VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 506
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 435
  • София
наистина ли христина е казала така на детето за баща му и дино!знаете ли колко страшно и гадно е това на тази възраст ,когато вярваш в разни страхотии,може да го психяса!  #2gunfire

# 436
Какви външни лица?!?!? Кажете нещо пове4е дееееееее- аз не мога да гледам Confused

# 437
наистина ли христина е казала така на детето за баща му и дино!з

мдам, аз го чух.

# 438
  • Варна
Какви външни лица?!?!? Кажете нещо пове4е дееееееее- аз не мога да гледам Confused
имат мисия "Караоке" и са им вкарали Коцето с оркестъра и всеки трябва да познае песента, която пее един аматьор. Всички познаха песните и мисията им е успешна. В момента Деси и Коцето пеят "Не казвай, любе, лека нощ". Направо ще се разплача. Деси я пее страхотно

# 439
имат мисия "Караоке" и са им вкарали Коцето с оркестъра и всеки трябва да познае песента, която пее един аматьор. Всички познаха песните и мисията им е успешна. В момента Деси и Коцето пеят "Не казвай, любе, лека нощ". Направо ще се разплача. Деси я пее страхотно
Благодаря ти  bouquet

# 440
  • София

Крум Савов ще води, а Венета ще бъде гост  Mr. Green
ама тва сериозно ли? Ако е така значи нарцисизмът на Венчето е излязъл извън всички граници!!!! #Crazy
[/quote]не,просто иска да отговаря,защото я обвиниха,че само рови за другите,а крие факти за нея Peace

# 441
  • Варна

Крум Савов ще води, а Венета ще бъде гост  Mr. Green
ама тва сериозно ли? Ако е така значи нарцисизмът на Венчето е излязъл извън всички граници!!!! #Crazy
не,просто иска да отговаря,защото я обвиниха,че само рови за другите,а крие факти за нея Peace
[/quote]
нееее, просто никой не се е съгласил да и гостува в предаването, единствено крум се е съгласил и то не като гост, а като водещ  Wink
velmar, моля   bouquet

# 442

Виж по принцип не се засягам от хора чието мнение не ме интересува.
НЕ СЪМ  ЯДОСАНА ЗАЩОТО НЯКОЙ Е КАЗАЛ СЕЛЯНИН на човек понеже видиш ли не си е хвърлил КАПА-та като е видял евро на живо. Ядосвам се че една актриса една "изтъкната" българка си позволи да нарече някой така. Че не се спря ами и намеси имена на градове и детето  ... После и Тихомир и беше селянин и Венета куха лейка и т.н. и приятлите й бяха мизерници и нещастници само ТЯ ВЕЛИКАТА е безгрешна и богопомазана. ГРОЗНА МИ Е , ЗЛОБНА Ми е даже пове4е от ВЕНЕТА бълва змии и гущери а на ВЕНЕТА все пак това и е професия  Mr. Green истъпленията в къщата можем да ги приемем като професионлно изкривяване а Катя ? Как да я оправдая нея ?

# 443
Не разбирам с каква цел ще удължават Брадъра (ако го направят, де) - искат да се избият вътре ли? Защото ако ги оставят до петък ми се струва, че ще има физически разпри Crazy
Искам да спечели Маги или Деси - те са ми фаворитите. Ако не, и Калин става.

# 444
Офф Гледам я тая па4а ... и все по отвратителна ми става.
Няма да гледам един филм с нея пове4е  Crossing Arms Направо отврат ...
Вси4ко е заради парите .. и Христина искаше да излезне заради наградата , а не заради детето семейството и т.н. алчна злобна кучка.  #2gunfire #Cussing out

# 445
  • София
Катето е цветенце пред Венетка, въобще не ми се струва крайна - харесвам си я! Crossing Arms

# 446
Магарешки бодил ... Ама дърт  Whistling

# 447
  • при Arctic Monkeys
Каката яко я тресе нервата, обаче. утре ще гледаме изстъпления. Маги и Деса нещо взеха да бият отбой, уж приятелки й бяха. ама то, всяко нещо си има граници.

# 448
Катето ненормална...Венета поне може и да замъчли понякога, а таз само помия бълва все едно е обладана от зли сили #Crazy

# 449
  • при Arctic Monkeys
не може човек с претенции за широкоскроеност, вип, мип и т.н. неща, да се държи по този начин. малко над нещата, малко ирония, малко бъзик, нали сме с претенции за интелект голям? и на годините не й ходи на Еврото...

Общи условия

Активация на акаунт