VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 343
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 705
  • София-Лагера
И според мен вси4ко беше нагласено. #Cussing out
Къде се дяна един мъж ,където се обади в живото предаване на НВ ''Здравей България''
и каза ,4е познава Венета.???? И я попита с колко семейни мъже е спала????? Mr. Green Mr. Green
И тя упули о4и Shocked Shocked Shocked ShockedИзобщо не о4акваше такъв въпрос.
Крум се изложи.

# 706
Цитат
Но не вярвам на нищо, което казва за себе си- не й прави чест на тази особа да твърди че не поддържа връзка с баща си, когато хиляди пъти се е възполвала от положението, връзките и парите му. Може

Кой е баща и?
Защо не се покаже да опровергае казаното от нея.
Ти познаваш ли бащаи-била ли си свидетел на моменти в които той и е давал пари и тя се е възползвала.
Изказваш се като негова счетоводителка(прости ми )
С кого има връзки баща и -с какво се занимава и какви пари има-и как по-точно тя се е възползвала от това.
Нека сложим факти, а не и ние като няко стреляме на посоки.
Аз си позволих да коментирам само това, което съм видяла и почувствала докато съм гледала.
А ти, ако си запозната с баща и каци ни поне неговото име.

Ами хайде де , защо не се появи и мъжа който твърдеше, че е спала с женени- защото на никой не му стиска, както и стиска на нея.
Е затова я уважавам-евала.

# 707
  • Варна
да де прав е, ама замислете се- и на мен ми се е случвало като се ядосам на някой, който по принцип не ми е приятен и го наричам "тъпанар", така че кво толкова я съдим.  Убедена съм че на всички ви се е слувало д алепнете такъв етикет. Не знам Евро ВИП ли е или не, ама е ЧОВЕК и аз не я осъждам че си има мнение за хората, които среща.

# 708
  • Варна
Цитат
Но не вярвам на нищо, което казва за себе си- не й прави чест на тази особа да твърди че не поддържа връзка с баща си, когато хиляди пъти се е възполвала от положението, връзките и парите му. Може

Кой е баща и?
Защо не се покаже да опровергае казаното от нея.
Ти познаваш ли бащаи-била ли си свидетел на моменти в които той и е давал пари и тя се е възползвала.
Изказваш се като негова счетоводителка(прости ми )
С кого има връзки баща и -с какво се занимава и какви пари има-и как по-точно тя се е възползвала от това.
Нека сложим факти, а не и ние като няко стреляме на посоки.
Аз си позволих да коментирам само това, което съм видяла и почувствала докато съм гледала.
А ти, ако си запозната с баща и каци ни поне неговото име.

Познавам природената й сестра, Венета му ходи на гости. Защо да се появява да опровергава, тя все пак му е дъщеря, едва ли сам родителя ще се обърне срещу детео си да го смаже в публичното пространство. Щом е решила, така говори

# 709
Цитат

Познавам природената й сестра, Венета му ходи на гости. Защо да се появява да опровергава, тя все пак му е дъщеря, едва ли сам родителя ще се обърне срещу детео си да го смаже в публичното пространство. Щом е решила, така говори

Ааааааааааааа познаваш сестра и , и си чувала това, което е удобно на сестра и да говори за нея.
Не бих казала, че ще смаже детето си, но може да се появи и да се срещнат да се изяснят.

# 710
Добро утро Випки!

# 711
Дали наистина и се е вдигнал рейтинга, както разправя? Мен малко ме съмнява тая работа. Ако съдя по себе си, немАх нерви да я изгледам снощи Thinking

# 712
Дали наистина и се е вдигнал рейтинга, както разправя?

Вчера Крум объясни, че рейтинга на Горещо зависи от госта, а не от Венета

# 713
Вчера Крум объясни, че рейтинга на Горещо зависи от госта, а не от Венета

Да, дефакто е така. Снощи значи затова не можах да го изгледам, заради госта hahaha

# 714
]

Да, дефакто е така. Снощи значи затова не можах да го изгледам, заради госта hahaha

Именно  hahaha

# 715
  • Варна
Цитат

Ааааааааааааа познаваш сестра и , и си чувала това, което е удобно на сестра и да говори за нея.
Не бих казала, че ще смаже детето си, но може да се появи и да се срещнат да се изяснят.

Ама чакай малко, сестра й не я плюе!!!!! Просто в разговори през годините е казвала "сестра ми ще идва в други ден" (примерно), "сестра ми беше събота и неделя тук"....., разбираш ли, не скачай веднага че сестра й се опитва да очерни мила ни венета

# 716
  • София
У мен пък събуди любопитство факта. Като как Вынеткина мама идва в София от селого си  и се оказва женена за футболист. Знаем кой се въртеше около тях

# 717
А кой е този футболист залюбил Венеткина мама?

# 718
  • София
Е това ще кажат ВИП клюкарките. Та снощи разправяше с половин уста че била на 7г когато майка и се омъжила за футболист на Левски.Брат и също играел там, не личеше  сестринска обич когато говореше за него.Тя май и себе си не обича, влюбена е само в рейтинга

# 719

Както аз като ресторантьор уважавам мои клиенти, колкото и неприятни да са ми.
Как по точно го прави това? Като "уважава" жените им по късна доба?  hahaha Peace

Общи условия

Активация на акаунт