95
тая христина е луда бе

# 96
що е луда?

# 97
Много ме кефи Веско! Евала!

поне като катето е прям

# 98
  • София
тая христина е луда бе

Що, бе Simple Smile
Не, че не съм съгласна с теб, ама да чуя и твоето мнение Simple Smile

# 99
  • Germany
Абе, тя снощи е била на благотворителна сбирка. 1000лв за децата е дарила, как може да не я харесваш, начи Wink
                 Всъщност е подарила тениска, която впоследствие след наддаване е продадена за 1000 лева.

Да, прочетох днес за тази тениска. Похвално Peace Но, защо трябваше да го обеснява толкова подробно. Никито Кънчев я попита за едно, тя подробно обясни, как е събрала пари за дечицата. Толкова е мила и добра.

# 100
  • София
Тези от НОВА ТВ са луди, вместо да пуснат още от лайва заради рейтинга, те приключват предаването. ЛУДИ!!!

# 101
Аз "Горещо" вече няма да го гледам .Тъпотиите на Венета хич не ме интересуват.

# 102
Катето все така ме кефи, а Азо разказа игрите на Венета - бръкна й в здравето, че чак й го взе... Laughing Но на Веско коментарите най ми харесаха - беше крайно откровен и преценките му съвършено точни! Браво, Веско!

# 103
Много ми домъчня за Христина, като я слушах.

# 104
Вена има манталитет на стара мома. К'во дуднеше сега на Кънчев, докато се даваха подаръците на Мравко?!

Общи условия

Активация на акаунт