VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 609
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 270
  • при Arctic Monkeys
за никого няма да гласувам, разбира се, но най-приемливо ще е да спечели Калин. ще си вложи парите в изкуство/музика, предполагам.

# 271
                   Колебая се между Десислава и Евро. Евро има най-голяма нужда от тях, пък и мисля, че ги заслужава. Иначе, може и Китаеца - няма заслуги, но е симпатяга.

# 272
  • София
Пък колко лошо впечетление ми направи чавето й Crossing Arms Бесня там, крещя...никво възпитание!

Къде пък го видя детето й, аз не помня да са го давали  newsm78

# 273
  • На погрешната планета
Записвам се и се връщам на зад да ви изчета ooooh!
В анкетата гласувах за Калин, още преди Випа си признах, че мноооого го харесвам Heart Eyes!

# 274

С две думи каза за Тишо,че е умен и добър човек,но грешката която е направил е,че се е влюбил и оженил за Венета.
И изобщо коментарите за всички които даде,бяха много точни и на място. Peace

Каза пречи му безкрайната любов към съпругата .
Да не искривяваме думите Simple Smile

# 275
  • София
Ето поредното театро на което се връзват хората.Както във втория ББ,където незнам защо трябваше да съжаляваме оня ревящ козел,че жена му била лоша.И после - каква изненада-пак заедно.Сега пък ще ревем за Риста,че мъжът и не бил цвете.Тоя филм вече сме го гледали,а и артистите не струват.
Христина е майка,а забравихте ли,че всички жени в къщата имат деца.Това,че не ни ги завират в очите не ги прави по-малко майки.
И стига с това "човек от народа".Написали са по-горе 1000 пъти,че Здравкови са далеч от "обикновените хора от народа".Имат си хотели,яхти,апартаменти - халал да им са.Но да престанат да се правят на многострадални Геновеви,че много дразнят.

# 276
[Каза пречи му безкрайната любов към съпругата .
Да не искривяваме думите Simple Smile

За да не ги изкривяваме наистина - каза БЕЗУМНАТА му любов.Има разлика, нали?

# 277
  • София
Ето поредното театро на което се връзват хората.Както във втория ББ,където незнам защо трябваше да съжаляваме оня ревящ козел,че жена му била лоша.И после - каква изненада-пак заедно.Сега пък ще ревем за Риста,че мъжът и не бил цвете.Тоя филм вече сме го гледали,а и артистите не струват.
Христина е майка,а забравихте ли,че всички жени в къщата имат деца.Това,че не ни ги завират в очите не ги прави по-малко майки.
И стига с това "човек от народа".Написали са по-горе 1000 пъти,че Здравкови са далеч от "обикновените хора от народа".Имат си хотели,яхти,апартаменти - халал да им са.Но да престанат да се правят на многострадални Геновеви,че много дразнят.

Напълно подкрепям това мнение newsm10

# 278
Пък колко лошо впечетление ми направи чавето й Crossing Arms Бесня там, крещя...никво възпитание!

Къде пък го видя детето й, аз не помня да са го давали  newsm78

На визитката й, дето я даваха, като влизаше в ВБ.

# 279
Мечо Пух,аз да ти кажа нещо-повечето не се връзват на драмата и-да,и така може-всеки има право на мнение-в днешно време има много разведени хора,деца израстнали без родител,ама някои го приемат по-лесно,други по-трудно-това много ли е трудно за разбиране?Аз например израстнах без майка и до сега ми е болна тема-и това ли е трудно да се разбере?А от къде някой знае какво изпитва Венета?Да не би да прониква в мисли?Може да е всякаква,но може наистина да и е болно-аз имам много отражения от липсата на майка ми-и в психическо отношение...Агресивна съм,лесно избухвам...абе май всички качества на Венета...А за Евро вече казах мнение.. SickБеше ми любимата актриса Tired

# 280
Точно щях да напиша като Лени, че играта не е да се дадат парите на този, който има нужда, на човек от народа или на звезда. Според мен наградата трябва да се даде на този, които я заслужава. Аз няма да гласувам, защото пускам смс само за благотворителност, пък и ако всичко е предрешено едва ли има смисъл. Това равенство между Здравко и Десислава ми се стори доста нереално. Ще се радвам, ако спечели Калин или Маги. Аз бих ги подредила така, защото това, което показаха е:
1. Калин -  много уравновесен, човек със собствено мнение, неконфликтна личност, възпитан, интелигентен, може да се каже и забавен. Не се изложи нито веднъж.
2. Маги - сдържана, морална, възпитана, скромна. Хареса ми как се представи като цяло.
3. Деси - много позитивен човек, без нея и Азис щеше да е много скучно. Изключителна певица, чаровна, магнетична, чувствителна и мисля, че беше естествена.
4. Китаеца - не се изложи нито веднъж. Не успях да разбера обаче отношенията му с Азис дали са театър и ако са, значи играе невероятно, за което само поздравления, хареса ми.
5. Христина - безнадежно влюбена в неподходящ човек. Едва ли е със Здравко, заради парите. Беше ми мъчно за нея, защото мисля, че никоя себеуважаваща жена не би стояла при такъв мъж. Ако спечели тя - печели Здравко.
6. Тихомир - не мога да кажа нищо за него, безличен и несимпатичен ми е.
7. Катето Евро - отначало мислех, че има много голям шанс да спечели, нооо в последствие много се изложи. Разочарова ме повече от Венета. Направи много грозни изказвания за Христина. Не ми допада поведението и на мъжкарана. Имам възрастни приятелки с младежки дух, който са доста по-забавни и без да се излагат са душата на компанията. Катето с нейната звездомания мнооого се изложи, да не кажа, че ми падна в очите.
Нормално е когато толкова различни характери са изолирани на едно място да има конфликти. Всички са на едно място при едни условия - едни изтрещяват, други - не. Не е лошо да си кажеш мението, когато нещо в някои те дразни и не е задължително да го кажеш винаги директно на човека, особено ако от това може да стане конфликт. Грозно е да обиждаш или да сплетничиш зад гърба на хората верни или неверни неща, още повече ако си публична личност на публично място.
В крайна сметка: нека най-добрия да спечели, въпреки, че малко се съмнявам, като се има предвид предишните ББ (изключвайки Коцето)!

# 281
АЗ СЪМ ЗА КАЛИНКО!!!
№1 №1 №1 newsm44 smile3501 newsm68 smile3501 smile3501 smile3501 balloon thumbsup

# 282
  • Въпрос на гледна точка...
Не бих гласувала за никой Naughty
Абстрахирам се дори от хората, които са в къщата и визирам тъй наречения ВИП БРАДЪР като цяло.
Значи БИГ БРАДЪР, който е за простосмъртни първо е със значително по-голяма продължителност и второ има мисии.
 А тия ,богоизбраните Sick какво.....ще ги гледаме в продължение на месец как плюскат, наливат се и  интриганстват....,а?
На сценаристите нещо им куца май мисля аз ooooh!

# 283
За имуществото на Здравко ще кажа само "да е жив и здрав баща му още дълги години". Здравко е абсолютна чайка в това отношение, но парите са много, не може да се отрече.

# 284
Абе, и аз искам малко във ВИП Брадъра.. така де.. на санаториум.. да си почина малко...

Общи условия

Активация на акаунт