VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 497
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 420
Какво стана с продължаването на ВП до другия петък?
                Казвайте, да знам дали да взимам карта  ooooh!.

Съжалявам ама ми звучи точно с геогравска насоченост.
                  Каква пък е тази  newsm78?

# 421

ГЕРБЕР, индиректно мога да ти кажа, че ще има, тоест, видях и чух някои неща, които ме навеждат на тази мисъл.
едното е един разговор м/у деси и катя, в който катя каза, да разопакова багажа, а деси вкара една поза, че в понеделник пак ще го събира,
после си размениха знаци. десислава знаците ги прави много видно

второто е молбата на катя за цигари, и после обясни на маги, че трябва да им дадат още, защото техните са уговорени до утре. ББ казал, че няма проблем.

третото е, че катя каза, че пак трябва да пере за съжаление( или нещо такова), и че им свършва праха за пране и вениш-а.

и четвърото е, че купих карта за следващата седмица ...

# 422
  • София
Мерси, Lennie Simple Smile

# 423
                Казвайте, да знам дали да взимам карта  ooooh!.

Съжалявам ама ми звучи точно с геогравска насоченост.
                  Каква пък е тази  newsm78?

Една шарена , писана ама все още не яхнала метлата ... Misc Ghost

# 424

ще има

току що се издадоха!

днес ходят на психологическа консултация с някаква жена в изповедалнята. защо ще го правят, ако вдругиден излизат?

катя каза " МИСЛЕХ, че няма нужда, ама сега днеска с това оставане няма как!"
ББ веднага включи и каза , че тези разговори за психоложката са конфиденциални!!!

# 425
  • София
Womanitka,Катя каза Приморско,но също и каза към кого е насочено това изказване.Не помня да се изказвала по принцип.

# 426
  • София
Тези хора май ще имат сериозни проблеми след като излезнат. Вече започвам да се притеснявам. Как така здухват не ми е ясно?! Да имаше други фактори, разбирам, ама....

# 427
Мечо Пух-ще ти кажа само това.... ooooh! ooooh! ooooh!Много знаеш,много разбираш,нямам думи  Crossing Arms
Колкото до Катето-и аз чух ,че каза Приморско за село...Пък какво е мислила-еми,пак се намират хора тук  да четат мисли....момичета,дето сте от провинцията,няма ли да се намесите да кажете какво сте разбрали от думите на Катето,да не би само аз и WomanitKa да сме в грешка newsm78Аз си знам че съм тъпа,ама станахме 2-дали ще станем повече?Толкова съжалявам че не съм учила психология да разбирам задните редове... CryАз колкото съм глупава(срам ме е) Embarassed...разбрах че тя е ВИП,тя е актриса...тя си има един живот...а другите друг живот...май да пасат овцете newsm78А това да живееш с незнам колко души под един покрив и да риташ кофите,да викаш,да псуваш....дали е по-малко селяндурско?Яд ме е -беше ми любимата актриса-вече не е Stop

Последна редакция: сб, 21 апр 2007, 19:45 от афродита

# 428
По повод Здравко и защитника му миналата година За Крум Публиката го освирка, но всички знаем крайният резултата. Сега също защитава Мравко: "Ако вие бъдете 15 дена денонощно с жена си ...." - ала бала таратанци. Абсолютен мухльо.

А Румен му отговори и какво като е 15 дена денонощно с жена си в къщата , като отиде на почивка не е ли пак 15 дена с жена си ?
 Peace

# 429
Днес ББ ги привиква 1по1 за да ги договаря да останат с/у некой лев до петък !!!
май ще стане  #Crazy

пак ще   изостане работата ма........... му !

# 430
  • Варна
хахах, ако здравко трябвало да измисли прякор на Деси, то той щял да бъде "бомбата"  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy - представете си Христина как реагира

# 431
ми на е честно ББ даде на Здравкови да си вкарат детето и
сега и Кате и Маги изтрещеха #2gunfire

# 432
  • Варна
хора, къде сте бе

# 433
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/

Гледаме ВБ Mr. Green

# 434
  • Варна
добре, че са им вкарали малко външни лица, че се бяха сдухали горките вече