VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 477
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 450
Тишо към Катка: Кате, ама ти си същата злоба като нея! Heart Eyes
като благоверната му демек!

# 451
ааааааааааааааааАААААААА НЕ    ТАя КАта спирка няма.
Здравко да и го бил казал не по телевизора, ама трябваше вярно един бой да и дръпне па нека го изгонят.
Маги се усети, че покрай нея и те го намазаха с лошия.
Е, не все повече съм за Христина-дори Калин искаше да си излезе със Здравко (на него пък какво му пречи)
Май звездичките се усетиха, че са заплашени от простосмъртните.
Искам да им пуснат в пощата новината за Слави-искам да видя реакцията на Ката (как ли ще се изкаже по негов адрес)
Нека им кажат за да знаят, че всички сме хора и не бива да се дърляме за дребни неща, а още по-малко за пари.
Потресена съм от момента в който гледах интервюто със Слави-сърцето ме боли за мъката му , гърлото ми се свива само като си помисля.

# 452
Катето е цветенце пред Венетка, въобще не ми се струва крайна - харесвам си я! Crossing Arms

И аз! Сладурана, макар и сприхава, макар и да излиза извън кожата си... Голям проблем, че нарекла някаква си мома "селянка", при това напълно заслужено... На мен обаче ми е по-странно защо всички скокнаха като жилнати - лично ли го приехте, какво... Пък разчепкване на географския и негеографския подтекст на репликата... Няколко човека по-напред обясниха изчерпателно за какво иде реч, препоръчвам да си го запомнят, че нищо чудно пак някой недоразбрал да пита... Но наистина съм учудена как заради една реплика (която по мое мнение си беше съвсем резонна) се обърнаха настроенията на 180 градуса... Rolling Eyes

# 453
   Съжалявам ама ми звучи точно с геогравска насоченост.
                  Каква пък е тази  newsm78?
Една шарена , писана ама все още не яхнала метлата ... Misc Ghost
                От отговора ти допускам, че не си ме разбрала: за геограВската насоченост се бях зачудила... Съжалявам за евентуалното недоразумение.

Мечо Пух-ще ти кажа само това.... ooooh! ooooh! ooooh!Много знаеш,много разбираш,нямам думи  Crossing Arms
                Аз пък нищо не разбрах, дай ми жокер на лични, ако не те мързи?

# 454
Е що за нас може, ама за Катето не може? То не бяха обиди, квалификации ... кучки, злобарки, гаднярки, тъпанарки... край нямат  ooooh!
ОБаче понеже тя си позволи да ни покаже как всички се държим в състояние на афект, сега ви е черна.

# 455
  • София
Тишо към Катка: Кате, ама ти си същата злоба като нея! Heart Eyes
като благоверната му демек!

Да, и мен това ме учуди, и то доста. Той направи си даде определение за жена си.

# 456
  • София
 hahaha Това  " и ти си същата" беше много смешно. Тишо май добре си познава жената. Grinning

# 457
  • София

Вси4ко е заради парите .. и Христина искаше да излезне заради наградата , а не заради детето семейството и т.н. алчна злобна кучка.  #2gunfire #Cussing out

Нещо не мога да разбера - да влезне или да излезне?

# 458
  • при Arctic Monkeys
Катето е цветенце пред Венетка, въобще не ми се струва крайна - харесвам си я! Crossing Arms

И аз! Сладурана, макар и сприхава, макар и да излиза извън кожата си... Голям проблем, че нарекла някаква си мома "селянка", при това напълно заслужено... На мен обаче ми е по-странно защо всички скокнаха като жилнати - лично ли го приехте, какво... Пък разчепкване на географския и негеографския подтекст на репликата... Няколко човека по-напред обясниха изчерпателно за какво иде реч, препоръчвам да си го запомнят, че нищо чудно пак някой недоразбрал да пита... Но наистина съм учудена как заради една реплика (която по мое мнение си беше съвсем резонна) се обърнаха настроенията на 180 градуса... Rolling Eyes
въобще не става въпрос само за една реплика. ти не си гледала до сега ли, какво...

# 459

Защото така сме устроени, като го чуеш от друг и скачаш фалшиво да се възмущаваш  Simple Smile
Иначе за толкова теми за БВ, малко ли обиди се изписаха. Ама това уж е различно, щото не го казваш в очите  Laughing

# 460
  • София
Искам да питам:
Някой знае ли фирмата която шие на Маги потурите, беше я споменала няколко пъти, но аз както винаги не чух - трябва ми слухов апарат. Confused
Или ако сте виждали такива потури някъде, имам предвид тези от трико като анцунг.
Продължавам да повтарям, че Катето съвсем заслужено обиди и Винетка и Ристе! Crossing Arms

# 461
  • София
Аз не приемам цинизмите на Катя и абсолютно никой няма право да обижда. В някой държави след подобни обиди лесно би могъл да осъдиш човека изрекъл ги.
За мен тази жена е болна. Ако си беше взимала хапчетата редовно нямаше да изперка така, ако изобщо не е взимала, е време е да отиде на лекар.

# 462
  • София
Нимфетка, Буболина и аз я харесвам Катето. С всичките и кусури даже ми стана по- симпатична след снощи, защото не се уплаши, че няма да спечели и си продължи да си бъде естествена. Хората, според мен, се обидиха, защото в България е забранено да кажеш, че си нещо повече от другите. А тя е повече от Ристе дори не заради известността, а защото знае коя и стои зад това. Все пак мита, за това че всички сме равни е малко демоде. Нека и Ристе, и онези, които се обиждат да направят нещо и да са повече от себе си и от другите било в професията или в нещо друго, което им е важно.

# 463
  • София
Аз не приемам цинизмите на Катя и абсолютно никой няма право да обижда. В някой държави след подобни обиди лесно би могъл да осъдиш човека изрекъл ги.
За мен тази жена е болна. Ако си беше взимала хапчетата редовно нямаше да изперка така, ако изобщо не е взимала, е време е да отиде на лекар.

За какво да го осъдиш, че не разбрах - за истината няма осъдени, тя не е излъгала, Ристе си е селянка, Винетка е куха лейка! Crossing Arms

# 464
  • Germany
Аз пък не гледам предаванията по Нова, а само в нета. Не съм си променяла мнението за Катето Евро, каквото ми е било в началото такова е сега. Всъщност не съм я оглеждала кой знае колко. За мен това си е шоу и приятен ми е този, който ме забавлява най-много. Вярно Катето изтрещява понякога, но това май и в живота се случва почти на всеки Wink Не виждам, защо толкова задълбавате, кой какво е казал, какъв бил по характер и т.н....нали не са ви в къщата...гледайте така по-повърхностно на нещата Peace

Общи условия

Активация на акаунт