VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 322
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 750
ДесиСлава  Peace Peace Peace
супер сладка и естествена е

# 751
  • Пловдив
Искам да попитам само мен ли ме дразни, че повечето не четат? Значи появява се някой, който не е влизал един ден и задава според мен най-тъпанарски въпрос "кого изгониха?", "кого номинираха?", "какво стана снощи?", "Кой беше гост на Венета?" . Защо не си направи труда да погледне малко назад и да види че по този въпрос са изписани поне 5 страници. Ами вече направо като видя нещо подобно и ме хваща нервата  #2gunfire

# 752
Цитат
Ама чакай малко, сестра й не я плюе!!!!! Просто в разговори през годините е казвала "сестра ми ще идва в други ден" (примерно), "сестра ми беше събота и неделя тук"....., разбираш ли, не скачай веднага че сестра й се опитва да очерни мила ни венета

Добре де, разбрахме, че сестрата е добронамерена. Ти защо тогава каза, че Венета се е възползвала от баща си.
Не се заяждам ,просто искам да си изясня за себе си, а сигурно ще е интересно и за другите четящи.
Значи по-напред в постовете си, ти каза, Венета се е възползвала от връзките и парите на баща си.
Аз попитах ти видяла ли си, била ли си свидетел на тяхни финансови отношения.
После каза, че сестра и не я плюе, просто споменава, че е идвала-значи  и от нея не си разбрала, че е използвала баща си. На какво се базира това твое твърдение?
Не съм чела 168 часа може би там бащата казва разни неща.
дайте повече инфо за това какво е казал бащата.
Искам да ме разберете правилно-Аз харесвам Венета , но не искам да плюя по баща и , сестра и и другите и близки.Със сигурност в раздялата на родителите и имат вина и двамата(но на нея и представено по друг начин и тя се е озлобила към баща си).
Може би и тя не знае цялятя истина......

# 753
Искам да попитам само мен ли ме дразни, че повечето не четат? Значи появява се някой, който не е влизал един ден и задава според мен най-тъпанарски въпрос "кого изгониха?", "кого номинираха?", "какво стана снощи?", "Кой беше гост на Венета?" . Защо не си направи труда да погледне малко назад и да види че по този въпрос са изписани поне 5 страници. Ами вече направо като видя нещо подобно и ме хваща нервата  #2gunfire

Аз съм една от тези,които питат по този начин...Защото вярно не всеки ден ми остава време за коментарите тук... А коментарите във форума не мога да ги заменя за никои други! Та питам за да вляза в час и то пречупено през призмата на форумките,защото са близо до реалността. А и колкото и да е нескромно, но мисля,че имам право на това, защото понякога и аз съм информирала другите какво става в Къщата, съм давала и подробни репортажи от мястото на събитието. А и да си призная не винаги в това,което съм пропуснала, е само това,което ме интересува. Често пъти има лични взаимотношения между мамите по повод реплика и т.н.
Ама щом казвате - ще се срамувам! Embarassed

# 754
Това са глупости, почва доктор Хаус по нова, как ще има още една седмица? Naughty

той почва , ама от 22.30 часа, така,че спокойно магат да си правят ВИП до този час.
А аз как чакам Хаус не е истина-страшен доктор дай Боже повече такива.

# 755
извадки от коментари на
Ива Николова:
Не зная дали тоя Тишо е скрита "лимонка", но е явен средностатистически български мъжльо - дебел, плешив, мързелив и със свадлива жена. Просто е едно безличие. Все пак нещо го отличава от средната статистика, но и то не е в негова полза - намери си жена по телевизията. Това е все едно да си купиш котка в чувал, защото там всяка жена е шпаклована, вапцана и фризирана. Обаче като свалиш тези атрибути - озъбено свирепо куче. А неговата имаше доста опърпан вид дори в Къщата, където знае, че има камери. Тишо сигурно е виждал и Анджелина Джоли по телевизията, ама се ожени за Венета. Едва ли го е направил, защото я харесва повече от Джоли. Просто той не е Брад Пит. Това му е мащабът на момчето. Напрягам се да се сетя: "Абе, какъв беше тоя Тишо?" И само за едно се сещам - мъжът на оная интригантка, която от злоба си е изяла устните, та се налага да си ги рисува. Горкичкият! Както се казва, никой не може да ти причини това, което си причиняваш сам.
Дим Дуков:
И аз не мисля, че Тишо е мъж под чехъл. По-скоро е непукист. Венета се опитва да го командори нещо, но на него не му дреме и не му обръща внимание. За една такава властна жена като нея, това не е много добре. Зрителите обичат силните фигури. Те не харесват хора, които седят и се спотайват, той не показва някакъв ярък характер

# 756
Руслана Попова:
Венета не може да оправдава излизането си с феновете на поп-фолка. Това е израз на една тотална простотия и липса на демократизъм и какво ли още не. На българина му дай да се разделя на сини и червени. На чалга фенове и интелектуалци. Няма какво да се делим на чалгадажии и нечалгаджии. Това е нещо, което цял един народ харесва. Венета просто си подритва трудовата книжка. Изобщо - толкова нискоинтелигентна жена, че нямам думи! Ние разбрахме, че не харесва чалга. Но не разбрахме какво всъщност харесва. Какво е прочела? Какво обича? Тя сама си призна, че предаването й е с най-висок рейтинг, когато кани чалга певци. А в същото време ти ги плюеш и се възмущаваш от чалгата. Това е проява на толкова нисък интелект и толкова зле скроена комерсиалност. Венета хем е комерсиална, хем не си знае интереса. След като искаш да имаш имиджово предаване, покани тогава Лили Иванова например. Да кани само такива певци. Но дали тогава ще ти е най-гледано предаването? Венета сама призна, че ако няма скандал в "Горещо", аудиторията й е по-малка. Тя непрекъснато им се възмущаваше в Къщата, че те пеят. Но имаше поговорка, че който пее, зло не мисли. Смехът нали е здраве. А тя веднъж не се засмя от сърце. Венета затова е болна и гърчава, и толкова бяла. Не можах да повярвам, когато един френски футболист каза пред Крум Савов, че гледа "VIP Брадър" и с нетърпение чака да излезе тази змия Венета. Той като един французин я нарече змия, а представете си българите колко не я харесват

# 757
Ива Николова:
Венета е също като комунистическата система - все някой друг й е виновен, все някой я е обидил, все някой е направил заговор да й навреди, все някой рие под краката й. А истината е, че тя се закопа сама. Точно на принципа на Збигнев Бжежински: "Оставете комунизма на себе си и той сам ще се разруши." Тя се саморазруши, защото живее в Матрицата - в паралелната реалност. Мисли, че хората не ядат и не пият, само за да гледат нейното предаване. Смята се за най-красивата. Има се дори за умна, което вече си е жива диагноза. Няма умна жена и изобщо умен човек, който да е вторачен в пъпа си. Умният човек е вторачен в света наоколо, за да трупа още ум. А тя мрази света наоколо, защото той я конкурира и отрича нейното самовъзвеличаване. Хората имат безпогрешни сетива за това и подсъзнателно чувство за самозащите и винаги отхвърлят такива хора, защото всяка маниакално настроена личност, дори и толкова нищожна като Венета, е заплаха. Тук нямаше сблъсък на чалга и интелект, защото Венета не е представител на втората категория. И ако трябва да говорим за чалга, тя е чалгата в журналистиката, така че няма право да напада певците от този жанр. Просто хората избраха артистизма, сексапила, предизвикателността, таланта срещу безсилната злоба и единствения аргумент за твоята ценност: "Аз водя предаване". Голям праз! Ами като престанеш да го води, коя си ти, драга ми Венето?

# 758
Руслана Попова:
Деси Слава дори и като поп фолк певица се държи естествено. Тя е едно добро същество. Не мисли лошото на никой. Опитва се да се забавлява, но й дойдоха в повече злобата и одумванията. Дори и да не беше певица, щеше да е тъпо една жена, която е красива да не се държи предизвикателно. Господ й е дал дарба, изглежда добре. Е, как да не е предизвикателна? Какво да направи Деси? Да се полее със сярна киселина ли? Ако беше адвокатка, да не би да нямаше да носи такива деколтета?
Иван Станчев:
Самата Деси е една красива и предизвикателна жена. И дори няма нужда да се държи като такава, защото тя е. И въобще не й се налага да се преструва. Деси именно затова не е станала адвокатка, например. На сцената на поп фолка тя е намерила себе си и всичко, което показва в момента й отива. Тя вярва, че превъзхожда другите - с хубавия си глас, с перфектното си тяло. И то с основание. Къщата е една перфектна среда за нея. Там може да покаже всичко, което притежава.

# 759

страхотни коментари! от къде са? кои са Ива николова и руслана попова?

# 760
  • Paris
Това с а големите усти предишния Биг брадър.
И на мен ми  допадат техните мнения Peace

# 761
Само аз ли смятам постъпката и думите на Катето за нормални?!?!?!
защо се вадят от контекст? естествено , че катето ше се пали!!!
Онази Христина засегна жестоко Десислава! Само защото тъпият Здравко я зяпа. Ами не е виновна Деси, че е секси. била танцувала тралала. И тъпоумната Христина, чиято единствена ценност е скапания селски бек Здравко, започна да плюе против Дес-как ходила по цици и задник!
Еми не е нормална. и аз да бях щях да кипна. много ми е гнусна и мазна тъпата Христина и много мразя такива жени!!!! Лепнала се за селския бек с пари , захапала го като булдог и не пуска, всички виждат, че Здравко не я обича. Тя ако има смелостта ще види и тя и няма да обижда наляво надясно жените, дет хващат око.

За простокола-мразя чалгата, Десислава намирам лично аз за Грозновата! а христина визуално ми е стройна и с хубаво лице. Но душевните качества и липсата на такива...драстичнои променят пейзажа.

срамота е да не спечели катето, щом азиз си тръгна. тя е колоритна личност, истиснска известност Калин аз за пръв път го виждам!
Десислава е много одбричка, макар и глуповата, но е щедра душа!
тъпата селянка христина да си ходи в приморско да си захапва Здравко!
Тя Христина остана само заради ДесиСлава!!! - за да не сваляла здравко!! това ако не е селяндурщина не знам кое е. баси гнусна ми е. и вие седнахте и оплюхтре катето.

Също и Венета с нейната "Аз съм семейна жена" и нонстоп го повтаря. много мразя такива дребни селски женици, които се вживяват в статуса си. хехе еми то и това е променлива величина. всяка жена ис пазела била мъжа?!?! и плюе десислава, че била правила мръсно на хриси развявала прашки и тн и как тя карто "Съпруга "разбирала христина. ДесиСлава не я ебе за здравко по никакъв начин бе патко.
тъпите селянки Венета и Христина да се очовечат леко.

# 762
  • София-в сърцата на моите деца
Голямата Уста!

# 763
  • Варна
Не знам от къде са коментарите.Но Ива Николова и Руслана Попова са зли езици от "Голямата уста".Ива Николова е журналист от в-к "Политика".Руслана Попова е бивша спортистка.Много устата.В "Голямата уста" никой не може да я надприказва.В момента не знам с какво се занимава.

# 764
  • София
Това са глупости, почва доктор Хаус по нова, как ще има още една седмица? Naughty

той почва , ама от 22.30 часа, така,че спокойно магат да си правят ВИП до този час.
А аз как чакам Хаус не е истина-страшен доктор дай Боже повече такива.
Много си го обичам, дай Боже наистина повече такива лекари Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт