VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 323
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 735
Калин(макар, че си пада малко малко п***а) или Тишо. Другите са ми малко превзети и мога спокойно да ги пратя да го духат. Mr. Green

# 736
  • ЯМБОЛ
         Тия ще стоят до петък....съвсем да си и да ни втръснат!Аман...

# 737
  • София

Сериозно ли???
Със сигурност ли удължават края на ВП???

# 738
Ако стоят до петък няма да е лошо да има лайф  утре дяа изгонят 1 (остават 6)

в сряда и четвъртък по един и на финал да отидат 4 има.
Иначе за какво им е да седят до петък всички.
утре който е събрал най-малко положителен вот да си отива............

# 739
Аз мисля, че утре ще излязат 3-ма: Тишо, Китайчето и Христина. И ще обяват, че вотът за Деси, Катето, Маги и Калин е еднакъв или пък няма 1 % разлика, и заради това извънредно ще оставят линиите отворени до петък.  Thinking

# 740
Като всички се дразните защо сте я зяпнали сега  Twisted Evil
Ами на мен ми са интересни такива хора как си самовнушават че те винаги са прави,а другите нещо не са у ред.
Иначе аз мисля че Венета е искала да направи нещо като шоу в къщата,да е много интересна,а също да изкара на всеки кирливите ризи,да може да чуе зрителя и да се възмути от звездите и накрая само нея да харесват.
Излезнаха й обаче криви сметките.То се иска малко хитрост и да ти сече .

# 741

Сериозно ли???

gerber, вчера ти пуснах още един постинг , че се издадоха , т.е катя се издаде и веднага ББ ги сряза да спрат да говорят.
ще има продължение, 99.9% съм сигурна.

# 742
  • София

Сериозно ли???

gerber, вчера ти пуснах още един постинг , че се издадоха , т.е катя се издаде и веднага ББ ги сряза да спрат да говорят.

Да, ясно,но  не разбрах дали със сигурност го продължават Simple Smile ГРешката е в моя телевизор Simple Smile

# 743

Сериозно ли???

Да, ясно,но  не разбрах дали със сигурност го продължават Simple Smile ГРешката е в моя телевизор Simple Smile

е те едва ли ще го обявят официално, след като трябва до утре народеца да пуска смс-и.
утре ще се направят на изненадани и ще има още 1 седмица ooooh!

# 744
Сериозно ли , аз вече се настроих до утре да ги гледам и край. Но наистина, още 4 дни смси , кой им ги дава.

То сигурно хората не пускат много вече.

# 745
  • Варна
Цитат

Познавам природената й сестра, Венета му ходи на гости. Защо да се появява да опровергава, тя все пак му е дъщеря, едва ли сам родителя ще се обърне срещу детео си да го смаже в публичното пространство. Щом е решила, така говори

Ааааааааааааа познаваш сестра и , и си чувала това, което е удобно на сестра и да говори за нея.
Не бих казала, че ще смаже детето си, но може да се появи и да се срещнат да се изяснят.

Ама чакай малко, сестра й не я плюе!!!!! Просто в разговори през годините е казвала "сестра ми ще идва в други ден" (примерно), "сестра ми беше събота и неделя тук"....., разбираш ли, не скачай веднага че сестра й се опитва да очерни мила ни венета
Предполагам , че сестра и е имала в предвид другата си сестра от страна на майка си т.е. природената сестра на Венета  си има сестра и от страна на майка си(ама ,че го обясних ooooh!)

# 746
  • Sf
След изцепката си Катето тотално изгуби и гласове и смс-и!

ДесиСлава я знаем колко срамливо девойче ще дойде и колко ги бърка Милано и Дилмано! Не ми се гласува, само за да си разходи гримовете по пътеката после...

Тишо беше в друго издание на шоуто и това включване отново, както и на Здравко и фемили ми дойде в повече... Поне за едно беше права Катето - направиха им на Здравкови и безплатна сватба, после като че ли си направиха устата за кръщене или сигурно им го и направиха, не следях шоуто, но остава и ВИП да спечелят и вече наистина ще побългарят предаването... А като си помисля, че съм му се возила на яхтата му. Пу-у-у...

Калин - мда. Харесва ми като визия, като присъствие, като отсъствие  Wink И като положение в нашето светско общество Simple Smile Няма изцепки и се помни все с хубаво Simple Smile

Китаеца - мне. Визия, присъствие и отсъствие - почти същите, но положението в обществото го започна по неприемлив за повечето хора.

Маги - да. Умна и хубава жена. Жените трябва да се подкрепяме. Поне веднъж трябва жена да вземе титлата на победител в това шоу Simple Smile

Христина - не ми се обсъжда...

# 747
Шоуто продължава до петък  ooooh!

98%

в понеделник излиза с най малко положителни гласове за сега Пишо Райкин  Mr. Green

в лайфа обявяват че петък е финала !!
Ние продължаваме до петък с положителните СМС

не е честно  Close

# 748
  • Варна
Цитат

Познавам природената й сестра, Венета му ходи на гости. Защо да се появява да опровергава, тя все пак му е дъщеря, едва ли сам родителя ще се обърне срещу детео си да го смаже в публичното пространство. Щом е решила, така говори

Ааааааааааааа познаваш сестра и , и си чувала това, което е удобно на сестра и да говори за нея.
Не бих казала, че ще смаже детето си, но може да се появи и да се срещнат да се изяснят.

Ама чакай малко, сестра й не я плюе!!!!! Просто в разговори през годините е казвала "сестра ми ще идва в други ден" (примерно), "сестра ми беше събота и неделя тук"....., разбираш ли, не скачай веднага че сестра й се опитва да очерни мила ни венета
Предполагам , че сестра и е имала в предвид другата си сестра от страна на майка си т.е. природената сестра на Венета  си има сестра и от страна на майка си(ама ,че го обясних ooooh!)

Е хайде сега, за малоумна ли ме взехте. За Венета сме говорили

# 749
  • София
Това са глупости, почва доктор Хаус по нова, как ще има още една седмица? Naughty

Общи условия

Активация на акаунт