VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 665
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 195
  • Be realistic - plan for a miracle.
Е не мога да не съм за Калин просто Simple Smile

# 196
  • София
Тази вечер всички се изложиха (без Калин, разбира се). Толкова много се уплашиха, че хората не са ги харесали. Деси и Маги се уплашиха, че имиджа на Катето се проектира върху тях и сега са пълни мекотели. Дори предлагаха утре цял ден да не говорят. Мъка. Мъка.

# 197
  • Стара Загора
Ей това вече е върха.Аз и пожелавам последното Laughing

# 198
  • София
И аз съм за Калин. Харесва ми разумността в приказките му.
Не харесвам смеха му и това, че има леко мазен вид. Но като човек ме кефи.

Предлагам тема за следваща анкета: Кой ще бъде с най-нисък вот и ще си тръгне пръв в понеделник?

# 199
  • София
Малко репортажче от къщата:
Катето пак се обяснява дали е звезда или не. Хванала се е за думите на Венета от лайфа, ядосала й се е.
"Аз не съм звезда. Макар че съм си доста голяма звезда. Мило, аз от 80-та година не съм слязла от екрана". Според нея Венета е тая, която се самоизтъквала хиляда пъти, че била най-желаната жена.
Уж не й пука от мнението на другите, но не е спряла да мели по темата. Явно много се е засегнала и сега няма да миряса докато не очерни Венета.

Сега Катерина се обяснява, че нямала любовник. Признанието го направила заради Венета, за да й види "гадната, дребна душица". Била свикнала толкова с камери и микрофони, колкото никой друг от къщата и знаела какво да каже и какво не, защото не се страхувала.

Според Калин коментарът на Катето бил прекалено краен.
Маги я моли да прекратят темата. Зацикляли били.

И аз зациклих. Лека нощ Simple Smile

# 200
  • София
Калин.
Само той не се изложи в тая къща.

# 201
Искам да спечели Деси или Катето.
Хареса ми днес Катето,как и отговори на Венета,че си е злобичка.
Данов беше страхотен в изказванията си,Венетка си загуби граматиката.

# 202
  • Стара Загора
Какво е казал Данов Grinning ?

# 203
  • София
Катето продължава да бучи срещу Венета.
Вече и съквартирантите почнаха да я възпират, ама тя не възприема. Точно на бабичка изкуфяла ми прилича в момента.
Съжалявам, че  я видях в тази  светлина.
Мислех че за нея ще стискам палци накрая.

# 204
  • София
Катето продължава да бучи срещу Венета.
Вече и съквартирантите почнаха да я възпират, ама тя не възприема. Точно на бабичка изкуфяла ми прилича в момента.
Съжалявам, че  я видях в тази  светлина.
Мислех че за нея ще стискам палци накрая.

Съквартирантите я спират, защото ги е страх, че навън ги представят като "трио синхронно плюване" (както Винетка им каза, че са наречени). Те и се вързаха и сега искат да се дистанцират, а на Катето, браво, че не и пука какво мислят другите за нея и като не харесва Винетка продължава да не я харесва. Другите лицемерстват и се надяват да спечелят наградата като мили и добри. Сега и Деси ме раздразни, защото явно се прави на добра и се обръща натам накъдето духа вятъра.

# 205
С две думи каза за Тишо,че е умен и добър човек,но грешката която е направил е,че се е влюбил и оженил за Венета.
И изобщо коментарите за всички които даде,бяха много точни и на място. Peace

# 206
  • Стара Загора
С две думи каза за Тишо,че е умен и добър човек,но грешката която е направил е,че се е влюбил и оженил за Венета.
И изобщо коментарите за всички които даде,бяха много точни и на място. Peace
rotfImao  hahaha това ми хареса Joy Laughing
Благодаря за отговора  bouquet

# 207
Харесах изказването тази вечер на Венета. Гласувах за Христина и искам тя да спечели. Никой не иска да види добрите и качества, и всички я нападат.  Колко  много превъзхожда дори Катерина Евро. Колко достойно се държи. Това е моето мнение. Пожелавам и успех.

# 208
Катето е на 50 годинки, нормално, критическата я гони яко, а пък темата за Венета писва вече, нормално е другите да не им се занимава, един път не съм ги чула да говорят за мъже, кви са тез женки не ги знам  Grinning Grinning.
Катето е луда глава, утре друго ще приказва, ся просто яко е изтрещяла.

# 209
  • Шотландия
Калин!  Hug Peace

Общи условия

Активация на акаунт