VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 599
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 180
Кръци: Това отговори Хриси на Маги:Аз Десислава я обвинявам за 1 единствено нещо, че се опита да ме издразни.
аааа hahaha ми то с  тоя развален телефон
сега схванах Blush

# 181
                 Покрай "Вип Брадър" и форума открих своята душа-близнак: Буболина, страхотна си  Heart Eyes! Искрени възхищения   bouquet!

Ако този гадняр не излезе, отивам пред къщата на Бигчо и почвам да крещя - ще взема и детето да не могат да ме изгонят, преди това ще се обадя на БТВ да дойдат да ме снимат и тогава Катето Евро ще немее пред речника ми!!! smile3515

# 182
Искам да спечели Калин, Маги или Деси  Peace  За цялото предаване не са ме подразнили с нищо  Peace
Ако трябва да кажа само един фаворит-това е Калин  newsm18  и гласувах за него в анкетата.
А Катето Евро ми падна в очите,тя си изложи най-много от участието си  ooooh!

# 183
Все ми е тая, кой ще е. За пореден път са седнали и си говорят празни приказки, за да си пишат актив.
Но, залагам че ще е "обикновен" човек - Китаеца 

п.п. Вземете заключете другата тема  Laughing

# 184
  • София
Дъртата зла пияница Катето Евро в понеделник първа вън при мангасарян Азис, да са цункат, да са гушкат, той да я закара на заведенийце да я почерпи и тя да си ходи доволна вкъщи!
Десислава е изключително просто и ограничено същество, което освен да се гримира и да мига на парцали, нищо друго не е умее.Маги ме плаши всеки път когато я видя,тази жена "толкова красива" както обяснява черното същество в белия костюм не знам какъв проблем има,но кожата й е като картофена нива и ме плаши.В началото на шоуто споделих с мои близки в Нова тв, че за мен е супер тъпо да вкараш цял приятелски кръг, какъвто е този на Азис, затова аз не бих гласувала нито за Десислава,нито за Магдалена, нито за абланската зла вещица Катето, нито за Китаеца, така че от оставащите евентуално Калин или Тишо!Семейството на Здравко пък въобще го изключвам от коментар!Бясна съм, защото си спомням през последните дни Еврото как обясняваше колко хубаво било,че се сдобрили с Венета и как се държа тази вечер когато Венета се намеси по повод нея! #2gunfire

# 185
  • в Tara
Калин!!!
единственият истински и откровен участник във ВБ.
веднъж не се включи в интрига.
'гласувам' за човещината!

# 186
  • СОФИЯ
В ДРУГАТА ТЕМА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ПИШАТ !!!

# 187
  • Стара Загора
аз направо се обърках с толкова теми,Копвам си въпросчето от старата тема Laughing (пък може някой да ми каже клюките и какво е станало тончо Laughing)
Аз пак изтървам информация Laughing
Нали уж Христина беше казала, че ако излезне Здравко, тръгва и тя, нямала място в шоуто и т.н.Тогава какво прави вътре? #Crazy

# 188
Само да не спечели злобарката Катя. Тази жена ми е ужасно противна, още не може да приеме критиките и бълва змии и гущери  Twisted Evil

# 189
  • ES
аз направо се обърках с толкова теми,Копвам си въпросчето от старата тема Laughing (пък може някой да ми каже клюките и какво е станало тончо Laughing)
Нали уж Христина беше казала, че ако излезне Здравко, тръгва и тя, нямала място в шоуто и т.н.Тогава какво прави вътре? #Crazy

Здравко и забранил да излиза

# 190
  • София
Ей, Катето наистина продължава да бучи Shocked...

# 191
  • Стара Загора
Искам да спечели Калин (ако не е той поне да е Маги Желязкова) Peace

# 192
# 193
  • Стара Загора

Laughing направо ще падна от смях rotfImao Надяват се на паричките хората Laughing Laughing Laughing

# 194
  • София

Laughing направо ще падна от смях rotfImao Надяват се на паричките хората Laughing Laughing Laughing
Дори и пожела третото място Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт